keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Yesterday's outfit

Eilen näin pitkästä aikaa ihanaa Saraa sekä niin suloista Wilhelmiinaa. Kävimme istuskelemassa kahvilassa, hieman kiertelemässä kauppoja ja Sara suostui myös ilomielin ottamaan muutamat asukuvat. Eilinen ei tosiaankaan ollut paras mahdollinen hius- tai naamapäivä, mutta oli kumminkin mukava saada ulkona ajan kanssa asukuvia. Tämä asu ei ole kummoinen eikä yllä lemppareihini, mutta se on mukava päällä ja tykkään sen asusteista; koruista, laukusta sekä huivista. Viime postauksen niin värikkkääseen asuun verrattuna tämä on taas sitä tylsää mustaa ja harmaata ja ainoa väripilkku koko asussa onkin viininpunainen huivi.



Takki FB-kirppari (Vero Moda) / Huivi Bianco / Kengät Fb-kirppari (?) / Laukku FB-kirppari (?) / Paita Seppälä / Mekko H&M

Olen näköjään Facebookin kirpparin kova käyttäjä :D Mutta sieltä kyllä löytyy vaikka mitä kivaa ja uutta edulliseen hintaan! Asusta ei taida enää pahemmin olla sanottavaa. Mustan mekon päälle laitoin rennon collegepaidan, joka on muuten montamonta vuotta vanha. Vaatekaapista löytyy jonkin verran näitä monia vuosia vanhoja vaatekappaleita, joita ei vain voi heittää pois, kun kumminkin käyttöä on vielä jonkin verran.

Huh, nämä kuvat jälleen muistuttavan siitä, että pitäisi hiuksille tehdä jotain. Edes hakea kaupanhyllyltä hiusväri, kun sinne kampaamoon en vain näköjään saa raahattua itseäni. Jos ottaisin ennen Pariisiin lähtöä prjojektiksi hiuksien värjäämisen. Mutta mukavaa viikon jatkoa jokaiselle! Enää kaksi päivää ennen viikonloppua :)
-Ellanoora

4 kommenttia :

  1. Ihana tuo huivi, se on niin muhkea<3 :) Kauniina olet!

    VastaaPoista
  2. Sun asut on kyllä aivan ihan nappivalintoja ja sopii sulle niin hyvin :) tommonen ihana oma tyyli sulla<3 Ja vitsit noi sun hiukset...mäki tahon noin pitkät!:) ja vaikka oon sua seuraillu jo pidemmän aikaa, en tiiä miks en oo liittynyt lukijaksi? :D no nyt on sekin asia korjattu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos niin ihanasta kommentista <3 Piristi aamua hurjasti :)

      Poista