lauantai 1. helmikuuta 2014

Uutukaisia


Paita Kirppari (H&M) / Farkut Cubus / Kengät Spirit Store / Laukku Seppälä

Tämän päivän asuun eksyi kaksi viime päivien ostosta, joten oli todella mukavaa, että sain tänään kunnon asukuvat otetuksi ja heti blogin puolelle nämä uutukaiset esittelyyn. Anskulla oli nimittäin iso kasa tavaraa kirpparille mentäväksi, mutta minä kerkesin etukäteen pari paitaa itselleni sieltä napata edulliseen hintaan. Tuo tummansininen pitsipaita oli yksi löydöistä. Paita on todella tyttömäinen ja tykkään hurjasti tummansinisestä väristä sekä selässä menevästä nappirivistä. Myös kengät ovat uusi alennuslöytö Spirit Storesta. Siellä on nimittäin viimeiset alennukset meneillään ja joka päivä jo alennettuista tuotteista saa lisäalennusprosentin. Nuokin kengät olivat alunpern 90 euroa, mutta nyt alennuksien jälkeen niille jäi vajaat 30 euroa hintaa. Nuo ovat niin kauniit kengät! Korkea korko, ihanan väriset ja ovat vieläpä aitoa nahkaa. Kyllä niillä kelpaa köpötellä ympäriinsä! Häiritsevästi muuten asukuvissa lunta jäänyt kengille..

Asu on ainakin omaan silmäät nätti ja tyttömäinen ja värit sointuvat keskenään kivasti. Laukku ja kengät ovat melkeenpä samaa väriä ja sininen sopii ruskeaan todella mukavasti. Oli taas niin ihanaa saada kunnon asukuvat tänne! Mitä te pidätte tästä kokonaisuudesta? :)
-Ellanoora

13 kommenttia :

  1. Tosi makee toi nuttura! ja noi kengät ja laukku sopii niin hyvin yhteen <3 ihana asu!
    http://patriciaelisabet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuollaiseen nutturaan turvaudun nykyään todella usein :D

      Poista
  2. Ihana asu! Ja ihana blogi sulla. :) Liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
  3. oot tosi kaunis ja sulla on kiva tyyli!:)

    VastaaPoista
  4. Hurjan ihana toi sun laukku, ihan täydellisen värinen! :))

    http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo laukku on kyllä yksi tämän hetkinen suosikeistani :)

      Poista
  5. Ihanat kengät ja oot tosi kaunis!

    http://emmaablogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ihana sinä<3 Tuo laukku ja nuo kengät mätsäävät niin ihanasti yhteen, tykkään tuosta paidasta ja tuo väri iski minuun heti!

    VastaaPoista
  7. kiva asu! sun hiukset on niin ihanan väriset!! onks toi väri ihan luonnollinen väri vai ootko värjänny tommoseks? :-)
    http://pinjantattimaailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon viimeks muutama kuukausi sitten värjänny hiukset, mutta käytän pari kertaa viikossa hopeeshampoota. Nyt varmaan pitäisi taas värjätä juurikasvu pois..

      Poista