maanantai 6. tammikuuta 2014

Denim


 Paita Kirppari (H&M) / Farkut Cubus / Kengät FB-kirppari (?)

Olisi näköjään voinut silittää paidan ennen sen päälle laittamista.. Paidan ryppyisyydestä huolimatta pidän tästä yksinkertaisesta asusta kovasti! Tavalliset mustat farkut yhdistettynä suureen vaaleaan farkkupaitaan ja suurella korulla, lemppareimmalla rannekellollani ja uusilla niittikengillä asuun on tuotu hieman näyttävyyttä. Jos haluan pukeutua rentoon yläosaan, niin tuo farkkupaita on yksi suosikeistani viileämmällä ilmalla. Välillä kutsun tuota paitaa taiteilijapaidaksi, koska jostain syystä itselleni siitä tulee mieleen jonkinlainen maalari :D

Huomenna olisi paluu jälleen kouluun. Jos totta puhutaan, niin ainakaan en hypi riemusta loman loppumisen johdosta. Luvassa on nimittäin pitkiä päiviä, paljon tehtäviä sekä palautuksia ja kaiken lisäksi pitäisi keksiä keväälle työssäoppimispaikka, joka ei olekaan ihan helppo homma. Stressitaso näin loman loppuessa on mukavaa tahtia nousemassa hyvinkin korkeisiin lukemiin. Keväällä on kumminkin edessä valmistuminen, joten yritän jaksaa vielä tämän pienen hetken ajan.

Jaksamista kaikille tulevaan kouluviikkoon!
-Ellanoora
 

13 kommenttia :

  1. Noi kengät on aivan ihanat! :)

    VastaaPoista
  2. Oon ihan hurahtanut tällä hetkellä erilaisiin farkkupaitoihin :) Ja ei tästä kauan ole kun itsekin hankin tuollaisen vähän isomman ja rennomman mallisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkkupaidat on todella kivoja! :) Ginassa oli samanmallisia isoja farkkupaitoja alennuksessa ja meinasin ostaa tummansinisen tuollasen itselleni, mutta jätin kauppaan..

      Poista
  3. Ihana farkkupaita! Mulla on itselläni sellanen tosi reilu ja pitkänmallinen. Kaipaan vaatekaappiini jotakin tuollaista sun paidan tyyyppistä, joka ois vähän istuvampi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ginassa oon tosiaankin nähnyt just alennuksessa tuollaisia farkkupaitoja, kannattaa käydä sieltä kurkkaamassa, jos on mahdollista ;)

      Poista
  4. Hmm mullakin on vaalea denim paita H&M:ltä mutten ole vielä kertaakaan yhdistänyt mustiin farkkuihin. Näyttää älyttömän hyvältä! Ehkäpä joskus kokeilen:3 Asusi on jälleen ihana♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin taisi olla ensimmäinen kerta kun mustiin farkkuihin yhdistän tuon ja tykkään! Kiitos paljon Kata :)

      Poista
  5. Tosi kiva asu! Tykkään etenki tosta rannekellosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo kello on eniten käytetty mun kelloista, sopii kaikkien kanssa yhteen!

      Poista
  6. Hyvältä näyttää! Itekin oon yhdistellyt vaaleaa farkkupaitaa mustien farkkujen kanssa ja kesällä myös vaalean beigejen farkkujen kanssa. Pitääkin seuraavalla kerralla muistaa laittaa joku iso koru kaveriksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkkupaidat sopivat moniin asuihin niin hienosti! :)

      Poista