tiistai 22. huhtikuuta 2014

Orange statement necklace


 Toppi Only // Housut Kirppari (H&M) // Kengät Seppälä // Neule Seppälä

Eilinen ilta meni blogin ulkoasua säätäessä, joten nämä eiliset asukuvat jäivät kokonaan julkaisematta. Blogi alkaa pikku hiljaa näyttämään paremmalta, mutta ihan vielä valmis se ei ole. Tämän kanssa sählääminen on samaan aikaan todella rasittavaa, mutta kumminkin palkitsevaa, kun saa hommat toimimaan niinkuin tahtoo.

No mutta eiliseen päivään. Kuten varmaan monessa muussakin kaupungissa, niin myös Lahdessa oli eilen uskomattoman kaunis ja lämmin ilma. Nautimme auringosta kavereiden kanssa satamassa aikaa viettäen ja myöhemmin korkkasimme Arton kanssa kaksi kesään kuuluvaa asiaa nimittäin kaivoimme Jopot tallista sekä lähdimme Arton äidin mökille grillailemaan. Oli aivan ihana pyöräillä lämpöisessä ilmassa ja päästä grillaamaan kesän ensimmäiset herkut. En malta odottaa kesä- ja heinäkuuta nimittäin niiden taitteessa minulla on kuukauden kesäloma. Tahdon nauttia kesästä, auringosta ja siitä ettei ole koulua tai töitä, voi vain rentoutua ja nauttia!

Tämä asu on pyöräily- ja mökkireissulta, kun halusin päälleni jotain kevyttä ja rentoa. Päälle lemppareimmat haaremit kaapista ja tuubitoppi seuraksi. Täksi kesäksi ostetut mukavat harmaat kengät jalkaan ja jotten olisi täysin tylsissä väreissä, niin kaulaan pääsi Ur&Penn:stä ostettu oranssi kaulakoru. Illan viilentyessä rento neule oli lämmittämässä mukavasti. Ur&Penn:ssä oli juuri ennen pääsiäistä kaikki korut 3,50, joten mukaani tarttui kaksi kaulakoruaa sekä yhdet korvikset. Koska hinnat olivat niin edullisia, niin päätin hieman repäistä ja ostaa värikkäitä koruja itselleni tällä kertaa nimittäin kassalle päätyi tuo upea oranssi koru sekä kaunis turkoosi kaulakoru kukkakuviolla. Yhteensä nuo korut ja korvikset olisivat olleet noin 40 euroa, mutta nyt niille tuli hintaa vain 10,50. Korualennukset ovat parhautta ja oli mukavaa ostaa piristävän värisiä koruja, koska ne tuovat aivan uudenlaisen ilmeen asuun kuin asuun.

Mitä pidätte asusta tai pikku hiljaa uusiutuvasta blogin ulkoasusta?
-Ellanoora 

14 kommenttia :

  1. Nätti asu! Ur&Pennissä onkin mukavan usein tuollaisia alennuksia ;) Hyvälle näyttää myös uudistettu ulkoasu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Ja tosiaankin, Ur&Penn:ssä on aina todella hyviä tarjouksia!

      Poista
  2. Oih, ihana tuo neule! :> Oranssi väripilkahdus näyttää tosi kivalta asussa. Mä olen alkanut ihastumaan oranssiin. Aiemmin se oli mun inhokkiväri, muttei todellakaan ole sitä enää. :D

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ihan sama juttu mulla, itsekin olen alkanut hieman ihastumaan oranssiin. Ainakin noin pieninä väripilkkuina :)

      Poista
  3. Taas ihana asu! Olet kyllä niin kaunis :)

    VastaaPoista
  4. Tuo koru on ihana, minulla on sama viininpunaisena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että tuo olisi viininpunaisena varmasti todella ihana!

      Poista
  5. Aivan ihastuttava tuo koru! Noin tummaan ja rentoon asuun tuollainen värikäs ihanuus tuo ihanaa tyylikkyyttä ja tietty sitä piristävää väriä mitä ainakin keväällä hieman kaivataan. Uusi ulkoasu on myös ihana:)

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva tyyli ja blogin ulkoasu ^^. Ja hirmu nätti oot :)

    KickstartMyHeartIina

    VastaaPoista
  7. Nätti ja ihanan värinen tuo kaulakoru! Sopii sulle tosi hyvin. :) Pakko kysyy, katoin tuubia äsken, olitko katsomossa? Ihan sun näkösen tytön bongasin sieltä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Heh, minähän se siellä :D Itse en kerennyt jaksoa eilen katsomaan, mutta hauska kuulla, että mut on bongattu sieltä!

      Poista