perjantai 21. marraskuuta 2014

Weekend
Taas on yksi työviikko saatu päätökseen ja edessä on ah niin ihana viikonloppu, joka laitettiin alkuun ripsihuollon merkeissä. Tällä kertaa viikonlopusta on tulossa hieman yksinäinen ja rauhallinen, kun tämän yön Arto on töissä ja huomenna iltapäivällä herra lähtee viettämään poikieniltaa. Minä olen tyytyväisenä kotona Olivian kanssa, mutta onneksi sain sentään sovittua kahvitreffit kahden entisen luokkakaverin kanssa, joiden kanssa olen ollut samalla luokalla koko ala-asteen ja toisen kanssa vielä yläastekin tuli oltua samalla luokalla. Ihanaa nähdä näitä neitejä ja päästä taas vaihtamaan kunnolla kuulumisia.

Toivon, että jaksaisin käyttää tämän yksinäisen viikonlopun tehokkaasti ja vaikka tehdä suursiivousta täällä kotona ja vielä vaikkapa leipoa jotain hyvää. Vaatehuone kaipaa (edelleenkin) raivausta, vessan voisi puunata ja joitain kaappeja voisi järjestellä, mutta saa nyt nähdä kuinka ahkeraksi heittäydyn vai tyydynkö ihan vain perussiivoiluun. Olisi aivan ihanaa, jos saisin suuren siivousinnostuksen ja voisin olla oikea pullantuoksuinen kodinhengetär!

Ihan mukavaa viettää tällainen viikonloppu, kun seuraavina viikonloppuina on tiedossa kaikennäköistä ohjelmaa.  Ensi viikonloppuna vietetään minun synttäreitä, sitten lähdemme todennäköisesti pääkaupunkiseudulle kavereiden luokse ja tuon viikonlopun jälkeen on meidän entisen nuva luokan pikkujoulut. Sitten alkaakin jo joululoma, joka minulla tarkoittaa sitä, että menen entiselle työpaikalleni jouluapulaiseksi. Huh, ohjelmaa siis riittää ihan reippaasti, mutta eipä tuo haittaa :)

Tämän postauksen kirjoittaminen hieman venähti, joten nyt vielä olisi lähdettävä Olivian kanssa myöhäiselle lenkille ja sitten pikimmiten nukkumaan. Ihanaa viikonloppua jokaiselle ♥ 
-Ellanoora

2 kommenttia :

  1. Ihana kuulumispostaus! ♥ Tää muistutti, että munkin täytyisi tehdä suursiivous kotona ja siivoilla sekä raivata kaappeja:D Voisi ennen joulua hoitaa tämän jotta saisi samalla joulukoristeet laitettua (ensin täytyisi ostaa jotain joulua kyllä). Ihana postaus ja kaunis kuva, sun hiukset näyttää olevan todella nätisti tuossa, senkin kaunotar!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät :) Se on ihan mahtava tunne, kun saa siivottua ja koti on nättinä. Viihtyy taas kotona vähän paremmin ;) Meidänkin pitäisi ostaa jotain joulukoristeita, koska aika vähän niitä on kertynyt. Nyt haluan kunnon joulun meille!

      Poista