perjantai 15. heinäkuuta 2016

Kesäillat


Rakastan kauniita kesäiltoja sekä valokuvaamista, joten parin viime päivän aikana olen päättänyt ryhdistäytyä, yhdistää nämä kaksi rakkauden kohdettani ja lähteä kuvailemaan kauniiden iltojen sattuessa. Eilen kaivoin Jopon kellarista ja pyöräilin Myllysaareen kuvailemaan sekä nauttimaan nätistä ja rauhoittavasta ympäristöstä. Tänään vuorostaan nappasin kameran kaulaan iltalenkin ajaksi ja tallustelimme Olivian kanssa sataman suuntaan katselemaan auringonlaskua, jota saimme hetken verran ihastella. Kummatkin aivan ihania kesäiltoja ja toivottavasti tuon kaltaisia iltoja mahtuu vielä tähän kesään ♥
-Ellanoora

10 kommenttia :

 1. Tosi ihania kuvia!❤

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavia, niin kauniita kuvia ♥ Mun on pitänyt myös ottaa kamera kainaloon ja suunnata lenkille, mutta en vaan jostain syystä ole saanut aikaan napata sitä kameraa mukaan:D Pitääpä vielä tässä kesällä ryhdistäytyä ja lähteä sinne lenkkipolulle ja kuvailemaan kauniita maisemia, ihan päivällä taikka illallakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On yllättävän vaikeaa lähteä kameran kanssa ulos, vaikka tiedossa olisikin hyvä reissu! Kiitoksia Kata ❤

   Poista
 3. Oi mitä kuvia ja mikä tunnelma näissä! ♥ Pitää kyllä itsekin koittaa kannella kameraa ahkerammin mukana ja kuvailla luontoa :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit kesäillat on ihan parhaita! <3 Lahti-kuvat kiinnostaa myös paikallisena aina. Kauniita kuvia :)

  lily.fi/blogit/ps-never-stop-smiling

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ❤ Kiitos paljon ja hauska löytää muitakin Lahtelaisia! :)

   Poista