sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Boyfriend tag

Blogeissa on viime aikoina pyörinyt näitä boyfriend tag -postauksia ja mielenkiinnosta pyysin Artoakin rustailemaan omat vastauksensa ylös. Ilman mukinoita herra suostuikin postaukseen, mutta suurempi haaste oli saada Arto kameran eteen, jotta saisin hänestä kuvia. Onhan tähän postaukseen saatava jotain eloa kaiken tekstin keskelle! Arto ei riemusta kiljuen suostu minusta ottamaan kuvia, joten voitte kuvitella kuinka innoissaan hän on siitä, että joutuu itse kameran eteen. Ei kovin... Meistä ei juurikaan ole yhteiskuvia ja tuoreimmat fiksut kuvat Artosta on vuoden takaisia, joten tämä postaus oli myös hyvä syy saada Artosta edustuskelpoisia kuvia! Arton on myös pidemmän aikaa pitänyt tulla itse kirjoittamaan postausta, mutta aina se vaan jää ja jää, joten olen enemmän kuin tyytyväinen, että Arto suostui tähän postaukseen.. Edellinen postaushan on kahden vuoden takaa ja sen löytää täältä. Jännityksellä jään odottamaan, että mitä vastauksia Arto saa tänne aikaiseksi!


1. Jos hän katsoo telkkaria, mikä siellä todennäköisesti pyörii?
Kuka enää katsoo telkkaria, kun on netflix? Mutta tän hetken huippu taitaa olla Vampyyripäiväkirjat? Ja Kovat Kaulassa (Whitecollar), jota katsotaan yhdessä lähes joka ilta.
E:Juu telkkaria meillä ei ole katseltu varmaan reilu vuoteen, mutta Netflixin suurkuluttajia kyllä ollaan! Sieltä tulee katsottua milloin mitäkin ja tällä viikolla jo aikaisemmin sain katsottua Vampyyripäiväkirjan loppuun. Nyt pitää etsiä taas uutta katsottavaa tai odotella, että johonkin kivaan sarjaan tulisi uusia jaksoja!

2. Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa?

Varmaan toi meidän Felixin tomaatti-chili, mikä meillä on ainoana jääkaapissa. Muualla kuin kotona, sitä mitä sattuu olemaan tarjolla, Ella ei paljoa nirsoile.
E:Salaatissa kuuluu olla salaattikastiketta ja oikeastaan mikä vain käy, mutta tuo tomaatti-chili on hyvää. Se on sellaista mitä Artokin suostuu syömään :D

3. Mikä on hänen inhokkiruoka?

Jaaaa a.. Makaroni ja jauheliha ei ainakaan ole suosikkeja.
E:Osaan olla nirso ruuan suhteen, vaikka parempaan päin ollaan koko ajan menossa. Makaronista en tykkää!

4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa?

Sitä mikä kuulostaa parhaalta! Esimerkiksi Amarillossa vuohenjuustoburgeri pihvillä on ainakin yksi mahdollisuus. Drinkkidrinkkinä varmaan mansikkamargarita, mutta ruokajuomaksi ehkäpä inkivääriolut?
E:Kaikki missä on vuohenjuustoa käy ♥ Yritän vaihdella mitä tilaan ja maistella uusia asioita. 

5. Mikä on hänen kengänkoko?

36-38, Ellalla on sukuvikana leveä jalka, joka aina hankaloittaa kenkien ostamista. Eli kokoa 36 oleva kenkä olisi pituudeltaan oikea, mutta kapeuden vuoksi se ei mene jalkaan ja Ella joutuu ottamaan koon 37 tai 38 olevan saman mallin kengän.
E:Totta :DD Inhottava asia.. Korkkareita on lähes mahdotonta löytää!

 
6. Jos hän keräilisi jotakin, mitä se luultavasti olisi?

Jos Ella keräilisi jotain se olisi varmaankin kaappitolkulla muumimukeja ja -kulhoja, joiden tarkka luku saattaisi esimerkiksi olla 39 mukia ja 11 kulhoa.. :D
E:Hahaa... Herra taisi käydä laskemassa mukit ja kulhot... Muumit ♥ 

7. Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?
Mansikoita!  
E:Hieman yllätyin! Juu mansikat on nyt kesällä suurinta namia, mutta muuten olen ihan pohjaton kaivo jätsikille, suklaalle ja karkeille. Ajattelin, että mun herkkuhimosta tulisi tähän kuittailuja.


