keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Soveltuvuuskoekutsuja ja Rooman aurinkoa

Ette arvaakaan minkälainen tämä kevät on ollut. Ensin kokonainen kuukausi meni pääsykokekirjan parissa ja tuon urakan jälkeen aloitin töissä vähän uusia kuvioita, jotka ovat vieneet jaksamistani näin alkuun. On mukavaa saada lisää vastuuta töissä ja vihdoinkin tilanne alkaa tasaantumaan ja kesäkin on ihan nurkan takana! Ensimmäinen lomaviikkoni alkaa viikonloloppuna ja voitte vain kuvitella kuinka olenkaan loman tarpeessa tämän kevään myllerryksen jälkeen.


Lomaviikolle onkin ihan mahtavat suunnitelmat, nimittäin me lähdemme viideksi päiväksi Roomaan! Olen odottanut tätä matkaa koko kevään ja sen voimalla olenkin jaksanut tämän kevään kiireet. En voisi lähteä matkaan yhtään iloisemmalla mielellä, nimittäin viime viikon lopulla sain aivan mahtavia uutisia. Pääsykokeisiin lukeminen tuotti tulosta ja sain soveltuvuuskoekutsuja kaksin kappalein, Savonlinnaan luoknaopettajaksi sekä Helsinkiin lastentarhanopettajaksi. Olin pääsykoepäivän jälkeen todella pettynyt ja ärsyyntynyt, koska koko kuukausi tuntui menneen ajallisesti ja rahallisesti hukkaan. Koe oli erittäin haastava ja olin aivan varma, että kutsua soveltuvuuskokeisiin ei tule. Olin todella yllättynyt ja iloinen, kun olinkin onnistunut kokeessa niinkin hyvin. Nyt ei muuta kuin todistamaan tahtoni ja osaamiseni, niin koulu kutsuu syksyllä!


Eli seuraavien parin viikon innostuksen aiheet ovat Rooma sekä lähestyvät soveltuvuuskokeet. Viime vuonna jäi niin pienestä kiinni, joten nyt toivottavasti mennään ryminällä sisään! Nyt on semmoinen tunne, että tämä kesä lähtee käyntiin paremmin kuin hyvin :)
-Ellanoora

12 kommenttia :

 1. Ihan on kyllä mahtava juttu, toivotaan että pääset nyt tosiaan ryminällä sisään!! ♥ Kyllä olet lomasi ansainnut, muistahan nauttia joka hetkestä, varmasti on mukava myös lähtee lomalle kun tiesi että lukeminen tuotti tulosta. Rooma, voi mulla on ikävä sinne. Se on niin ihana kaupunki ♥ Rooman postauksia odotellessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata ihanasta kommentista ❤ En malta odottaa, että pääsen kirjoittelemaan Rooma postauksia! :)

   Poista
 2. Onnea soveltuvuuskokeisiin pääsystä 😊 Pidän sulle peukkuja, että pääset sisään! Ja ihanaa Rooman matkaa 💗

  VastaaPoista
 3. Tsempit soveltuvuuskokeisiin! Hyvin ne menee! ♥ Ja nauti lomasta ja Roomasta, oottelen kans innolla Rooman postauksia ;)

  VastaaPoista
 4. Tuo loma tulee varmasti tarpeeseen! Isot tsempit soveltuvuuskokeisiin <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia <3 Ihanaa Rooman reissua ja supertsempit jo soveltuvuuskokeisiin!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä soveltuvuuskokeisiin! Hyvin ne menee :)

  VastaaPoista