perjantai 4. syyskuuta 2015

What makes me happy right now

Viikon verran olen ollut hirveässä flunssassa eikä loppua tälle taudille tunnu näkyvän. Päinvastoin, tämä vain pahenee... En ole kumminkaan raaskinut jäädä töistä pois, mutta tänään flunssa vei voiton, joten jäin kotiin peiton alle ja viikonlopun suunnitelmissa on vain tämän ikävän taudin nujertaminen. 


Kipeänä oleminen on todella ikävää, mutta muutamat yksinkertaiset asiat ovat parantaneet eilistä ja tätä päivää: 

Värityskirja Vihdoin ja viimein pääsin korkkaamaan Lontoosta ostetun Enchanted forest -värityskirjan, joka on täynnä toinen toistaan ihanempia kuvia. Kaksi kuvaa on jo saanut väriä ja olen entistä enemmän innoissani näistä värityskirjoista. Vihdoinkin parin vuoden odotukseni palkittiin, kun aikuisten värityskirjat rantautui myös tänne Suomeen. 

Ruusut Eilen kotimatkalla käväisin kaupassa ja päätin piristää itseäni nätillä ruusukimpulla. Kun Arto kotiutui, niin hän oli päättänyt yllättää minut täsmälleen samalla tavalla! Sattumoisin ruusut olivat vielä melkeinpä samanvärisiä, joten nyt keittiönpöydällä on kaunis pinkki ruusukimppu  ♥


Herkut Sain ruusujen lisäksi myös jäätelöä ja suklaata, joita on mukava mussutella hyvällä omatunnolla kipeänä. Toki marjoja ja smoothieita on myös nyt tullut vedettyä ihan kiitettävät määrät.

Netflix Kipeänä ollessa voi ihan luvan kanssa olla koko päivän sohvalla peiton alla ja katsella Netflixiä. Onneksi Downton Abbeysta oli tullut viides tuotantokausi, jota olen nyt innolla katsonut. Nyt olisi myös hyvä hetki kaivaa jokin kirja käteen!


Tee tai mikä tahansa kuuma juoma maistuu nyt paremmin kuin hyvin! Ostin juuri uutta teetä ja toisen makuista Finrexiniä, joten nyt ei hetkeen voi kyllästyä. Parasta on, jos ei itse tarvitse nousta sohvalta, vaan saa toisen valmistamaa teetä.

Arto ja Olivia Mikä sen parempaa, kun ei tarvitse olla yksin kotona. Arton töissä ollessa Olivia piristää olemuksellaan ja Arton palattua töistä on ihana saada hieman huolenpitoa ♥


Toivon tosiaankin, että tämä ikävä flunssa lähtisi viikonlopun aikana kokonaan pois! Kipeänä kun ei jaksa olla montaa päivää... Nyt vain lepoa, juotavaa ja lääkettä, niin eiköhän tämä tästä. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua jokaiselle!
-Ellanoora 

8 kommenttia :

  1. Mä oon ollut koko viikon kipeänä kanssa. Kurkku etenkin on ollut tosi kipeä ja ääni lähes poissa. Mulla ei "onneks" ole nyt töitä, joten olen saanut hyvällä omatunnolla sairastaa rauhassa, vaikka gradua olisi kyllä pitänyt tehdä. Mut jos ei pysty, ni pitää olla sen verran armollinen itselleen, ettei stressaa turhaan. Toistaiseksi oon onnistunut kovin huonosti tossa! :D

    Se on kyllä kiva, kun saa teen/Finrexinin nenän eteen valmiina. :) Mun avomies joka aamu heti kun saa silmät auki menee keittiöön ja laittaa mulle Finrexinin. Nikke varmaan huomaa mun puhepihinästä, et nyt on tarvetta kuumalle juomalle! :P Herkkuja olen mäkin saanut tällä viikolla. Ihanaa, kun on joku, joka pitää huolta! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, tätä on kyllä nyt paljon liikenteessä :/ Paranemisia sulle! Sun tilanne kuulostaa hyvin tutulle :D Onneksi tätä ei tosiaankaan tarvitse kestää yksin.

      Poista
  2. kukilla saa aikaan kyllä aina yhtä ihanan piristysefektin itelleen :)) ps. ihania kuvia!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kukkia pitäisi aina löytyä kotoa :) Kiitos paljon!

      Poista
  3. Kipeänä on kyllä niin kurja olla. Tuo värityskirja vaikuttaa aika rentouttavalta ja terapeuttiselta hommalta, voisi itsekkin harkita sellaisen ostamista. Veikkaan, että kaiken stressin keskellä sen värittäminen voisi oikeasti olla aika jees. Toivottavasti olosi olisi jo parempi tai ainakin parempaan päin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen värityskirjaa todella lämpimästi! Tuo on niin ihanaa puuhaa ❤ Vieläkin ollaan flunssan kourissa, mutta kai tässä ollaan parempaan päin menossa :)

      Poista