8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?
Suomen suosituimmat-listaa ja Antti Tuiskua, niin kauan kun se on ollut pinnalla.. -.- Eli siis suomennettuna laidasta laitaan, mikä sattuu kuulostamaan hyvältä. Yleisellä tasolla ehkä enemmän pop-hiphop-r'n'b puolella.
E:Olin nuorempana Tuiskun suurin fani ja nyt kun Tuisku soi taas radiossa, niin saan kuulla kuittailuja Artolta :D
 

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää?
Hömpönpöö-rakkausjutuista ja komedioista ja animaatioista ja.. ja.. :D Ella (ja minä) ollaan aikamoisia leffakuluttajia genrestä riippumatta, sillä hyvä elokuva on hyvä elokuva. Poikkeuksena kauhuleffat. (hyi)
E:Kotona on tosiaankin ihana käpertyä toisen kainaloon ja viettää iltaa leffaa (tai sarjaa) katsellen.  

10. Minkä väriset silmät hänellä on?
Sinisen-vihreät? Niitä katselee niin mielellään ettei väriin kiinnitä edes huomiota..
E:Jotain sini-vihreää ne kai on! Itsekään ole niin varma asiasta :D


11. Kuka on hänen paras ystävä?
Taru ties kuinka monetta vuotta, olettaisin ainakin puheiden perusteella. Ehkä Eevinkin voisi laskea?
E:Hyvähyvä!

12. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä?
Pelaan ja unohdan kotityöt. Ella saattaa olla kahdeksankin tuntia töissä, enkä välttämättä ole liikkunut sohvalta senttiäkään kotitöitä tai edes ruokaa kohti. JVG:tä lainatakseni: "Beibi skitsoo ja unohdan syödä.."
E:Joo... Pelaamiseen mulla tosiaankin aina välillä menee hermot ja pelaaminen aiheuttaa aika usein niiden kotitöiden laiminlyömisen. Kaupassa Arto osaa käydä ja roskat osaa viedä, mutta siihen ne kotityöt sitten jääkin. Arto kyllä imuroi, petaa sängyn, pyyhkii pölyjä ja tekee ruokaa, jos vaan pyytää, mutta esimerkiksi imurointia saattaa joutua odottamaan montakin päivää, vaikka se imuri olisi nenän edessä. Arto ei ole meidän yhdessäolon aikana tiskannut kuin ehkä kolme kertaa  (ollan kumminkin asuttu yhdessä kolme vuotta, jos inttiaika lasketaan mukaan) ja pyykinpesukoneeseen herra ei ole koskenut kertaakaan. Pyykit Arto tulee laittamaan kuivumaan mun kanssa, kunhan pyydän. Yritän olla kärsivällinen ja ymmärtäväinen ja iloitsen sitten niistä asioista mitä Arto tekee. Olen todella onnellinen, että Arto ymmärtää elektroniikasta kaiken, joten hän saa sitten hoitaa ne asiat. Ihan sukulaisia myöten.


13. Missä hän on syntynyt?
Jekkukysymys, melkeen menin lankaan. Hollolassa! Vaikkakin asunut käytännössä koko ikänsä Lahdessa.
E:Hyvin muistettu!


14. Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi?

Jos minä leivon mitä haluan/osaan? Varmaankin joku melko perinteinen täytekakku, mutta jos Ellan toiveitten mukaan mennään, niin jonkin sortin juustokakku olisi varmaan paras vaihtoehto. 
E:Arto on hyvä keittiössä, mutta viettää siellä mun mielestä aivan liian vähän aikaa. Toivottavasti saisin synttärikakun marraskuussa!

15. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja? 
Bloginsa! Sekä muiden blogeja lukiessa vierähtää aina tovi. Candy Crush jos elämiä riittäisi niin pitkäksi aikaa?
 E:Blogit juu ja aina saan kuulla kettuilua Candy Crushista, vaikka en edes niin paljoa pelaa sitä :D Arto kyllä unohti yhden tärkeän asian, nimittäin shoppailun! Kirjan parissa myöskin viettäisin mielelläni monta tuntia..


