sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Suomineitona


Paita Zara // Hame Vila // Kengät Prisma

Tänään vietettiin rippijuhlia, joten pääsin vetämään juhlatamineet päälle ja lopputuloksena oli kunnon suomineito -look valkoisen tyllihameen sekä sinisen liehuhihaisen paidan kanssa. Hame on tuore alelöytö Vilasta ja heti sen bongattua tiesin suuntaaavani sen kanssa kassalle. Monta vuotta sitten minulla nimittäin oli beige tyllihame, mutta jostain syystä olen myynyt sen jo kauan sitten pois ja viime kesänä aloin taas kaipaamaan tuota niin ihanaa hametta, että nyt viimeistään oli pakko saada uusi tilalle. Sininen paita taas oli pakko-ostos talvella, kun ihastuin Zarassa paidan malliin sekä väriin. Tuo ihanuus on vasta nyt päässyt ahkerampaan käyttöön ja oli täydellinen tämän päiväiseen tuuliseen, mutta lämpöiseen kesäpäivään.

On kyllä aivan mahtavaa, että tälle kesälle on osunut monet juhlat, joten pääsee pynttäytymään kunnolla moneen otteeseen! Mikäs sen parempaa, kun pukeutua nätisti ja nähdä sukulaisia sekä ystäviä hyvän ruuan ja iloisen aiheen merkeissä ♥
-Ellanoora


12 kommenttia :

  1. No onpas ihana asu ja todellinen suomi neito tosiaan! <3 tuo tyllihame ja paita sopii tosi kivasti yhteen!

    VastaaPoista
  2. Siis vau! Upeen näköinen oot ja asu on uskomattoman ihana ♥ Voi kunpa täälläkin olisi juhlia mutta eipä oo taas ainuttakaan:D Olis ihana päästä kans pynttäytymään ihan kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että saat kesän aikana monta muuta hyvää syytä pukeutua nätisti ja pynttäytyä ♥ Kiitos paljon!

      Poista
  3. Oi miten ihana asu! :) Sopii täydellisesti sulle<3

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana asu! ♥ :) ja juhlat on kyllä niin ihania kesällä, kun saa laittautua kunnolla ja nähdä paljon tärkeitä ihmisiä! :)

    VastaaPoista
  5. Ompas ihana asu <3 Sopii sulle tosi hyvin tuo intensiivinen sininen!

    VastaaPoista