keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Asua ja Allergiaa


Paita Gina Tricot / Neule New Yorker / Farkut Gina Tricot / Kengät DinSko

Tässä teille ihan super vanhat asukuvat, jotka on jäänyt julkaisematta ihan vain sen takia, kun kuvat on otettu sisällä.. Pakko oli kumminkin tulla julkaisemaan tämä postaus teille, koska ikävä tänne oli taas valtava! Olen niin turhautunut tuohon pimeään ja synkkään ilmaan, koska kuvien ottaminen ulkona on mahdotonta aikaisin tulevan pimeyden takia. Monena päivänä olen lyhyiden työpäivien ansiosta kotona ennen pimeää, mutta väsyneenä työpäivän päätteeksi, Olivian lenkin ja ruuan laittamisien ohella ei oikein huvita lähteä pihalle yksin kuvailemaan ja leikkimään kameranjalan kanssa. Lisäksi kylmä tai vähintäänkin viileä ilma sekä hyvin useana päivänä ikävä vesisade ajaa minut mielummin kahville, telkkarin ääreen tai kirjan luokse kuin pihalle. Mutta onneksi pimeys ei kestä ikuisesti, joten ehkpä Artokin pääsee kohta taas kuvaamaan minua. Toki olisi minulla muutamia postausideoita takataskussa, jotka ei liity päivänasuihin, mutta nyt ei vain ole löytynyt oikeaa fiilistä, jaksamista tai motivaatiota niiden postausten tekemiseen. Niin ja tottakai oli sitten kyseessä mikä tahansa postaus, niin se kaipaa kuvia, joita ei tosiaankaan ihan hirveästi ole kertynyt kameraan. Tulisi jo valoisammat ilmat tai edes kunnon lumikerros maahan, joka piristäisi! 

Asuhan on melko tavallinen ja väritykseltäänkin todella tylsä. Mustaa, harmaata ja valkoista, ei siis kovin omaperäistä.. Mutta silti pidän tästä asusta kovasti. Löysän mallinen peplum ja pitkä neule on hyvin rento ja mukava yhdistelmä. Muutenkin nykyään tulee enemmän panostettua mukavuuteen kuin näyttävyyteen, kun lasten kanssa koulussa ei ihan minkälaisissa vaatteissa jaksa olla.

Surulla muuten katselen viimeisessä kuvassa näkyviä räpsyttimiäni, ne on niin upean näköiset! Nykyiset ripset taitavat ainakin toistaiseksi jäädä myös viimeisiksi, kun pahasti näyttää siltä, että minulle on iskenyt allergia. Ripsien laiton jälkeen silmäluomiani kutitti monta päivää kovasti ja silmäluomista "hilseili" ihoa irti. Nämä oireet menivät muutamassa päivässä ohi, mutta sitten alkoi tulla turvotusta ja pientä punoitusta toiseen silmään. Tajusin, että parina viime kertanakin oli ollut näitä samaisia oireita, mutta lievempänä, enkä osannut yhdistää niitä ripsienlaittoon saati sitten mahdolliseen allergiaan. Vasta parin kerran laiton jälkeen, kun tajusin ettei kutina ja muut oireet voi olla sattumaa, niin selvitin asiaa netistä ja tottakai laittajan kanssa. No puoli vuotta kesti tätä iloa ja voin kertoa etten palaa ripsariin kovinkaan hyvillä mielin jo pelkästään sen takia, että aamuni hidastuvat huomattavasti... Saa nähdä kuinka tässä asiassa lopulta käy :/ Terveyden kanssa on turha leikkiä, joten yritän ajatella positiivisesti ja iloita siitä summasta jonka nyt säästän joka kuukausi! Ehkä viitsin nyt käydä kampaamossa useammin...


No johan tuli höpöteltyä.. Tämä postaus on muuten kirjoitettu tabletilla, joten älkää ihmetelkö jos löytyy normaalia enemmän kirjoitusvirheitä tai joku muu juttu tässä postauksessa vaikuttaa hassulta. Hitaampaa ja työläämpää tämä kirjoittaminen on näin tabletilla kuin koneella, mutta en jaksanut aukaista konetta ja halusin tällä testata kirjoittamista. Yritän palauttaa jonkinlaisen säännöllisyyden postailuihini ja toivon kovasti, että se onnistuu! Postausehdotuksia saa aina heitellä :) Niin ja tein uuden esittelyn itsestä sivupalkkiin, joka on kattavampi kuin edellinen. Mitä pidätte siitä? Se on vielä hieman keskeneräinen, mutta idean saatte siitä noukittua.Tekstin kokoa pitää vielä muuttaa ja muutenkin blogin ulkoasua hieman remontoida uuteen uskoon. Toivottavasti saan inspiraatiota ja hoidettua ulkoasua paremmaksi pian!
-Ellanoora

8 kommenttia :

 1. Voih tuota pitkää neuletta! Oon ihan hurahtanut noihin :) Passaa niin hyvin sullekin <3

  VastaaPoista
 2. Tee sellanen kysymyspostaus :)

  Ps. Toi kommenttirobottijuttu on hieman ärsyttävä kommenttia jättäessä, voisko sen ottaa pois? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä olenkin hieman miettinyt, kiitos ehdotuksesta :) Olen kyllä jo heti blogin alussa sen ottanut pois ja nyttenkin näyttää, että se on pois päältä :o Kiitos vinkistä, pitää tutkia mistä tuo johtuu!

   Poista
 3. Huomasin nyt et olit päivittänyt ton info boksin susta tossa reunassa. Mietin et onko tossa kirjoitusvirhe vai eikö koko kuva mahu tohon palkkiin? Mulla näkyy et koulunkäytiavusta varmaa pitäis olla avustaja? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun huomautit! Se voi olla kumpi vain :D Pitää korjata asia!

   Poista