16. Mitä hän osaa erityisen hyvin?

Pitää minusta huolta. Olen erittäin varma, etten selviäisi yksin kovinkaan montaa viikkoa. Oikeasti. Sen lisäksi hän on hyvä työssään, välittää ihmisistä ja tekee hyvää ruokaa!
E:Voi Arto ♥ Voi kyllä olla, että ilman minua Arto unohtaisi esimerkiksi syödä. 

17. Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää?

Omaan rajoittuneeseen makumaailmaani näitä on paljon, mutta yleisellä tasolla outoja ei tule mieleen. Ketsuppia riisin kanssa, voita pullavapalalle?
E:Arto on tosiaankin todella nirso ruuan suhteen ja lista ruuista, joita Arto suostuu syömään on paljon lyhkäisempi kuin inhokkiruokalista. Arto katsoo aika usein mun syötäviä nenää nyrpistellen :D Ehkä jotain outouksia mulla on, mutta en usko, että nuo niin kummia juttuja on.

18. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?

Puhelin, huulirasva ja pankkikortti? 
E:Ja vieläpä tuossa tärkeysjärjestyksessä!

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään?

Minä? Esimerkiksi jos olemme sopineet minun tekevän jotain ja unohdan tehdä sen, koska olen pelannut kymmenen tuntia putkeen. Tai kun minulla on ylimääräistä energiaa ja kiusin hieman liian paljon. Jos olen humalassa ja Ella ei, varsinkin sillon kun satun olemaan esimerkiksi ystäväni Oskun kanssa liikkeellä. Ja sitten.. 
Ei vaan, Ella ei oikeasti kovin helposti ärsyynny. Tollanen pitkäpinnanen rakkauspakkaus se on<3 comment-3--="">
E: :DD Mä en tosiaankaan helpolla suutu tai ärsyynny. Mutta hei, jos ärsyynnyn, niin se voi johtua myös jostain muusta kuin Artosta!

20. Entäs piristymään?

Minä, Olivia, jäätelö, kukat, siisti koti, tehdyt kotityöt, herkut, hyvä ruoka, elokuviin meno, muut pienet asiat..
E:♥ 


21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?

Antti Tuiskua? Kuuluisia bloggareita? En minä tälläistä tiedä, ei me näistä puhuta.. :D
E:Hahaa :D Ihailen kyllä monia ihmisiä, mutta en osaa nostaa ketään erityistä. 
 
22. Millainen hän on tyttöystävänä?

10/10, ei mitään valitettavaa.
E:Puspus!

23. Milloin hän tapasi vanhempasi?

Mulla on tälläisten asioiden suhteen todella huono muisti, mutta olettaisin vuoden 2009 aikana? 
E:Artolla osaa tosiaankin olla aika huono muisti, mutta vuosi on mennyt ihan oikein. Aloimme seurustelemaan maaliskuussa 2009 ja muutama viikko seurustelun alkamisesta molemmat tapasi kummankin vanhemmat.

24. Mikä on hänen uusin villityksensä?

Sisustus, johtuu todennäköisesti muuton aiheuttamasta post-traumaattisesta stressireaktiosta.
Yksi tietty asia lienee tuo "aikuisten värityskirja", jonka Ella kotiutti muutama päivä sitten. En kyllä ymmärrä miksi tuo on aikuisten, en bongannut yhtään aikuisteemaista värityskohdetta.. Siis sehän onkin mindfulness-värityskirja, mun moka.
E:Oikein meni, sisustaminen on nyt kova juttu ja värityskirjat on ihania!

25. Millainen on hänen kotilook?

Riippuu ollaanko koko päivä kotona vai mennäänkö ja tullaanko. Jos menoa ja meininkiä niin samat vaatteet, meikit ja kampaus pysyy lähes koko päivän, kun taas kotipäivänä kevyempi vaatetus riittää mainiosti.
E:Harvemmin kotiin tultaessa osaan vaihtaa vaatteita mihinkään rennompaan. Samoilla vaatteilla mennään aikalailla koko päivä! Tai sitten välillä on niitä päiviä, kun vaihdan vaatteet kolmesti...

