tiistai 10. maaliskuuta 2015

Brand New Hair

Sain Artolta joululahjaksi kampaamolahjakortin ja kyselinkin teiltä aikaisemmin ideoita uusiin hiuksiini. Eilen vihdoinkin istahdin kampaajantuoliin ja olin valmis tekemään hiuksilleni jotain ihan uutta. En kumminkaan värjännyt hiuksiani oransseiksi tai leikannut kutrejani lyhyiksi vaan tällä kertaa päädyin liukuvärjäykseen, raitoihin sekä noin viiden sentin lyhennykseen latvoista ja etuhiuksien kerrostamiseen.


Olen ihan hurjan tyytyväinen lopputulokseen! Olisin halunnut jo eilen tulla julkaisemaan teille postausta näistä uusista kutreista, mutta enpäs ehtinyt. Tänään Arto nappasi nämä kuvat pikaisesti, mutta jälkikäteen huomasin kuvien olevan hieman kellertäviä enkä saanut kuvia ihan täydellisesti muokattua, mutta onneksi idean näistä kuvista saatte varmasti :) Pakko oli kumminkin tulla hehkuttamaan teille näistä hiuksista!
Eli juuriin laitettiin ihanaa suklaanruskeaa ja muuten sitten laitettiin vaaleita sekä ruskeita raitoja, jotta lopputulos olisi luonnollinen. Ai että tykkään näistä niin kovasti! Lopputulos on kivan luonnollinen, mutta kumminkin näyttävää ja hiuksista huomaa, että jotain niille on tapahtunut.

Mitä te pidätte uusista hiuksistani? :)
-Ellanoora

21 kommenttia :

  1. Tosi nätit hiukset ♥ mun pitäis kans varata kampaaja aika mutta ei ikinä saa aikaseks

    dansedelamour.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Heh, joo kuulostaa todella tutulta :D Mun on esimerkiksi pitänyt varata aika kulmien muotoiluun ja värjäykseen varmaan jo vuoden päivät, mutta ei sitä ikinä saa aikaiseksi!

      Poista
  2. Upea lopputulos! Sopii sulle niin hyvin <3

    VastaaPoista
  3. vaude todella upeat uudet hiukset!<3 iso peukku! :)

    VastaaPoista
  4. Hyvän näkönen :)! Just on itellä täällä pieni ressi hiusten kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No itsekään en ollut ihan täysin varma minkälaisilla hiuksilla tallustelen pois kampaamosta, mutta onneksi muut ihmiset osaa kertoa loistavia ideoita ja lisäksi oli hyvä kampaaja, joka osasi hommansa!

      Poista
  5. Höpsis nämä näytä kellertäviltä olleskaan! Mä niin haluaisin myös luonnollisen hiusvärin ja tuollaista tummaa juureen (en sitä mun tyvikasvua vaan ihan värjättyä) kun se tuo kivaa kontrastia kyllä ehdottomasti. Pelottaa vaan että kadun kun on tää kokoblondi mun juttu. Ihanan luonnollinen lopputulos tosiaan. Oot niin sievä neito että ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, ihanaa että tykkäät ❤ Kyllä vähän jännitti, että mitä tästä tulee ja pidänkö lopputuloksesta, mutta hurjan tyytyväinen olen! Rohkeasti vaan uutta testaamaan ;)

      Poista
  6. aivan ihanat hiukset ja sä olet niin kaunis ♥

    VastaaPoista
  7. Oot ihan tosi kaunis näissä, kuten aina♥ Toi punainen huulipuna sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
  8. Tosi kivat noi hiukset ! :))

    VastaaPoista
  9. Vau nää on kyllä upeat! <3 Mä alan jo olemaan kyllästynyt mun perusblondeihin hiuksiin niin joku tällänen liukuvärjäys/raidoitus juttu vois olla ihan järkevä tähän väliin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos ❤ Mulla oli sama, että perusblondit alkoi kyllästyttää, joten jotain ihan uutta oli keksittävä :) Edelleenkin olen näihin todella tyytyväinen näin viikon jälkeen!

      Poista