lauantai 11. tammikuuta 2014

Happy - unhappy


Huomaa, että lomat on lomittu ja on palauduttu takaisin kouluun. Viimeiseen viikkoon on mahtunut kaikkea mahdollista enkä ole kertaakaan kerinnyt tällä viikolla istua kunnolla koneen ääreen päivittelemään tapahtumia ja pakko sanoa, että kova ikävä on ollut blogia. Tällä viikolla on kumminkin tapahtunut kaikenlaista, jotka ovat saaneet minua todella iloiseksi ja myös niitä asioita, jotka ovat saaneet ärsytystason pilviin.

Aloitetaan niillä ei niin kivoilla asioilla: On ollut ihan hirveä kiire. Tuntuu, että koulu painaa päälle ja huomenna olisikin sitten viikon ainoana vapaapäivänä tarkoitus tehdä suurinosa tehtävistä pois alta. Pitkät koulupäivät ovat myöskin saaneet minut todella väsyneiksi. Kerroin myöskin, että sain itselleni uuden puhelimen, josta olin todella innoissani. Nyt olen kumminkin huomannut, että puhelimen akku loppuu uskomattoman nopeasti. Esimerkiksi eilen illalla akkua oli vielä 80 prosenttia jäljellä, mutta aamuun mennessä akku olikin jo loppunut. Onneksi menin vasta hieman myöhempään töihin, mutta pieni paniikki siinäkin iski. Arto on yrittänyt tehdä jotain kikkoja, mutta saa nyt nähdä tepsiikö nuo. Pakko sanoa, että olen kumminkin todella vihainen, jos joudun tuon heti viedä korjattavaksi.. Näiden lisäksi meillä menee Arton kanssa taas menot aika paljon ristiin koulujen ja töiden alettua, eli me ei nähdä paljoakaan toisiammeja sekös tottakai harmittaa. Asukuvista on vain voinut haaveilla ja vaikka omistankin niin kivan kaukolaukaisimen ja jalan, niin pimeällä niitä on enää turha käyttää. Ja odottaa tuolla vielä melkoinen tiskivuorikin, joka pitäisi tuhota.

Mutta sitten niihin kivempiin asioihin: Lähes kaikki varmasti ovat kuulleet juttua uusista muumimukeista, jotka ovat saapuneet kauppoihin. Suurena muumifanina tottakai tahdoin itselleni tuon muumimukin ja mielellään sen, jossa roikkuu rillit, koska onhan se keräilyharvinaisuus. Kävin muutamissa paikoissa katselemassa mukeja, mutta kuulin, että kaikkialta täällä Lahdessa ne on hävinnyt ensimmäisen kymmenen minuutin kuluttua ovien aukeamisesta. Prismoihin ne kumminkin tulivat hieman myöhemmin ja meidän äiti sai napattua minulle uuden hienon rillillisen muumimukin, ihan mahtavaa! Olen harrastanut tanssia elämäni aikana melko paljon, mutta lukiossa ollessani lopetin rakkaan harrastukseni paristakin syystä. Pitkään olen halunnut aloittaa tanssin uudestaan ja torstaina palasin Tarun kanssa tanssisaliin ja voin kertoa, että fiilis on mitä mahtavin! Oli hienoa huomata, että kyllä ne taidot ainakin jotenkuten on säilynyt. Uusi puhelin on myös tottakai kiva juttu (paitsi tuo akkuun liittyvä ongelma) ja uuden puhelimen myötä olen täysin koukuttunut ja innostunut Instagramista Minut löytää sieltä nimellä ellanooran ja hei, kertokaas millä nimellä löydän teitä Instagramista! Ja vaikka takana onkin pitkiä päiviä, niin joka ilta on ihana kääriytyä Arton kainaloon ja tänäänkin herra oli hieman siivoillut ja ostanut herkkuja mulle :)

Huh, tulipas purettua sydäntä pitkästi. Sellaisia asioita on kumminkin tapahtunut tällä viikolla ja toivon kovasti, että seuraavalla viikolla pääsen blogiakin päivittelemään paremmin.
-Ellanoora

14 kommenttia :

  1. Kiva postaus ja hienoja kuvia! Ja täällä kanssa toinen muumifanaatikko!
    Itse olenkin kyseistä mukia metsästänyt vaikka mistä, mutta vielä ei ole napannut, mutta oneksi vuosi o vasta alussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja ihan totta, vielä silmälasillisen mukin voi saada ihan hienosti, toivottavasti saat sen!

      Poista
  2. Oivoi, niin kivoja nuo herkut noissa kulhoissa! Ja instagramissa löytyy nimimerkillä kuurainen

    VastaaPoista
  3. Ääää olen kalastellut tuota muumikuppia hirmusti siskoni kanssa!:) Tsemppiä tuon koulun kanssa! Kyllä se siitä ajanmyötä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tuota mukia on tosiaankin mahdollisuus saada koko vuoden ajan :) Ja kiitos, kyllä se tästä!

      Poista
  4. voi ääk pitääköhän mun mennä tuhlaamaan viimeset rahat tuoho muumimukiin, tykkään muumimukeista yli kaiken ja haluunkin ne kaikki koristamaan mun kaappia. ekan muumimukin ku sain lahjaksi niin sanoin ittelleni etten osta niitä ite, vaan pyydän lahjaksi mut pitäisköhän tehä poikkeus.. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo muki on niin nätti! Muki on vuoden verran myynnissä, joten onhan sulla aikaa saada se lahjaksi ;)

      Poista
  5. Pitäiskö alkaa tutkii noi mukit jos sais sen rillilisen mukin jostain. Mä oon nickillä Nuuniaana instassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite katoin kaikki mukit läpi jokaisessa kaupassa, kun etsin tuota mukia. Oli varmaan ihan hauska näky :D Ja kiitos, etsin sinut!

      Poista
  6. Aivan ihana postaus ! Ja tosi kivaa tekstiä kerroit tosi kivasti ! Mut löytää instasta nimellä: Inkashh

    VastaaPoista
  7. Muistathan sulkea puhelimesta kaikki avoinna olevat sovellukset aina? Avointen sovellusten valikkoon pääset painamalla kotinappia pitkään :) taustalla auki olecat sovellukset vie akkua tosi paljon. Ja toinen valitettava mutta täysin tosi asia on se että nykyään uusissa älypuhelimissa akku on järjettömän huono :/ mulla on myös s3 ja akku pitää ladata joka yö, siihen ei huollot auta, kun akkujen kestoa ei ole suunniteltu puhelimelle jonka tehot vaativat akulta paljon :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista :) Tuotakin ollaan kyllä tehty.. Tosi ikävä juttu, että koko ajan pitää olla akkua lataamassa, vaikka tänään akku onkin kestänyt hieman paremmin!

      Poista