tiistai 3. maaliskuuta 2015

Puhelinkuvia. Paljon.

Taas on tullut aika tyhjentää puhelimeen päätyneitä kuvia tänne blogin puolelle ja tällä kertaa kuvia oli kertynyt puhelimeen yllättävän paljon.


Katsokaa noita surusilmiä, jotka paljastui kaiken karvan alta. Pikkusiskoni Minttu tykkää laittaa Olivialle ponnarin ja onhan se aina välillä ihan hauska nähdä Olivian silmiä // Mun viikonloppuillat ei viime aikoina ole tosiaankaan kuulunut villeimpään päähän :D Muumi -leffa kera dippivihannesten oli kyllä oikein mukava lauantai-ilta. En edes muista milloin viimeksi olen herkutellut dippivihanneksilla, nam! // Ihanat vaaleansiniset kynnet piristämässä päivää. // FB-kirpparilta bongasin ihanat Ikean kukkatyynyt edulliseen hintaan ja ne pääsivät piristämään meidän sohvaa. Nyt sohva on kunnon löhölinna ♥


Lomalla innostuin aamuisin keittelemään puuroa itselle. Arkena sitä ei ikinä kerkeä, joten lomalla söin ennätyksellisen monta kertaa puuroa. Ja pitkästä aikaa tein itse myös smoothieita, oli todella herkullista! // Aurinkoiset talvipäivät ♥ Tosin nyt ei ole ollut ikuisuuteen tietoakaan auringosta. Harmaa on näiden viikkojen avainsana... // Uusi muumi! Tuo on niin ihastuttava muki, joten olihan se tilattava Ruotsista. Tykkään ♥ // Viime viikolla meidän olkkariin saapui se kauan odotettu vitriini! Muutamat muumit ja astiat sekä minun ja Arton hymypatsaat pääsi vihdoinkin esille. 


Lauantain shoppailuasu, josta löytyy lisää juttua edellisestä postauksesta // Voisiko nyt olla tuo todella upea valkoinen talvimaisema tai sitten vaihtoehtoisesti kaunis alkava kevät. Olen jo saanut tarpeeksi tästä harmaudesta ja loskasta. // Meidän karvanaama, ihana Olivia ♥ Mulla on puhelin sekä kamera aina täynnä kuvia Oliviasta ja tottakai instagramiin tai blogiin näitä kuvia eksyy. Toivottavasti te ette kyllästy näihin, koska itsehän en näistä saa tarpeeksi :D // Välillä pitää herkutella oikein kunnolla, eikö vain? Olen kyllä niin ihastunut noihin Taika-astioihin!


Smoothieta välipalaksi. Vaikka enemmän tykkäänkin itsetehdyistä smoothieista, niin kyllä nämäkin on todella herkullisia! // Seurahuoneella Brunssilla ensimmäistä kertaa. Oli kyllä todella monipuolinen ja herkullinen brunssi, jonne ehkä suuntaamme viikonloppuna uudestaan. Tuolta vyöryin aivan ähkynä takaisin kotiin, kun napa oltiin vedetty täyteen croissantteja, hedelmiä, paahtoleipää ja ties mitä muuta hyvää. // Illalla laitettu märät hiukset letille, aamulla tehty uusi letti päivän ajaksi ja illalla, kun aukaisin hiukset, niin hiukset oli ihanan tuuheat upeilla laineilla. // Viime aikoina on tultu juotua kahvia yllättävän paljon. Ja mistäs muusta kuin muumimukista ;D

Pitkästä aikaa väsäsin hiuksiin kalanruotoletin. Niin helppo ja näyttävä kampaus, mutta todella harvoin jaksan sellaista hiuksiin taiteilla. // Messilässä pulkkamäessä. Sää oli mitä mahtavin viettää lasten kanssa liikuntapäivää, kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, pakkasta oli vain pari astetta ja pulkat liukui hienosti. // Mustikoita kakun sekä puuron päälle. Mustikoita pitäisi ehdottomasti napostella useammin! // Kahvilla vaihtamassa kuulumisia ihanan Sannan kanssa. Kakku oli hyvää ja seura mukavaa!


Kaakaota, suklaata ja Cosmo, mikäs sen parempaa heti töiden jälkeen! // Nämä purkit onkin ollut täällä blogissa jo esillä, mutta tykkään noista niin kovasti! En ole keksinyt niihin mitään säilytettävää, mutta ne sopii todella kivasti ruokapöytää piristämään. // Yksityiskohtia asusta, josta en saanut kuvia, vaikka olisinkin tahtonut. Vihreät farkut ja musta pallopaita toimi hienosti yhteen ja vaaleanliilat kynnet oli hauskat! // Hiihtoloman parit ostokset. Odotan kovasti, että kuivat tennarikelit saapuvat, jotta saa vetäistä valkoiset tennarit jalkaan. Olen muuten täysin hurahtanut noihin kaksiosaisiin korviksiin! Ne on niin hauskat ja herättää monissa (varsinkin lapsissa) kummasteluja.

-Ellanoora

28 kommenttia :

  1. Ihania kuvia ! Voi toi Olivia ponnaripäässä on niiiiin söpö ! Sillä on semmonen ilme, että "älä ny ota kuvaa, tää on muutenki jo niin noloo" ....
    Kaunis koti; voi kunpa voisi sanoa omasta samaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ♥ Ja totta, ei taida ponnari kuulua neidin lemppareihin.

