sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Summer up 2016Taas on Summer up ohi tältä vuodelta ja tänä vuonna meno olikin hieman erilaista kuin mihin oltiin totuttu. Tämä oli jo yhdeksäs kerta, kun olen Summer up:ssa ja olen päässyt näkemään kuinka tuo tapahtuma kasvaa ja kehittyy. Tänä vuonna muutos oli kumminkin hyvin erilainen, nimittäin tapahtuma-alue oli hieman muuttunut. Ennen nautin suunnattomasti Summer up:n kauniista vehreästä ja puistomaisesta ympäristöstä, jossa sai nauttia järvinäköalasta ja istuskella rinteellä katsoen päälavan esiintyjiä. Nyt uudella tapahtuma-alueella kaikki tuntui olevan pielessä. Ei enää järvinäköalaa, ei istuma-aluetta riistävästi, vain mutaa ja aivan liian lähekkäin olevat lavat. Tämän vuoden Summer up oli siis pienoinen pettymys, mutta uudelle järjestäjälle ja uudelle alueelle on annettava mahdollisuus, joten ensi vuonna moni asia voi olla taas muuttunut. 

Esiintyjät olivat kumminkin tuttuun tapaan huikeita ja JVG, Teflon Brothers, Brädi, Cheek ja Elastinen veti erittäin mahtavat keikat. Meillä oli myös kumpanakin päivänä todella hyvä porukka koossa ja päivät kuluivat mukavissa merkeissä hyvässä seurassa. Oli myös ihanaa törmätä hurmaavaan Viiviin (klik!), joka on tullut tutuksi täällä blogimaailmassa. Kerkesimme hieman juttelemaan, joka oli kyllä superkiva juttu! On tämä blogihomma ihmeellistä, kun tutustuu ihmisiin ympäri Suomen :)

Tässä kevään aikana on tullut tunne, että olisi mahtavaa lähteä kokemaan jotkut toiset festarit vaikkapa ensi kesänä. Summer up on tosiaankin ainoa festari, joissa olen ollut, joten olisi hauskaa lähteä katsomaan minkälaista olisi kunnon festarielämä toisilla festareilla ja toisessa kaupungissa. Onhan tässä kesää vielä jäljellä, mutta valitettavasti työt eivät taida sallia sitä. 

Mutta hei, millä festareilla te olette käyneet tänä kesänä tai minne aiotte vielä suunnata? Jos teiltä löytyy postauksia, niin linkittäkää kommentteihin! :)
-Ellanoora

10 kommenttia :

 1. Olipas kivoja kuvia, joista välittyi hyvin festareille oleva fiilis! :) Harmi kun tuo paikka on muutettu, toivottavasti ensi vuonna homma rullaisia paremmin! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla :) Toivotaan tosiaankin näin!

   Poista
 2. Tosi kivat festarit kyllä oli vaikka paikka ei ehkä paras ollutkaan ( se kaamea mutaisuus, hyh :D ). Onneksi artistit oli tosi hyviä ja vetivät huiput keikat! Tosi ihana oli myös vaihtaa pikakuulumiset sinun kanssa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se mutaisuus oli niin inhottavaa! Yhtään ei osannut varautua siihen perjantaina :D Ja niin kyllä oli, onneksi törmättiin ❤

   Poista
 3. Suosittelen ensi kesäksi vaikka Turkua ja Ruisrockia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä mahtava kokea! Kuullut pelkkää hyvää :)

   Poista
 4. Mahtavalta kuulostaa Summer up! Tuonne olisi mahtava ollut päästä vaikka keli ei ollutkaan mitä ihanin tuolla kertaa:D Kyllä voin vaan kuvitella sen mudan ja märkyyden, sitä pelättiin kun lähdettiin Himokselle ja viikonlopunsää näytti viikon ajan epävarmalta siellä:D Ihana on festarilookkisikin ja mahtavaa että pääsit vaihtamaan muutaman sanan tuon ihanan Viivineitosen kanssa;) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi esiintyjien ansiosta tunnelma oli korkealla, joten pieni vesisade ei tosiaankaan haitannut :) Enemmän inhotti se mutaisuus... Kiitos kommentista Kata ❤ Toivottavasti mekin nähdään pian!

   Poista
 5. Ihania kuvia, tosi hyvä fiilis välittyi :) Ja toi kultainen sydän on niin söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Se oli kyllä omastakin mielestä ihana :) Sormissa oli myös näitä tatuointeja, mutta ne lähti nopeasti pois...

   Poista