maanantai 28. elokuuta 2017

Alkavan syksyn kuulumiset

Paljon on muuttunut sitten viime kerran. Kotikaupunki on vaihtunut Lahdesta Savonlinnaan, kaksio yksiöksi ja ehkäpä suurimpana muutoksena on avoliiton muuttuminen etäsuheeksi. Viimeiset vuodet olen tehnyt vain töitä, mutta perjantaina alkaa uusi luku elämässäni, kun kuukausien vuosien odotuksen jälkeen olen yliopisto-opiskelija (kuka olisi uskonut?) ja opintoni luokanopettajaksi alkavat. Olen erittäin innoissani, mutta kaikkien suurien muutoksien vuoksi myös jännitystasot ovat suuret. Jännitän sitä kuinka kotiudun tähän kaupunkiin, saanko hyviä ystäviä, koenko koti-ikävää ja tottakai sitä, että mitä opinnot tuovat tullessaan. 


Kesä alkaa olemaan virallisesti ohitse ja syksy saapuu kovaa vauhtia. Olen aina tykännyt syksystä, koska se tuo tullessaan muutoksen tuulet ja on alku uudelle ajalle, mutta tuntuu ettei yksikään aikaisempi syksy vedä vertoja tälle vuodelle. Tämä on nimittäin itselle ensimmäinen vuosi, kun muutoksen tuulet ovat puhaltaneet kovaa! Täällä minä nimittäin istuskelen uudessa asunnossani, täysin vieraassa kaupungissa, ilman yhtäkään tuttua ympärillä. Uskon kumminkin asioiden järjestyvän, enkä aio jäädä kotiin, vaan aion tutustua kaupunkiin huonosta suuntavaistostani välittämättä. Onneksi torstaina on myös tj1 piknik tulevien fuksien kanssa, joten myös uusiin ihmisiin tutustuminen alkaa aivan pian.

Olen tänään ensimmäistä kokonaista päivää yksin täällä Savonlinnassa ja myönnän, että eilinen ilta oli melko vaikea Arton lähdettyä takaisin Lahteen päin. Tällä hetkellä olen kumminkin melko tyytyväinen tilanteeseeni. Tein hyvää ruokaa, nautin lasillisen viiniä ja nyt istun nojatuolissa uusi läppärini sylissä ja katselen samalla telkkarista hyviä ohjelmia. Olen myös erittäin iloinen, kun kiireisen (mutta ihanan) kesän jälkeen on taas aikaa blogiin, koska tätä on ollut kova ikävä.


Huh, muutaman päivän päästä elokuu vaihtuu tosiaankin syyskuuksi! Seuraavassa postauksessa sitten fiiliksiä kesästä 2017! Kuinka monella muulla on uudet kuviot luvassa nyt syksyllä ja millä fiiliksillä otatte muutokset vastaan?
-Ellanoora


10 kommenttia :

 1. Ihan alkuun, tosi paljon tsemppiä uuteen kaupunkiin ja kouluun! ♥ Mä niin tiedän sun fiilikset, muutto uuteen kaupunkiin on iso muutos ja vaatii kyllä hetken totuttelua :) Mäkin tulin takaisin Mikkeliin nyt itsekseni ja vitsit täällä on hiljaista olla yksin vaan :D Mutta kuulostaa kivalta, että tykkäät uudesta kotikaupungista ja kavereitahan saa kyllä koulusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset <3 Savonlinna on pieni, mutta suloinen kaupunki.

   Poista
 2. On kyllä hurjan onnellinen sun puolestasi Ellanoora! Ja ei voi ola varmasti kuin ylpeä, sait pitkään haaveilemasi opiskelupaikan ja siis muutit yksinään aivan uuteen kaupunkiin, vau 8) Ystäviä todentotta saat koulusta varmasti. Nähdäänkö me sinun yksiötäsi täällä?;) Tsemppiä nyt kouluun, itse asiassa uuteen alkuun koska onhan tuo muutto uuteen kaupunkiin oikeasti taas yksi ISO alku elämässä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, suuri kiitos Kata ❤ Laitan asunnosta heti kuvia, kunhan saan pari pientä muutosta täällä tehtyä :)

   Poista
 3. Sä oot kyllä niin ansainnut paikkasi opiskelemassa, ala on kyllä varmasti juuri oikea sulle! <3 Hurjasti tsemppiä kouluun! :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä superisti lukuvuoteen ja kaikki varmasti alkaa sujumaan siellä oikein mukavasti :-)♥

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Savonlinnaan! Täällä on ihmisen hyvä olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä tänne on viikossa kotiutunut ihan mukavasti :)

   Poista