tiistai 29. syyskuuta 2015

Kukkia syksyn keskellä


Mekko Only // Huivi Only // Kengät Fb-kirppari // Nilkkurit fb-kirppari

Vaikka syksy tekee kovaa vauhtia tuloaan, niin kaikkien kukkien ei tarvitse lakastua. Rakkaus kukkakuosia kohtaan ei vieläkään luuhistu, vaan kukoistaa edelleenkin. Musta kukkamekkoni oli tämän päiväisessä asussa keskiössä ja sen ympärille muodostui hyvin tumma sekä syksyinen kokonaisuus, josta pidin todella paljon! Suuret lämpöiset huivit on taas kaivettu kaapin perältä käyttöön ja se lämmitti oikein mukavasti ihanan syystakkini kanssa tätä vilukissaa. Sormikkaitakin olisin kovasti kaivannut lämmittämään sormia, mutta kaikki viime vuonna ostetut ovat tehneet mystisen katoamistempun. 

Tämä asu sopi täydellisesti työpäivään sekä kavereiden kanssa treffailuun iltapäivällä, eli asu oli erittäin onnistunut kokonaisuus. Ihanaa, kun mekkoja ei tarvitse unohtaa kesän jälkeen kaappiin, vaan niitä voi käyttää pitkin syksyä ja talvea erilaisilla variaatioilla ♥ Mitä te pidätte tästä syysasusta?
-Ellanoora 

10 kommenttia :

 1. Kaunis mekko ja kaunis sinä <3 Tykkään kukkakuosista, vaikka sitä ei pahemmin omasta kaapista löydykkään :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kukkamekko, oot yhdistellyt sen ihanan syksyisesti kuitenkin:) Mekkoja ja hameita ei tarvitse onneksi unohtaa kesän loputtua, ne tarvitsevat vain ympärilleen lämmintä vaatetta! Sulla on kyllä ihan mahtava tyyli Ellanoora ♥ Kaulahuivikin niin mahtavan muhkea 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kata! Ihanaa, että tykkäät ❤ Syksyn pukeutuminen on aivan ihanaa :)

   Poista
 3. Ihanan piristävä mekko, pukee sua niin täydellisesti <3

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia Ellanoora ♥ toi mekko on aivan ihana!

  VastaaPoista
 5. Ihanan rento kokonaisuus! :) mekot kyllä sopii kivasti syksyyn kun niiden kaveriksi pukee jotain lämmintä ♥

  VastaaPoista