torstai 17. heinäkuuta 2014

Voi kamera minkä teit


Täällä sitä taas ollaan ilman kameraa. Mun Canon on puolitoista vuotta vanha, mutta nyt jo toista kertaa huollossa tismalleen samaisen ongelman takia kuin aikaisemminkin. Ärsyttävintä tästä tekee sen, että kamerani on ihan siitä lähtien ollut viallinen, kun sen ostin, mutta olen kärsivällisesti elänyt tuon aina vain välillä ilmentyvän vian kanssa. Välillä kamera saattaa toimia esimerkiksi viikon verran täydellisesti, mutta aivan yhtäkkiä se ei suostukaan ottamaan kuvia ja vaikka mitä keinoja yrittää, niin näyttöön tulee vain teksti ER01 (ja teksti viasta). Nyt meni taas hermo tuohon temppuiluun ja päätin viedä kameran huoltoon, vaikka pahoin pelkään, että Canon tulee minulle jälleen samanlaisena takaisin.

Gigantissa minulle luvattin, että saan kameran takaisin viikossa tai kahdessa ja tosiaankin toivon, että tuo pitää paikkaansa, kun viimeksi sanottiin samaa ja huollossa kesti melkein kaksi kuukautta.. En mitenkään tahdo odottaa yli kahta viikkoa ja pidän sormet ja varpaat hartaasti ristissä, että saan kamerani viikossa takaisin! Onneksi minulla on kumminkin pari postausideaa takataskussa, johon en tarvitse kameraa tai voin käyttää vanhaa pokkariani (jos se toimii edelleen). Asukuvia en kumminkaan vanhalla kameralla ala ottamaan, koska viimeksi se oli niin tuskaista :D Onneksi kumminkin pikkusiskoni lupasi lainata omaa samanlaista järkkäriään pariksi päiväksi, joten jos oma Canoni on tosiaankin sen luvatun viikon tai kaksi huollossa, niin mitään ongelmia postausten suhteen ei pitäisi tulla :)

Ainiin, minun kesälomani on nyt ohi ja tänään olin ensimmäistä päivää töissä. Toki olisin voinut mieluusti jatkaa lomailua, mutta ihan iloisin ja odottavaisin mielin kumminkin palasin takaisin töihin, koska tämä syksy tulee olemaan niin erilainen muihin verrattuna. 14 vuotta olen istunut koulunpenkillä ja tänä syksynä aionkin viettää ensimmäistä välivuottani, jota odotan samaan aikaan innoissani, mutta myös jännittyneenä. Hassua tehdä vain töitä, eikä olla koulussa, mutta mieluusti teen töitä ja ansaitsen rahaa. Jos sitä vuoden päästä sitten taas koulunpenkille :)

Sellaista tällä kertaa!
-Ellanoora

8 kommenttia :

 1. Välivuosi tuntuu kyllä oudolta koska ei ole sellaista perus koulu rutiinia enään :D mutta jospa sitä vuoden päästä pääsisi taas koulunpenkille opiskelemaan! Ja toivottavasti saat kamerasi huollosta nopeasti ja ehjänä!:)

  VastaaPoista
 2. mun kamera tekee ihan samaa! siis niin raivostuttavaa... vein sen jo kerran liikkeeseen ja se myyjä aikansa käänteli ja väänteli sitä, kunnes se alko taas toimimaan. se vaan lopetti ihan yhtäkkiä kuvien ottamisen, ei ottanu niitä millään asetuksella eikä edes itselaukasimella. onneks se on toistaseks nyt toiminu, vaikkaki yks päivä se teki sitä, et se otti kuvat tyylii 15s viiveellä ottamisesta, ihan ku ois itselaukasin päällä vaikkei ollu... onneks se vaiva meni ohi. toivottavasti sun kamera tulee pian kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla etten ole ainut ongelman kanssa painija! Mulla se tosiaankin tekee tuota niin vaihtelevasti, joka on raivostuttavaa. Voisi joko toimia tai sitten olla kunnolla rikki :D Sa nähdä minkälaisena tulee korjauksesta..

   Poista
 3. Oijoi toivottavasti saat kamerasi pian takaisin ! Asujasi tulee muuten ikävä, onneksi siskosi sentään lainaa hieman omaansa:) Nyt vaan peukut pystyyn että se olisi korjattuna huollosta tullessa! Hah muistan itsekin sen fiiliksen kun koulunpenkiltä pääsi ja piti ekan välivuotensa, mun välivuosi venyi näköjäänsä kahteen, mutta sen suunnittelinkin kun rupesin hakemaan opiskelupaikkoihin:D Odotan jo hieman koulua, hassua! Noo välivuoteilen sun kanssa ja haen ensi vuonna;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Kata, toivotaan parasta! Uskon että koulua voi tulla nopeastikin ikävä, mutta on se välivuosi mukava vaihtoehto. Vuoden päästä molemmat kouluun! ;)

   Poista
 4. hei kuinka nopeesti tieän olivia alko olemaan yksin kotona? =) t.koiran ottava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me alettiin oikeastaan heti kouluttamaan Oliviaa siihen, että kotona on oltava välillä yksin ja olihan Olivia jo 6 kk kun meille tuli. Joka päivä ollaan yritetty pitää Oliviaa yksin kotona edes hetken aikaa esim. kauppareissujen ajaksi. Mun loma on jo ohi, mutta Artolla on vielä lomaa jäljellä, mutta on sitä opeteltava jo yksinolemiseen, kun lomien loputtua joutuu olemaan monta tuntia yksin. Hienosti tuo on kumminkin pärjännyt ja aina on yhtä innoissaan siitä, kun palataan kotia. Ei väliä oliko poissa viisi minuuttia vai kolme tuntia :)

   Poista