keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Photos


1. Eilen käytiin Sannan kanssa Pikku-Veskulla hieman kuvailemassa ja uskaltauduin laittamaan päälle loppusyksystä ostamani kevättakin. Oli muuten juuri sopiva takki tuolle ilmalle! Ja ai että kun tykkään tuosta! Vihreä hieman pidemmän mallinen takki tikatuilla nahkahihoilla ♥

2. Olen viime aikoina vihdoinkin saanut kotiutettua kaksi suosikki muumimukiani. Hurraa on todella kaunis muki ja pitkään harmittelin, etten kaupasta tuota ostanut, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Pikku Myy -muki on taas todella suloinen ja hauskan värinen. Ostettiin tuo äidille synttärilahjaksi pari vuotta sitten, mutta en tietenkään itselleni ostanut.. Kiitos facebookin muumi -ryhmän, löysin nuo itselleni edullisesti.

3. Mun ja Arton niin suloinen kummipoika! Hän kyllä tietää kuinka kameran edessä tulee poseerata.

4. Blondi ja punapää, ihastuttava Sanna!

5. Tahtoisin kovasti päästä siivoamaan ja järjestämään vaatekaappini sekä vaihtamaan olkkarin järjestystä, mutta sellaisiin projekteihin ei vain ole riittänyt aika. No onneksi jotain pientä sentään kerkeää tekemään. Tässä pieni yksityiskohta olkkarista. Rakastan niin kovasti noita valkoisia vanhoja tuoleja, joiden päällä on nyt ollut monet kynttilät.

6. Ja vielä pari kuvaa eiliseltä. Tykkään todella paljon tuon takin ja ruskeiden kenkien yhdistelmästä. Olin täysin unohtanut nuo kengät kenkäkaapin pohjalle, mutta onneksi löysin nyt! Eilen oli muuten todella heikko hiuspäivä ja näitä kuvia katsellessa tekisi mieli juosta kirkuen kampaajalle.

-Ellanoora

8 kommenttia :

  1. Ihana takki ja nuo kengät ovat todella upeet! Tykkään yhdistelmästä ja asusta. Hei sullakin on hammaskoru, täältäkin löytyy sellainen!:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos :) Hammaskoru mulla on ollut jo muutaman vuoden! Tosin sen olemassaolon unohtaa aina :D

      Poista
  2. Ihana asu! :)

    http://towardsbetter.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihana asu! Varsinkin tuo takki on ihana<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista