maanantai 27. tammikuuta 2014

Mekko ja villapaita

Tänään meinasimme lähteä Sannan kanssa hieman kuvailemaan, mutta pääsimmekin sen verran myöhään koulusta, että oli jo melko hämärää ja myös pimeys teki kovaa vauhtia tuloaan, joten päätimme lykätä kuvailuja toiselle päivälle. Halusin kumminkin ikuistaa teille tämän päivän asuni, joten joudutte tyytymään hieman heikossa valaistuksessa otettuihin kuviin.



 Mekko H&M / Villapaita JC / Kengät Kirppari (?) / Laukku Seppälä

Pidän tästä villapaidan mekon yhdistelmästä todella paljon ja voisin vaikka kulkea koko loppu talven tässä asussa! Musta kesämekko saa täysin uuden ilmeen, kun sen yhdistää rentoon harmaaseen villapaitaan mustien paksujen sukkahousujen kanssa. Ja jottei asu olisi täysin tylsän värinen, niin ruskeat kengät niiteillä ja suuri ruskea laukku tuo hieman muutakin väriä sekä kivaa ilmettä tähän asuun. Kuvia katsellessa tuli mieleen, että joku suuri kaulakorukin tähän asuun olisi istunut aivan loistavasti.

Pitäisi kyllä talvisin kulkea useammin mekko päällä, varsinkin nyt, kun lämpömittari ei enää näytä niin suuria pakkasia. Mutta mitä mieltä te olette tästä asusta?
-Ellanoora

13 kommenttia :

  1. Tykkään tästä asusta!:) Mun mielestä kiva ja toimiva yhdistelmä<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. ihanan rento asu<3 ja just täydellinen tälläsille kylmille ilmoille! :;-)

    VastaaPoista
  3. Mä keksin samanlaisen yhdistelmät itekki joku aika sitten!!! Niiin mukavaa päällä mutta samalla kivan näköistä :--) Ja tosiaan saa ne mekotkin sitten talvella käyttöä!

    http://meanwhileintre.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Kaunis yhdistelmä, todella kaunis asu ja harkittu värimaailma! Tykkään! :)<3

    VastaaPoista
  5. Iso neule hameen kanssa ja miksei mekon päälle on upea, varsinkin kun laittaa vielä paksut sukkahousut. Niin talvinen asuyhdistelmä, tyylikäs mutta silti rento:) Uskon sen päällä olevan myös mukava, värit käyvät ihanasti yhteen<3 Ihana nähdä asupostauksiasi taas:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata :) Tänään olisi taas tarkoitus saada asupostausta tänne!

      Poista
  6. Ihana asu! Mäkin suosin tosi paljon mekko+neule -komboja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mun pitäisi alkaa käyttämään useammin tuota yhdistelmää.

      Poista