perjantai 17. lokakuuta 2014

Sä et tarvii muuta, jos saat suudella mun punaista suuta


Eilen hiukseni näytti vielä todella upeilta, kun kampaajan loihtimat kiharat koristivat edelleenkin upeasti päätä yön ja päivän touhujen jälkeen. Haloo Helsingin Beibi kappale oli soinut koko päivän päässä ja sen innoittamana laitoin huuliin punaista väristystä, kaivoin kameran esiin ja nappasin muutamia kuvia, tietenkin Beibin ja muiden menevien biisien soidessa taustalla.

Näiden muutaman kuvan saattelemana halusin tulla toivottamaan kaikille syysloman aloittaville  MAHTAVAA JA AURINKOISTA SYYSLOMAA ♥ Niille, joilla lomat alkaa olemaan jo ohitse, niin nauttikaa tästä viikonlopusta täysin siemauksin ja niille, joilla loma alkaa vasta viikon kuluttua, niin ottakaa nyt sellainen loppuspurtti ja sitten tekin saatte rentoutua. Jos sitä lomaa ei ole, niin onneksi jo joulu alkaa lähestymään! Mä ostin tänään muuten ensimmäisen levyn piparisuklaata ja odotan Artoa kotiin, että saan aukaista levyn. Piparisuklaa on parasta suklaata ikinä!

Nyt menen jatkamaan Vain elämää katselua sohvalta käsin ja otan suklaalevyn lähettyville, jotta heti Arton kotiudutta saan alkaa nauttimaan tuosta herkusta. HEI, onkos muuten muita menossa viikonloppuna I love me -messuille? Itse aion suunnata sinne serkun kanssa ja odotan innolla sunnuntaita, jolloin messuille menemme.
-Ellanoora

11 kommenttia :

  1. vau aivan ihana tuo kampaus, ja huulipuna sopii sulle täydellisesti<3

    VastaaPoista
  2. onpa ihania kuvia! :--)
    -oona

    VastaaPoista
  3. Todella upea kampaus :) Ostikko oli myös ihana <3

    Blogissani on upean BPface meikkipaljetin arvonta.Toivottavasti osallistut :)
    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Kerrankin otsikko tuli ilman ongelmia!

      Poista
  4. Vau miten kauunita kuvia, sun pitäisi käyttää enemmän punaista huulipunaa! Sopii nimittäin todella kauniisti sulle, tuli mieleen ihan prinsessa ruusunen:D ♥ Ainiin, joululomaa odotellaan kyllä kovasti! Itse en vielä piparisuklaata ole päässyt ostamaan, mutta hypin riemusta kun Jouluomena limppari tuli kauppoihin, en juo limsaa paljo yhtään mutta se on sitä harvinaista herkkua!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata <3 Punaista tulee jostain syystä käytettyä kaikista vähiten vaikka ihana väri huulilla onkin :/ Pitää muuten tuota jouluomenaa maistaa!

      Poista
  5. Oot tosi kaunis! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. voi miten upealta näytät ♥ punanen huulipuna sopii sulle tosi hyvin. näkisin mielelläni miltä sellanen oikein tumma viininpunanen huulipuna näyttäisi sulla :-) toivottavasti ymmärsit minkälaista väriä tarkoitin. ehkä vähän luumuun taittava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Itseasiassa juuri sellainen huulipuna myös itseänikin kiehtoisi. Pitää varmaan käydä ostamassa :)

      Poista