torstai 20. heinäkuuta 2017

Asukuvat puhelimella


Takki &Toppi BikBok // Housut Zara // Kengät Prisma // Laukku Kirppari (Tiger of Sweden)

Täällä ollaan ihan uuden puhelimen lumoissa! Parisen viikkoa sitten kävin hommaamassa itselleni uusimman Honorin ja sen huippukamera onkin ollut erittäin ahkerassa käytössä. Aikaisemmin ei ole oikeastaan tullut mieleenkään ottaa asukuvia puhelimella, mutta nyt päätettiin laittaa homma testiin ja katsoa mihin puhelimen kameralla riittää rahkeet. Vielä vaatii hieman harjoitusta, mutta tuota laatua ei voi muuta kuin hehkuttaa! Tykkään kovasti kamerastani, mutta onhan se kiva tietää, että pelkällä puhelimellakin voi napata laadukkaita asukuvia.

Itse asusta ei oikein ole mitään sanottavaa. Suomen kesä on mitä on ja pukeutuminen onkin sen mukaista. Harvemmin minulta mitään kokomustaa asua löytyy päältä, mutta tänään jotekin tuo kokonaisuus houkutteli ja tuntui hyvältä ratkaisulta ajatellen shoppailua ja bussissa istumista. Tässä on tosiaankin vietetty kaksi päivää Helsingissä rentoutuen ja shoppaillen kaverin kanssa ja tänään palattiin kotiin hyvällä mielellä, kun oltiin saatu tehdä mahtavia löytöjä alennusmyynneistä, nauttia ihanasta hotelli Tornista sekä tallustella pitkin Helsingin katuja hymyssä suin.

Tämä ensimmäinen lomaviikko on mennyt paremmin kuin hyvin, mutta palataan tämän viikon tunnelmiin vielä myöhemmin ♥
-Ellanoora

10 kommenttia :

 1. Uu mikä laatu, ei kyllä uskoisi heti puhelimella räpsityiksi kuviksi! 😍

  VastaaPoista
 2. Vautsi todella upeita! Kamera on aina kamera mutta kyllä sitä on huippua että phonenkin kameralla saa ihmeitä ja upeita kuvia aikaan nykyään! ;) todella upea asukin sulla! Pitäis itsekin kokeilla pitkästä aikaa koko mustaa, se vaatii taitoa ainakin mun mielestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! Olen sun kanssa samaa mieltä, kamera on kumminkni hyvä olla ja silläkin on ihana kuvailla. Puhelimen kameran hyvä laatu on vain plussaa :)

   Poista
 3. Wau, wau ja wau! Oot upea ja musta asu toimii aina <3 Ja niinkuin yllä sanottiin, ei uskois kännykkäkuviksi ihan heti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ❤ Pitää joo olla tyytyväinen puhelimeen!

   Poista
 4. Oho! Yllätyin ihan laadusta. Otsikon luettua olin hieman skeptinen mutta nämähän on oikeasti laadukkaita! Ihana asukin<3

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä itsellekin yllätys oli melkoinen, kun näin kuvat! Ihan mahtavaa kyllä :) Kiitoksia ❤

   Poista
 5. Vau ihania kuvia ja upea sinä <3 ei kyllä yhtään tunnistaisi kännykällä otetuksi, tosi hyvä laatuisia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia ❤ No joo ei näitä välttämättä heti ajattele puhelimella otetuiksi :D

   Poista