tiistai 11. marraskuuta 2014

Father's day outfit


Neule Kirppari (h&m) // Toppi Vero Moda // Hame h&m // Kengät DinSko // Laukku I love me -messut

Näin viime yönä unta, että tänään olisi keskiviikko ja voitte kuvitella kuinka aamulla harmitti, kun super väsyneenä tajusinkin, että nyt ei olla keskiviikossa vaan vasta tiistaissa. Viikonloppu oli mukavan touhukas, mutta jotenkin sitä jo nyt odottaa seuraavaa viikonloppua, joka voisi olla hieman rauhallisempi kuin edellinen. Pimeys ja hektiset työpäivät ovat saaneet minut melko väsähtäneeksi, mutta eiköhän tästä kohta taas piristytä!

Sunnuntaina tuli käytyä iskällä syömässä, mummilla ja papalla kahvittelemassa sekä vielä Arton ukin kahvipöydässä herkuttelemassa. Oli mukavaa nähdä ihmisiä ja perinteisen löhösunnuntain sijaan panostaa pukeutumiseen vähän enemmän. Kesällä hameita ja mekkoja tuli käytettyä joka päivä, mutta näin syksyn ja kylmien ilmojen saavuttua housut ovat olleet enemmän käytössä. Toki nyt myös työn takia tulee mukavuussyistä laitettua mielummin jalkaan housut hameiden sijasta, mutta viikonlopun sekä isänpäivän kyläilyjen kunniaksi kaivoin pitkästä aikaa hameet vaatehuoneen perältä esille. Mustaan alaosaan yhdistyi beige neule sekä kaverilta lainassa oleva värikäs ja niin suloinen kukkpaita, josta löytyy pitsiä sekä röyhelöitä. Tykkää tuosta topista hurjan paljon ja se onkin ollut useammankin kerran jo minulla lainassa. Ehkä vielä joku päivä se jää vaatehuoneeseeni pysyvästi ;)

Hameita ja mekkoja pitäisi kyllä käyttää useammin, niin piristäviä ne on! Kuinka paljon te tykkäätte käyttää kylminä ilmoina mekkoja ja hameita? Entä mitä pidätte tästä asusta? :)
-Ellanoora

14 kommenttia :

  1. Asu on aivan ihana, varsinki toi neule :)

    VastaaPoista
  2. Olis ihanaa käyttää hameita ja mekkoja ihan läpi vuoden, mutta varsinkaan näin talvella se ei oikein käy yhteen mun pyöräiltävän koulumatkan kanssa:D Ihana myös kuulla että joku muukin kiireisen viikonlopun jälkeen haluaa höllätä seuraavan, mulla on just nyt ihan sama fiilis ja ajattelin itseni jo ihan tylsäksi, mutta oma aika ja rentoutuminen on ihanaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, pyöräily ja hameet ei aina ole paras yhdistelmä :D Ite rakastan rauhallisia koti-iltoja ja viikonloppuisin mielelläni otan vähän iisimmin, jos viikko on ollut rankka. Tottakai toimintaakin saa olla, mutta enemmän olen tällainen kotihiiri :D Taidan olla super tylsä..

      Poista
  3. Mä kans tykkään tosta asusta! Ite en osaa ollenkaan käyttää hameita ja mekkoja, vaikka haluaisin kovasti :D Yritys on kova, mutta vielä mennään lähes aina housulinjalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Muutama vuosi sitten en osannut itsekään käyttää hameita tai mekkoja, mutta nyt parina viime kesänä muuta en ole käyttänytkään! Nyt jos vielä oppisi talvella käyttämään, niin olisi kiva :)

      Poista
  4. Mun on pakko nyt viimein kommentoida, ku oon tässä aika aktiivisesti ehkä vuoden verran lukenu sun blogias. Tai varmaan kauemminkin, ehkä ekat postaukset luin silloin kun poikaystäväsi lähti inttiin :D en nyt varma oo, joskus siinä kieppeillä. Vaikka jokaisella toki oma tyylinsä näiden blogikirjoitusten suhteen onkin, niin mä oon vähän kyllästyny lukemaan näitä ainaisia vaatepostauksia... tykkäisin ehkä välillä lukea jotain vähän henkilökohtaisempaa, en tarkota siis mitään kauheita paljastuksia vaan jotain pientä aina näiden asukuvien väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän pointtisi :) Tahtoisin itsekin näiden asupostausten rinnalle enemmän muita postauksia, mutta pää vain lyö tyhjää, että mitä muuta tänne höpöttelisi. Erilaisilla postauksilla saisi myös enemmän mielekästä täytettä tänne, mutta en vain saa tuotettua lisää erilaisia postauksia. Yritän kovasti parantaa sisältöä ja jos lukijoilla on toiveita tai ideoita, niin niitä saa aina heittää!

      Poista
  5. Heippa! Olisi kiva jos kävisit tutustumassa jalkapalloaiheiseen blogiini!:) Jos jalkapallo kiinnostaa yhtään niin käy katsomassa!:)

    http://maaliakohti.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Todella ihana asu, juurikin tuollaista hametta oon etsiskellyt mutta sitä oikeaa ei oo osunut vielä kohdalle:D Kokonaisuus on niin kaunis, toimiva ja ja tietysti tyylikäs ennenkaikkea ♥ nuttura sopii asuun ihan täydellisesti:D Kylminä keleinä on välillä kiva käyttää hametta/mekkoa, en halua luopua niistä talven tullessa::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Saa nähdä miten itsellä käy mekkojen kansaa kunnon talven saavuttua!

      Poista
  7. Todella kiva asu! Hameet jää mulla aina syksyisin kaappiin, vaikka tarkenishan niilläkin kun tarpeeks laittaa sukkahousuja päälle :D oot tosi kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ♥ Ja tottahan tuo on, että varmasti tarkenisi, mutta jostain syystä myös mulla hameet jää syksyn saapuessa kappiin :/

      Poista