keskiviikko 1. tammikuuta 2014

New Years Outfit

Ihan ensimmäisenä tahdon toivottaa jokaiselle mahtavaa uutta vuotta 2014, toivottavasti tästä vuodesta tulee hyvä

Me vietimme Arton kanssa uutta vuotta kavereiden kanssa pienellä porukalla mukavaa iltaa viettäen. Raketteja ei ammuskeltu, mutta niitä tuli kyllä ihailtua paljonkin hyvien näköalojen ansiosta. Ilta oli todella kiva eikä jaksettu baariinkaan lähteä. Amarillossa kävimme tosin pyörähtämässä, mutta siinä vaiheessa yli kahdeksan tunnin työpäivä alkoi itsellä painamaan päälle eikä löydetty enää paria kaveria, joten päätimme lähteä kotiin nukkumaan.


Toppi New Look (kaverin) / Hame Gina Tricot / Vyö Vero Moda / Sukkahousut  ? / Laukku Gina Tricot / Kengät H&M / Kaulakoru Cubus

Mulla oli hirveä vaatekriisi, kun jälleen kerran tuntui siltä ettei vaatehuone sisällä mitään päälle laitettavaa. Lopulta kumminkin tällaisen asun sain aikaiseksi ja olen erittäin tyytyväinen tähän! En halunnut täysin mustaa asua, joten kimallesukkikset ja alennuksista löytynyt hauska kaulakoru, toivat muutakin väriä asuun. Rakastan asussa kaikkea mitä se sisältää, mutta kaulakoru, vyö ja sukkikset ovat ehdottomat suosikkini. Topin ja hameen yhdistelmä näyttää aivan mekolta eikä ylipolvensaappaat näytä ollenkaan pahalta tuon yhdistelmän kanssa.

Mitä mieltä te olette tästä asukokonaisuudesta?
-Ellanoora

8 kommenttia :

  1. Ooo, noi sukkahousut on tosi kivat! :)

    VastaaPoista
  2. ihan täydellinen asu ! ja muutenkin tosi kiva blogi ! selailin noita sun postauksia ja sulla tosi kiva vaate tyyli !:)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos :) Pitäis vaan käyttää vähän useammin niitä!

      Poista
  4. Olet upea♥ Rakastuin tuohon vyöhön:o Tajusin että omistan liian vähän vöitä, täytyy tehdä asialle jotain tänä vuonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Heh, vöitä ei voi olla liikaa! Eikä kenkiä, laukkuja, koruja..... ;)

      Poista