keskiviikko 15. lokakuuta 2014

New hair


Vihdoin ja viimein tein sen, mitä olisi pitänyt tehdä jo pitkän aikaa sitten. Astelin nimittäin Salon Volumen kampaajantuoliin piristämään tätä päätä värillä ja leikkauksella. Kaikki huonot latvat leikattiin pois, eli pituudesta lähti melkein kymmenen senttiä. Lisäksi etuhiuksia kerrostettiin hieman, jotta ne eivät vain roikkuisi tylsästi ja häiritsevästi tiellä. Halusin myös eloa näihin hiuksiin, joten leikkuun lisäksi päähän laitettiin vielä vaaleanruskeita raitoja. Lopputuloksena saatiin todella luonnolliset sekä kevyet hiukset, jotka miellyttävät minua suuresti!

Kun katsoo ennen ja jälkeen kuvaa, niin ainoa suuri ero on pituus. Onneksi hiukseni ovat edelleenkin pitkät, vaikka kymmenen senttiä lähtikin nipsnaps pois. Värissä ei näy kuvien perusteella juurikaan eroa, mutta luonnossa eron huomaa ainakin tarkkasilmäisimmät. Ennen hiukset olivat vaaleat ripauksella keltaisuutta ja tummempaa juurikasvua, mutta nyt tosiaankin laitoimme pään täyteen pientä ohutta vaaleanruskeaa raitaa, jotka tekee hiuksista luonnolliset, eloisammat ja ehkä jopa ihanan hunajansävyiset.

Olen aivan rakastunut näihin hiuksiin! Miten ne voikaan olla niin ilmavat, silkkisen sileät, terveet, luonnolliset ja vaikka mitä muuta! Seuraavalla kerralla voisin laittaa sekaan myös tummempia raitoja, jotta muutos olisi näkyvämpi, mutta tällä kertaa päädyin hillitympään tyyliin. Vannon, että seuraavaan kampaamokertaan ei mene reilua kahta vuotta, vaan nyt aion pitää nämä hiukset kunnossa!
-Ellanoora

14 kommenttia :

 1. Oli aika ohkaseksi toi latva mennyt :( Miten näin on käynyt ? Upea lopputulos kuitenkin :) Näytät todella kauniilta <3

  Blogissani upean BPface meikkipaljetin arvonta.Toivottavasti osallistut :)
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä ole itse tajunnut kuinka huonossa kunnossa hiukset onkaan, kun on tahtonut vain kasvattaa niitä :( Kiitos paljon <3

   Poista
 2. Kyllä se leikkaaminen antaa aina niin paljon ryhtiä hiukseen vaikkei ihan kauheasti lyhentäisikään :) Näyttää ihanalta tuo kiharapilvi<3

  http://iinaneloa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja juu, itsekin rakastan noita kiharoita <3

   Poista
 3. Ohhoh, johan tuli eloa kutreihin! Todella upea lopputulos ja kiharat pukevat sua, olet todella kaunis ♥
  Uij olisi kyllä upeet ne tummemmat ruskeat raidat, voisin hyvin kuvitella sulle ne.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Kata <3 Kiharoiden tekoa yritän kovasti opetella, niin ihanat ne on! Seuraavalla kerralla sitten lisää raitaa ;)

   Poista
 4. Tulipas hyvän näköiset! Ehdottomasti positiivinen ero tuohon "ennen" kuvaan verratessa :3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
 5. vautsi ku upeet hiukset! :) blondit kyllä sopii sulle älyhyvin :)

  VastaaPoista
 6. ihanat hiukset ja mitkä kutrit ♥ oon kyllä sitä mieltä, että parin kuukauden välein sitä voi sallia itelleen pientä luksusta ja mennä kampaajan penkkiin istumaan :-) ite yleensä värjään ite hiukset ja poikaystävän äiti leikkaa sivusiilin mut latvat meen kampaajalle aina laitatuttaa kuntoon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Luulen, että tästä lähtien on käytävä kampaajalla parin kuukauden välein! Sieltä lähtiessä on niin ihana fiilis :)

   Poista