keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Syksyinen lenkki

En ole syksyn suurin fani, koska tiedän hyvin pian pimeän ajan saapuvan harmaine ja sateisine keleineen. En voi sietää sitä pimeyttä, harmautta tai synkkyyttä, mutta alkusyksyä kumminkin rakastan, koska luonto on tuolloin upeimmillaan, kun puut ja pensaat vaihtavat väritystään. Ulkona kävellessä voi vain ihailla tuota upeaa väriloistoa, kun joka puolella näkyy vihreää, oranssia, punaista ja keltaista. Nyt suurinosa lehdistä alkaa olemaan jo maassa, mutta tänään lenkille lähtiessä päätin napata kameran mukaan kovasta tuulesta ja pienestä sateesta huolimatta, koska halusin tallettaa edes muutaman kuvan luonnon upeista värityksistä. Harmittaa suuresti, että en ole aikaisemmin syksyllä tajunnut ottaa lenkille kameraa mukaan, vaikka Olivian kanssa tulee ulkoiltua tietenkin päivittäin. No mutta onneksi tämä blondi tajusi kameran olemassa olon edes näin viime tipassa! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)


Kyllä se kamera pitäisi useamminkin napata mukaan! Oli todella mukavaa tehdä pitkä lenkki ja räpsiä kuvia, vaikka monet kuvat osoittautuikin hieman tärähtäneiksi, kun Olivialla oli niin hurja kiire eteenpäin :D Olivia ei muuten tuossa ensimmäisessä kuvassa näytä yhtään itseltään! Todellisuudessa neiti on varmaan puolet pidempi, korvat ovat myöskin paljon suuremmat ja todellisuudessa silmiäkään ei näy noinkaan paljoa. Kuvakulma ja tuuli teki tepposet, mutta pakko oli tuo kuva laittaa tänne, kun tuo oli ainut kuva, jossa Olivia katsoo edes osittain kameraan ja kuva ei ole tärähtänyt. Suloinen Olivia silti on!

Olipas ihanaa kirjoittaa pitkästä aikaa erilainen postaus kuin yleensä. Näitä tällaisia postauksia itsekin kaipaan enemmän tänne blogin puolelle, joten yritän kovasti tehdä asialle jotain ettei blogi olisi pelkkää asu postausta toisen perään. Muutenkin kova innostus blogin suuhteen käynnissä ja tarkoituksena olisi vaihtaa ulkoasua hieman syksyisempään suuntaan. Ainakin bannerin uusiminen on listalla.  Mutta toivottavasti tekin piditte tästä postauksesta! Nyt reippaasti nukkumaan eli hyvää yötä ♥
-Ellanoora

6 kommenttia :

 1. Mulel syksy on aina uuden alkamisen aikaa ja jotenkin rakastan vaan noita värejä sekä ihanaa viileyttä (kesästä en siis oikein pidä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on aivan tota! Ja toki syksyssä muitakin kivoja asioita kuten kynttilät, lämpöiset vaatteet... :)

   Poista
 2. Tosiaan ihana postaus ja erilainen sellainen! Mullakin on tunne että täytyisi saada jotain erilaista eikä aina sitä samaa vanhaa asupostausta, vaikka ne ovatkin suosikkeja. Vaihtelu virskistää, ihania kuvia muuten luonnosta ♥ Oon samanlainen, alkusyksy on ihanuutta väreine kaikkineen, mutta sitten se synkkyys. Huh ei kiitos! Toisaalta en pidä talvesta ja lumestakaan, mutta loppusyksystä on fiilis että nyt sitä lunta kehiin jotta saa sitä valoa ja ''väriä'' :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vaihtelu kyllä virkistää välillä :) Ja juu itse toivon aina hyvin nopeasti sitä lunta, koska en jaksa sitä pimeyttä ja lumesta saa edes hieman valoa ympärille.

   Poista
 3. Mukavaa vaihtelua tosiaan tällainen postaus! Ja ihania värejä ja ihana Olivia ♥ Itse harvoin kanniskelen kameraa mukana lenkeillä vaikka joskus OIKEASTI pitäisi.. mä oon niin vannoutunut tuohon applen kameraan -_-

  ♥:lla http://sanssu-justthewayyouare.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Eilen tein päätöksen, että kameraa pitää kantaa useammin mukana eikä aina vain luottaa puhelimen kameraan, joka ei edes mulla ole mikään huippulaatuinen..

   Poista