maanantai 21. heinäkuuta 2014

Flower kimono


 Kimono Lindex // Mekko Lindex // Kengät Kirppari (?) // Clutch Vero Moda // Vyö H&M

Olen aivan rakastunut kimonoihin, joita löytyy nyt kaupoista paljon erilaisilla ihanilla ja raikkailla kuvioinneilla. Alennuksista pari kimonoa onkin löytänyt tiensä myös minun vaatekaappiin ja näissä kuvissa näkyy tänään Lindexistä vajaalla yhdeksällä eurolla ostettu ihastuttava yksilö.

Näen tuon kimonon yhdistettynä erilaisiin asuihin shortsien, mekkojen ja farkkujen seuraksi (enkä malta odottaa, että pääsen yhdistelemään tuota), mutta tänään tuo yhdistyi harmaaseen rentoon kesämekkoon mustan vyön kanssa ja ainakin omasta mielestä tuo yhdistelmä toimii hienosti! Mekko jää hieman kimonon varjoon, mutta tuo ei haittaa lainkaan, kun tässä asussa kimono onkin se ykkösjuttu. Kengiksi ja laukuksi valikoitui vaaleat yksilöt, jotka sointuvat kimonoon ja mekkoon oikein kivasti. Tykkään hurjan paljon tuosta Clutchista ja onhan se ensimmäinen clutch, jonka olen ikinä itselleni ostanut. Nuo balleriinatkin ovat olleet ahkerasti käytössä tänä kesänä, mutta valitettavasti näiden kuvien ottamisen jälkeen kengät tulivat tiensä päähän, kun Olivia päätti, että ne sopivat ennemmin hänelle kuin minulle. Siinä lensi neljännet Olivian tuhoamat kengät roskiin (kolmet minulta ja Artolta yhdet), joten luulen nyt olevan erittäin hyvä aika piilottaa loputkin kengät pois Olivian ulottuvilta. Onneksi minun rikkoutuneista kengistä kahdet ovat olleet muutaman euron kirpparikenkiä ja yhdet harvemmassa käytössä olleet kesätöppöset.. 

Mitä te pidätte kimonoista tai tästä asusta, mielipiteitä tulemaan! 
-Ellanoora 

10 kommenttia :

  1. oiettä todella kaunis asu<3

    http://fash1ontherapy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Itse en oikein kimonoihin oon vielä hurahtanut, mutta pikku hiljaa alan lämmetä niille! Näin yhdessä blogissa leopardikuvioisen sellaisen ♥_♥ myös kimono jossa olisi kirsikankukkia niin ois kyllä upea:3 Toi sun on aivan ihana, värit ovat niin hennot. Kokonaisuuskin on mieleeni ja tuo sun clutch! ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Oi nuo sun kuvailemat kimonot ois aivan ihania!

      Poista
  3. niiin ihana! ♥ näät kuvat on ihanan sävysiä ja toi asu, perfect ♥ ite haluisin kanssa jonkun kimonon, joko yksvärisen tumman tai sitte jonku tosi kirkkaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Lotta <3 Joku kirkas olisi aika hauska näin kesäksi :)

      Poista
  4. Supernätti asuyhdistelmä! 😊

    VastaaPoista
  5. Me opetettiin meidän sakemannin pentu kengistä pois että teipattiin pyykkiteline kenkien eteen. :D Sitä mitä ei saa niin sitä ei saa ottaa. Yhdet mun legendaariset gladiaattori sandaalit koira sai tuhottua. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvä idea! :D Nyt meillä on kaikki "tärkeät" kengät piilossa.

      Poista