 
Tämän kyselyn täyttämisestä tuli kyllä ihan IRC-galleria-ajat mieleen, olipas hauskaa! Sen lisäksi toivoisin, että Ella täyttäisi itse tämän saman kyselyn "käänteisenä" ihan vain mielenkiinnostani vastauksia kohtaan.. :D

-Arto 

Hyvin Arto tietää asiat! Toivottavasti tekin tykkäsitte tästä postauksesta! Minusta nämä boyfriend tag -postaukset on ollut hauskaa luettavaa muiden blogeissa ja tottakai näitä Arton vastauksia kinkkisiin kysymyksiin oli oikein mukava lukea ♥ Jos sinun blogista löytyy samanlainen postaus, niin laita linkkiä tulemaan!

-Ellanoora

Ps. Arto karkasi hyvinkin nopeasti paikalta, kun sanoin, että eiköhän nämä kuvailut ollut tässä:

18 kommenttia :

 1. Oon niin tykännyt lukea näitä blogeista ja usein miesten vastauksille on saanut nauraa :'D Pitää laittaa myös tuo oma äijä täyttämään tämä!
  Ja täällä on sama juttu kotitöiden kanssa. Onhan se kiva että toinen tekee edes silloin, kun pyytää, mutta välillä toivois enemmän sitä oma-aloitteisuutta :) Miehet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Edelleenkin toivon, että jotenkin saisin Arton innostumaan kotitöistä... Mutta tässä yhteiselon aikana ei hirveästi ole parannusta näkynyt :D Ja joo, laita toki mies tekemään tämä!

   Poista
 2. Saitte leveän hymyn mun kasvoille!! :D<3 :)

  VastaaPoista
 3. Hahaha! Vitsi että nauroin vikalle kuvalle :D Karkuun vaan heti. T. Kahus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! :DD Ei Arto oikein tykännyt olla kameran edessä...

   Poista
 4. voi kun tää oli kiva postaus!! :)

  VastaaPoista
 5. Luin tän eilen illalla phonella ja sanoin heti Roopelle että hei sä teet tän !! Vähän empi mutta ehkä saisin loppuvuodesta alkaa työstää tätä tuon oman miehen kanssa, oli nimittäin niin huikee postaus ettei mitään järkee!:D Ja tykkäsin myös siitä että olit itse kommentoinut näitä kohtia Arton kommentin jälkeen. Saisinkohan kenties toteuttaa tämän sitten samalla tyylillä? Toki mainitsen poustissa keltä idean nappasin;) Postaus oli 10/10 ihan huippu! Ja hei värityskirjat = ♥♥ ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon ihana! Kivaa, että pidit tästä ❤ Toivottavasti saisit Roopen tekemään tämän, vastauksia on nimittäin todella hauska lukea jälkeenpäin :) Tuo kommentointi ei ollut edes oma idea, vaan näin niitä muutamissa postauksissa ja totesin idean hauskaksi ;)

   Poista
  2. Kyllä tuo mies suostui!! ♥ Haha no siinä tapauksessa;) Idea on kyllä tosi hyvä!

   Poista
 6. Voieiii miten ihania vastauksia! :') Tätä oli kyl älyttömän kiva lukee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Kiva kun tykkäsit! Tätä postausta oli hauska toteuttaa :)

   Poista
 7. Hei tää oli aivan ihana, voi vitsit pitää kyllä toteuttaa tämä itsekin oman miehekkeen kanssa! :D kivasti oot kommentoinut itsekin kyseisiä asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ❤ Ja suosittelen toteuttamista, oli sen verran kiva juttu :)

   Poista
 8. Hahha nää on aina nii huippuja! :D Mulla on odottaa julkaisua samanlainen postaus. Oli huvittava katsoa miehen ilmeitä kun vastasi kysymyksiin ja sitten vielä huvittavampaa ja jotenkin liikkistä lukea toisen vastauksia :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tällaisia postauksia on kyllä ollut hauska lukea muidenkin blogeista! Parasta oli tosiaankin lukea miehen vastauksia :') Kiitos kommentista ja pitää tulla kurkkaamaan sun postaus!

   Poista