sunnuntai 26. tammikuuta 2014

I ♥ Shopping

Joulun jälkeisistä alennuksista on tullut raahattua vaikka ja mitä kivaa kotiin. Myös facebook kirpparilla olen ollut melko ahkerana. Lähes kaikki ostokset ovat tallentuneet myöskin kameraan, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tehdä postausta kaikista ostoksista, joten nyt ajattelin kerätä yhden postauksen alle lähes kaikki shoppailuni.


Nellyltä tilasin todella kauniin mekon (20e) valmistujaisiani silmällä pitäen. Mekko on edestä lyhyempi ja takaata nilkkoihin saakka. Tykkään hurjan paljon mekon kukkakuvioinnista sekä etuosasta. Upea ja hauskan värikäs kaulakoru (5e) on Cubukselta. Edelleenkin olen sitä mieltä, että koruja on parasta ostella alennuksista ja muutamat korut olenkin nyt ostanut. Biancosta taas löysin täydellisyyttä hipovat korkkarit (30e). Nuo pysyvät varmasti jalassa! Minulta on aina puuttunut ne täydelliset mustat korkkarit, mutta nyt minäkin sellaiset löysin alennuksista. Luokkakaveriltani ostin tuon vaaleanturkoosin jakun sekä myöskin toisen jakun ja mekon, joita en ole muistanut kuvata (yht. 10e).


FB-kirpparilta ostin neonoranssin/punaisen kirjekuorilaukun sekä barletten (yht. 15e). En malta odottaa kesää, että pääsen käyttämään noita! Tuo todella kaunis kaulakoru (n. 8e) on Glitterin -75 prosentin aleista. Leffahyllyynkin on ostettu täytettä, kun Prismasta löytyi halvalla Gatsby ja Step up Revolution (yht. noin 14e). Biancosta korkkareiden lisäksi ostin kaksi huivia (15e/kpl), jotka ovat olleet ahkerassa käytössä ja harmaa huivini on päässyt hieman lomailemaan. Ahh nuo huivit ovat niin suuria ja lämpöisiä! Ostin ensin tuon viininpunaisen, mutta seuraavana päivänä oli pakko hakea vielä musta, koska talvella todellakin on tarvetta suurille ja lämpöisille huiveille. Varsinkin, kun koulussa ja kotona on todella kylmä. 

Huh, periaatteessa olen ihan onnellinen, että alennukset alkavat pikku hiljaa olemaan ohitse. Kuten olen sanonutkin, alennukset ovat heikkouteni, kun kaikkea en todellakaan ole valmis maksamaan täydellä hinnalla. Huivienkin oikea hinta olisi ollut 40 euroa kappale ja Glitterin kaulakoru 35 euroa, joten hyviä löytöjä olen tehnyt :) Löytyykö näistä ostoksista suosikkeja?
-Ellanoora
 

13 kommenttia :

  1. Oii ihania ostoksia! :) Blogis on tosi ihanan olonen ja oot tosi kaunis myös ;)

    annikainka.blogpsot.com

    VastaaPoista
  2. Ihana toi jakku ja vielä mikä väri! ♥ Muutki ostokset aivan upeita :)

    VastaaPoista
  3. Upeita ostoksia! Tykästyin noihin mustiin korkkareihin, tosi kauniit ja simppelit!:) Tarvisin itekin ton tapaset:p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nuo korkkarit on kyllä täydelliset mustat peruskorkkarit! :)

      Poista
  4. apua nuo on ihania, varsinkin tuo rintsikkapaitatsydeemi! :)

    VastaaPoista
  5. Älyttömän söpön värinen jakku!!! Kelpaisi tällekin neidille:3 Muutenkin ihanaisia ostoksia<3

    VastaaPoista
  6. Ihania ostoksia! Sä se teet aina huippuja alelöytöjä kyllä! :D

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania ostoksia! Kengät ja tuo mintunvihreä bleiseri ovat mun suosikkejani. :)

    Tykkään sun blogistasi! Sait uuden lukijan. :>

    VastaaPoista