maanantai 14. heinäkuuta 2014

Rento kesätyyli


 Toppi Gina Tricot // Shortsit H&M // Neule Gina Tricot // Kengät Converse

En juurikaan pidä näistä kuvista, mutta koska asu on mieleeni, niin päätin kumminkin julkaista nämä tämän päiväiset asukuvat. Koko aamupäivä meni laiskotellessa, kun ulkona satoi kaatamalla vettä ja ajattelinkin, että päivä tulee vietettyä sisätiloissa lueskellen tai netflixiä tuijottaen lenkkejä lukuunottamatta. Päätin kumminkin lähteä katsomaan pikkusiskoni ratsastustuntia hyvin pikaisella aikataululla, joten vedin päälle oikeastaan ensimmäiset vaatteet, jotka tulivat vastaan ja jotka olivat edes hieman soveltuvia tallille. Ensin oli kumminkin soitettava äidille, että minkälainen ilma ulkona on, kun viimeksi aamusella oli käynyt ulkona Olivian kanssa. Ja olihan se helpompi soittaa äipälle, kun lähteä ulos kokeilemaan ;)

Näissä kuvissa näkyvät shortsit ja pitkä vaaleanpunainen neule on tämän kesän alennuslöytöjä, jotka olen ostanut jo aikaisemmin kesällä. Täällä blogin puolella nämä esiintyvät vasta ensimmäistä kertaa, vaikka ovatkin olleet melko ahkerassa käytössä. Sekä shortsit että neule ovat ihana rentoja ja ovatkin olleet paljon kotikäytössä tai sitten molemmat ovat olleet ihana vetää päälle kesäaamuina, kun lähtee aamulenkille. Tykkään tämän asun huolettomuudesta ja rentoudesta sekä etenkin tämän asun värityksestä, vaikka mitään suurta ja ihmeellistä siinä ei olekaan. Jotenkin vain tuon vaaleanpunaisen, pinkin sekä harmaan yhdistelmä iskee! Toki olisi kivempi, jos nuo minun koivet olisivat ruskeat eikä valkoiset kuin paperi!

Kun tuollaisia pidemmän mallisia neuleita alkoi tulla kauppoihin, en voinut sietää niitä enkä voinut ymmärtää kuka niitä tahtoisi käyttää. Olivathan ne ihan outoja! No kuinkas ollakaan pikku hiljaa sydämeni alkoi lämmetä niin suloisille ja mukavan näköisille lähes nilkkoja hipoviin neuleisiin ja sattumoisin alennuksista lähtikin hempeän värinen yksilö matkaani. Tällä hetkellä tahtoisin harmaata samanlaista itselleni! On se hassua miten ensin täysin vastustaa näitä villityksiä ja hetken kuluttua onkin myös itse hurahtanut niihin. Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, vaan näin on käynyt mm. pillifarkkujen kanssa :D Oletteko te hurahtanut johonkin muotivillitykseen, vaikka ensin olette inhonnut sitä sydämesi pohjasta? Näitä olisi hauska kuulla!

Entä mitä pidätte asusta?
-Ellanoora

 

10 kommenttia :

  1. Haha joo mulle on käynyt noin monet kerrat! Mäkin vihasin noita pitkiä neuleuta, mutta nykyään oon vähän kurkistellut vaatekauppojen ohi mennessä olisiko siellä jotain sööttiä yksilöä mulle. Eli samoiten kävi mulle näiden neuleiden kohdalla. Lisäksi mm; Jeffrey Campbellin kenkiä sekä sen tyylisiä inhosin - sitten rakastuin. Myös maximekot ja monet muutkin ovat inhottaneet ja sitten onkin rakastuttu!:')
    Huippu huoleton ja ihana kesäasu! Sopii kesälomallekin jos haluaa ottaa rennosti, mutta on silti lämmintä! Neuleenhan voi heittää aina pois jos kuuma tulee:) Asun värimaailmasta tykkään! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hauska kuulla, että sulla on käynyt näiden kohdalla samalla tavalla! Hassua miten ensin ei voi sietää jotain ja sitten se onkin pakko saada :D Ja kiitos paljon, tuo asu on tosiaankin mukavan rento kesätouhuiluun!

      Poista
  2. Oih, just kiva kesäasu! :) tuollainen rentous on mun mieleen! Tosi kivoja kuvia ja oot niin nättikin vielä :)

    VastaaPoista
  3. Ite inhosin kans maxi mekkoja ja nyt jo alan pitää niistä ja myös maihari kenkien tyyppisiä vihasin mut nyt rakastan niitä vaikka itse en kyseisiä ainaka vielä omista ! Ehkä joskus.... (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Maksit on tainnut olla aika monen vihalistalla :D

      Poista
  4. ihana asu! sulla on muutenki tosi kiva blogi:)! käy ihmees kattomassa munkin blogi http://mmarialeksandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. mä en ymmärrä vieläkään noiden ylipitkien villatakkien jujua :-D en oo vielä päässy siihen pitämis-levelille vaan oon edelleen siellä inhokkitasolla, en tiedä miks! tavallaan näyttä ihan kivoilta mut jotenkin ei vaan nappaa noi ylipitkät helmat. maybe someday!

    VastaaPoista