      Poista
  2. Kiva tuo vitriini ja OI ETTÄ noi purnukat<3 mistä ne oikein on ?
    Onkos teillä muuten muumimukit kaikki käytössä vai ostatko ihan keräily muodossa ja vitriiniin ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi ❤ Purkit on Anno -mekkiset ja ostettu Anttilasta :) Osa muumimukeista on ihan käytössä ja harvinaisimmat /kalleimmat on laitettu vitriiniin, joita en käytä ollenkaan tai todella harvoin. Keräilyyn sekä käyttöön niitä ostelen vaihtelevasti :)

      Poista
  3. Ihana tuo asu! Oon joskus itsekin kokeillut tuollaista lierimäistä hattua, mutta mun kokeilemista yksilöistä nuo lipareet on suunnilleen valunu pitkin poskia :''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu kokeilin itsekin monia hattuja ennen kuin tuo osui kohdalle. Olin jo aivan varma, että hatut ei ole mun juttu!

      Poista
  4. Ihania otoksia taas sulta, osaat kuvata niin ihania hetkiä aina puhelimeen! ♥ Voivoi tuo muumimuki, mun sisko tilasi Ruotsista sen meille molemmille ja tänään haen sen kotiin. Se on aivan iiihana! ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ihanaa, että tykkäät ❤ Musta tuntuu, että mun on saatava toinen tuollainen muki! Toinen käyttöön ja toinen vitriiniin :D

      Poista
  5. Jälleen kivoja kuvia täällä! <3 Ja rupes heti tekemään mieli dippivihanneksia... :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia :) Dippivihannekset on kyllä hyvää herkkua ja niitä pitäis napostella ehdottomasti useammin!

      Poista
  6. Ihania kuvia! Voi ku lutunen tuo ensimmäinen kuva <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Se on juu todella suloinen kuva oliviasta <3

      Poista
  7. Mä oon katellut tuota samaa vitriiniä! Haluisin sen kans mun keräily-astioille :) En kyl oo vielä ees varma, että mihin sen sijoittaisin! Mutta toi on kyl niin hyvännäköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä todella kiva, kiitos! Mutta aina nyt joku nurkka yhdelle pienelle vitriinille löytyy ;)

      Poista
  8. Tosi kiva tuo sinun hattu asu, ihanasti olet saanut siihen kerroksia noiden paitojen avulla♥ ja täälläkin hurahdettu valkoisiin tennareihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri kiitos ❤ Toivottavasti kelit sallisi vetää valkoiset tennarit pian jalkaan!

      Poista
  9. Heippa Ellis! Ensinnäkin: ihana tuo haukku joka teille on muuttanut ja muutenkin oikein kivalta näyttää teillä kotona! Mie innostuin kans laittamaan blogia pystyyn, termos tuloa seuraamaan ;) http://tikustaasiaablogi.blogspot.fi/2015/03/tumma-tummempi-musta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuire, ihanaa ❤ Kiitos hurjan paljon, ehdottomasti tulen seuraamaan sun touhuja!

      Poista
  10. Tällaiset postaukset on niin kivoja:) Ihanaa tuo sininen kynsilakka:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva, että tykkäät! Tuo vaaleansininen lakka on juu ihanan piristävä <3

      Poista
  11. Ihana toi peplum & villapaita-yhdistelmä, ei olis ite tullu ees mieleenkään! Kiva postaus :-)

    therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suuresti! Ihan sattumalta syntyi tuo kokonaisuus. Välillä pitää kokeilla jotain ihan hassua, niin voi syntyä jotain todella kivaa :)

      Poista
  12. Mä oon niin kateellinen sun muumikokoelmasta, etenki tosta uudesta ruotsimukista! On mulla itelläkin ihan mukava määrä, lähes 20mukia, mutta kadehtimisen kohteena onkin enemmän noi vanhemmat ysärimukit ja muut erikoismukit, itelläku on pelkästään noita 2013 sesonkeja ja hahmoja. Mitä mieltä oot niistä uusista, hahmomukeista? :-) Vaikutat yhtä fanaattiselta keräilijältä nii mielenkiinnosta kysyn :-) (Ite en lämpee niille yhtään)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh voi eei! Ei tarvitse olla kateellinen :D Hyvä kokoelma sultakin löytyy jos parikymmentä mukia on ja noita vähän erikoisempia mukeja kannattaa tehdä löytöinä, eli kärsivällisyyttä tarvitaan! Juu en minäkään niille niin kovasti lämpene. Muumimammasta ja papasta tykkään kovasti, mutta pikku myyssä ja niiskussa on jokin "vialla". Onhan ne ihan kivoja, mutta enpä ole vielä edes hankkinut niitä itselle..

      Poista
    2. Kärsivällisyyttä ei meinaa riittää tarpeeksi, kun aikoinaan ''lupasin'' olla ostelematta mukeja omalla rahalla, jotta muilla olis mulle lahjaideoita :-D muttakun ei tollasia spessumukeja kehtaa pyytää lahjaksi korkeemman hintansa vuoksi! Uudet mukit on jotenki kamalan räväköitä kirkkaine väreineen, ei yhtään niin houkuttelevia kuin muut!

      Poista
    3. Ainiin juu, tuosta oletkin joskus maininnut! No mutta jos kirpparilla tulee vastaan jokin superlöytö, niin se kannattaa hyödyntää ;) Ja ihan totta, hempeät värit on paljon kivempia. Odotan muuten innolla uutta kesämukia, se on nätti! :)

      Poista
    4. Mä sorruin ja kävin hakee sen tokmannista :-D oli vaan 15e niin en voinu vastustaa kiusausta....

      Poista
    5. Aijaa noniin! :D Mun pitää ostaa se heti kun se tulee vastaan ;)

      Poista