sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Sunday's basic outfit

Viime viikon sunnuntain todelliselle löhöilypäivälle tämä sunnuntai oli täydellinen vastakohta. Toki meillä oli mukava rauhallinen ja pitkä aamu, joita rakastan suuresti, mutta siihen se rauhalliuus sitten jäikin. Pitkästä aikaa meillä oli auto käytössä, joten halusimme käyttää sen olemassaoloa hyväksi ja päätimme lähteä tsekkaamaan Karisman kaupat, joista ei löytynyt kuin itselleni uudet colleget Stadiumista, joita olenkin kaipaillut. Käväisimme pikaisesti kotona syömässä ja lähdimme vauhdilla kummipojan luokse, joka täyttää jo ensi viikonloppuna kaksi vuotta! Aika menee kyllä hurjan nopeasti. Joonas on vauhdikas ja niin iloinen pikkupoika, jota on aina niin ihana käydä moikkaamassa. Aina sitä miettii, että mistä toinen saa sen kaiken energian ja toivoisi, että itselläkin olisi yhtä paljon jaksamista. Pikaisesti kävimme myös äidillä ja sieltä sitten menimme vielä iskälle saunomaan. Oli mukavan touhukas päivä!


Takki H&M / Paita Gina Tricot / Farkut Gina Tricot / Kengät Prisma / Laukku H&M / Huivi Cubus

Tämän päivän asussa ei ole mitään erikoista. Vedin päälle mukavat farkut sekä yhden rennoimmista paidoista. Värimaailmana, yllätys yllätys, mustaa ja harmaata. Ulkovaatteissa onkin sitten jotakin näyttävämpää, nimittäin kevättakkini, joka näkyy muutama postaus takaperin parissa kuvassa. Tänään sain sitä kumminkin hieman paremmin kuvattua ja edelleenkin voin hehkuttaa tuon takin ihanuutta. Se vaan on niin nätti! Uutukaisena tässä asussa on kengät, jotka on ostettu Prismasta. Ennen töihin menoa kiersin Prismaa ja kenkähyllyllä huomasin vielä kenkiä -70 prosentin alennuksella ja nämä yksilöt osuivat silmääni. Tiesin, että äipällä on samanlaiset kengät, mutta mitäpä sitten. Ne on niin rennot, mukavat jalassa sekä vieläpä näyttävät eikä hintaakaan jäänyt alennuken ja henkkarialennuksien jälkeen kuin noin 11 euroa, joten miksipä en olisi raahannut niitä kassalle. Pyysin Artoa ottamaan lähikuvaa kengistä ja Arto teki työtä käskettyä, mutta ei tietenkään voinut sanoa, että kengät ovat pienestä kävelymatkasta huolimatta jo aivan kuraiset. Mietin, että julkaisenko likaisita kengistä laiskinkaan kuvaa, mutta päätin, että pieni lika ei nyt haittaa.

Paidassa ja farkuissa ei ole mitään erikoista, mutta tykkään kovasti takin, kenkien, huivin ja hapsulaukun yhdistelmästä. Toimii ainakin omasta mielestä erityisen hyvin! Mitä mieltä te olette?
-Ellanoora

12 kommenttia :

  1. Mahtava takki! Mä tykkään sairaasti tuollaisista, joissa on sekoiteltu eri materiaaleja. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Iteki tykkään todella paljon noista nahkahihoista. Myös väri ja malli on ihan mahtava :)

      Poista
  2. Oletpas ollut kauniina! Ihanat kengät, tykkään :))

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo takki! Rakastan tuota huivia, väri ja muhkeus ovat kerrassaan ihania! Ja wedge sneakersit - nyt kaivan kyllä omanikin kaapista kun lumi on sulamaisillaan! Asukokonaisuus toimii ehdottomasti.:)

    VastaaPoista
  4. Määki haluan tuon takin!!! Ja huivin kans :D Miksen koskaan löydä tuontyylisiä huiveja vaikka aina yritänkin etsiä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ;) Kummatkin on kyllä ollut todella mukavia löytöjä! Cubuksessa taisi vielä tänäkin talvena olla noita samaisia huiveja..

      Poista
  5. Aivan ihanii kuvii! Millä muokattu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan vaan Picassalla vähän muokattu valoja ja varjoja :)

      Poista
  6. Ihana asu! En oo ennen välittäny tuommosista kiilakorkotennareista, mutta siulla ne näyttää kyllä niin hyvältä, että melkein rupeen haluumaan jo ihelleniki semmossii :D

    - Riina
    http://kevaanpolku.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitoksia, hauska kuulla! Itekään en aluksi tuollaisista tykännyt ollenkaan, mutta pikku hiljaa aloin ihastumaan niihin ja tällä hetkellä omistankin kolmet wedge tennarit ;)

      Poista