tiistai 19. elokuuta 2014

Let's have some fun


 Mekko Bik Bok // Laukku Seppälä // Kaulakoru Ur&Penn // Kengät Marco Tozzi (Sokos)

Viikonloppuna oltiin juhlimassa serkkujen vanhempien 50-vuotissyntymäpäiviä Pertunmaalla Kuortinkartanossa 60- ja 80-luvun teemoilla. Päivä ja ilta oli oikein mukava erilaisineen ohjelmineen ja iltaa olisi ollut mukava jatkaa vielä pidempäänkin, mutta Olivia ja seuraavan päivän työt pakottivat meidät Arton kanssa tulemaan kotiin jo hieman aikaisemmin. Harmitti kovasti, kun oma kamera oli tuolloin edelleenkin huollossa, mutta onneksi pikkusiskon ja serkun kameraan mahtui muutamia kuvia myös minusta.

Kutsussa sanottiin, että halutessa saa pukeutua teeman mukaan ja alunperin meillä olikin Arton kanssa suunnitelmissa pukeutua oikein näyttävästi. Kuitenkin aika onnistui jotenkin loppumaan kesken ja oltiin vielä samaisena päivänä metsästämässä kaupoista sopivia vaatteita. Kaikkea muuta kumminkin löytyi, mutta ei mitään teemaan sopivaa, joten mentiin ihan vain niillä mitä vaatekaapista löytyi. Itse pukeuduin valkoiseen Bik Bokin mekkoon, josta tykkään hurjan paljon ja koska halusin väriä kokonaisuuteen, valitsin näyttävän oranssin korun kaulaan ja jalkoihin uudet ihastuttavat keltaiset balleriinat. Valitettavasti näissä kuvissa ei näy upeita kenkiäni kunnolla, mutta nuo löytyvät esimerkiksi instagramista ja samalla sieltä voi myös käydä kurkkaamassa serkkuni aivan upean keltaisen maksimekon, joka on täyttä rakkautta!

Asu on kiva, mutta olisin halunnut panostaa kokonaisuuteen enemmän, kun kerrankin oli tällaiset kunnon teemajuhlat. Onneksi edellisenä viikonloppuna oli Saran tuparit white party -teemalla, joihin kaikki juhlijat oli pukeutunut valkoisiin, joten ehkä nämä kahdet teemajuhlat riittävän hetkeksi ;) Saran postauksen tupareista voi käydä lukemassa tästä!
-Ellanoora

PS. Kamera on saapunut huollosta ja pääsen huomenna noutamaan sen takaisin itselleni. Aivan mahtavaa! Kuukausi meni huollossa ja harmittaa niin kovasti, kun monet ihanat kesäasut jäi kuvaamatta, mutta tärkeintä on se, että kamera on taas täällä ja toivottavasti tällä kertaa täysin kunnossa.

6 kommenttia :