maanantai 13. tammikuuta 2014

Tavallinen asu lisämausteilla


 Paita Kirppari (Gina Tricot) / Farkut Pull &Bear / Kengät FB-kirppari (?)

Tänään oli ihana päivä! Heräsin ajoissa, nautin rauhallisesta aamusta (ehkä turhankin rauhallisesta), kävin luokkakaverin kanssa tutustumassa mukavaan luokkaan, jolle toteutamme koko luokan voimin ohjauksen, siivosin keittiön ja tiskasin jäätävän tiskivuoren pois ja mikä parasta: Ulkona oli uskomattoman ihana ilma! Lunta on jälleen maassa, jopa aurinko pilkisti hieman ja pakkasmittari kipusi miinus kymmeneen asteeseen. Olisin tahtonut  asukuvat ulkona upeassa ilmassa, mutta en halunnut yksin lähteä pakkaseen heilumaan ja säätämään jalan kanssa, koska olisin todennäköisesti jäätynyt jääpuikoksi hetkessä ilman takkia, joten nyt mennään näillä muutamalla sisällä otetulla kuvalla.

Farkut ja paita... Ei kovin kummoin asuyhdistelmä, mutta paidasta tykkään hurjan paljon. Olen joskus löytänyt sen kirpparilta ja se on edelleenkin yksi kivoimmista paidoista, jonka omistan. En ole suuri eläinkuosien fani ja sitä tuossa paidassa aluksi hieman epäilinkin, mutta tuosta tykkään! Tässä asussa eniten tykkään hopeisista koruista, korkeasta Pikku Myy -nutturasta, niittikengistä ja meikistä, jotka tuovat tähän todella yksinkertaiseen paita-farkut yhdistelmään näyttävyyttä. Ensimmäisessä kuvassa huulissani näkyy parhaiten uusin meikkilöytöni, nimittäin vaaleanpunainen huulipuna Sokkarin alennuksista. Alan pikku hiljaa omistaa ihan mukavan huulipunakokoelman!

Mitä pidätte asusta?
-Ellanoora

5 kommenttia :

  1. Tosi kivan olonen blogi sulla! Taidan jäädä seuraamaan :)

    http://tsiigaatvoittajaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihana asu ,tykkäsin . Mä oon ite niin huono yhdistelee vaatteita ,mut ehkä Se tästä iän myötä 😊 . Seurasin sun blogias yhes vaihees paljon ,mut sit se jäi jotenki nyt kuitenki päädyin takasin tänne 😊😊😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja kiva, että eksyit tänne taas ♥ Itsellä blogin ja iän myötä oma pukeutuminen on kehittynyt hurjasti, joten kyllä se siitä ;)

      Poista