perjantai 24. tammikuuta 2014

Ei ihan minua

Ihanaa perjantaita jokaiselle! Yleensä perjantai ei lukeudu lemppari viikonpäiviini, koska lähes poikkeuksetta olen ensin koulussa ja koulusta menen suoraan töihin, kun muut hehkuttavat tulevaa viikonloppua. Tänään kumminkin meillä on koulusta etäpäivä, joka tarkoitti sitä, että sain nukkua pidempään ja saimme Arton kanssa yhteisen aamupäivän. Kävimme hoitamassa muutamat asiat kaupungilla yhdessä ja nyt Arton lähdettyä töihin tulin tekemään erään koulutehtävän pois ja kirjoittelemaan postausta. Kuinka iloiseksi ihminen voikaan tulla, kun on saanut mukavan aamupäivän, pääsee tekemään postausta ja on vielä saanut hyviä asukuvia kuvatuksi.


Paita Kirppari (H&M) / Neule Vero Moda / Farkut Gina Tricot / Kengät H&M / Laukku Kirppari (?)

Kuten otsikkokin kertoo, niin tämä asu ei ole ihan sitä minua. Tykkään kylläkin tästä asusta, mutta joku juttu tässä on. Ehkä tässä ei ole sitä tyttömäisyyttä tai naisellisuutta, jota usein kaipaan.. Halusin tänään kumminkin päälleni jotain rentoa, helppoa ja lämmintä, koska suurimman osan päivästä vietän sisällä tekemässä tehtäviä, ulkona kulkemassa paikasta toiseen tai sitten töissä. Tämä asu on kumminkin hyvin lämmin ja mukava, joten vastaa tämän päivän tarpeisiin hienosti. Mitä ajatuksia teissä tämä asu herättää?

Mulla on muuten jo monta päivää ollut hiuskriisi. Tahtoisin kovasti tehdä näille jotain, ehkä laittaa raitoja tai jotain muuta pientä ja kivaa, mutta en vain saa raahattua itseäni kampaamoon eikä kotivärjäilykään houkuta. Hiukset alkavat näyttämään omaan silmään jo aika hirveiltä, mutta nämä kuvat ovat todella armollisia hiuksilleni, nehän näyttävät jopa hyviltä! Olisi ihanaa istahtaa kampaajan tuoliin ja antaa osaavien käsien loihtia hiuksiin jotain uutta piristävää ilmettä. Olisiko teillä jotain ehdotuksia näihin hiuksiin? 
-Ellanoora

8 kommenttia :

  1. Ihana asu, ja tykkään tuosta bannerista hirmuisesti !
    Oot myös tosi kaunis ja mun mielestä nuo hiukset on tosi kivat noinkin !:)

    http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. tosi kiva asu! :)

    http://tsiigaatvoittajaa.blogspot.fi/2014/01/101.html - haluaisitko käydä kyselemässä :)?

    VastaaPoista
  3. Just kattelin näitä kuvia ja aattelin, että sulla on hyvän värinen blondi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvissa ne näyttää hyvältä, mutta luonnossa ne on keltasemmat ja muutenki vähän epämääräsen väriset :D Mutta kiitos!

      Poista
  4. hirmu kiva asu mun mieleen ainakin :)! Ja ylipäätään mukavan olonen blogi!
    http://mindfucker--elli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ihana asu, etenkin tuo neule on kaunis!

    http://newlife-jnn.blogspot.fi

    VastaaPoista