torstai 6. huhtikuuta 2017

Tikkitakki


Farkut & Aurinkolasit Gina Tricot // T-paita Stradivarius // Nilkkurit Prisma // Takki Kirppari (Only) // Laukku Kirppari (?)

Tänään on ollut erittäin hyvä päivä! Eilen olisi tehnyt mieli heittää pääsykoekirja ikkunasta ulos ja luovuttaa koko materiaalin suhteen, mutta puolentoista päivän paussi lukemisesta on tehnyt ihmeitä. Artikkeli, jota tällä hetkellä käsittelen tuntuu vain niin suurelta ja mahdottomalta palapeliltä, jota en vain saa ratkaistua, joten hermot ovat olleet todella kireällä. Päätin, että odottelen valmennuskurssilta saatavaa apua ja lähdin töihin nollaamaan aivoja. Työpäivän jälkeen jatkoin aivojen nollausta Netflixin parissa ja tänään näin kaveria herkullisen ruuan, kauppojen kiertelyn ja asukuvien merkeissä. Nyt olen taas sen verran rauhoittunut, että jaksan palata artikkelin pariin ilman huutoa ja kyyneleitä (ehkä hieman dramatisointia tässä, mutta eilen muistutin lähinnä hermorauniota).

Tässä asussa näkyy kaksi uutukaista, jotka ovat Tallinnan reissulta ostettu herkullisen värinen t-paita sekä fb-kirpparilta edulliseen hintaan bongattu uusi tikkitakki. Viime aikoina on tullut pukeuduttua todella simppelisti (lue: treenitrikoot ja t-paita), joten farkkujen vetäminen jalkaan tuntuu jo todella hulppealta pukeutumiselta. Tuo uusi takki on ollut ihan jokapäiväisessa käytössä ja olen erittäin iloinen tuosta löydöstä! Meinasin ostaa syksyllä tuon tyyppisen takin, mutta jätin ostamisen myöhemmälle ajankohdalle ja tottakai siinä odotellessa kaikki koot olikin jo myyty.. No onneksi tämä yksilö tuli vastaan ja on oikein hyvä näille ilmoille :) Välillä yksinkertainen on parasta ja siksi tykkään tästä asusta! 

Mitä pidätte tästä kokonaisuudesta? Aurinkoista viikonloppua kaikille teille ♥
-Ellanoora

20 kommenttia :

  1. Tykkään kovasti asusta! Tikkitakki houkuttaisi itseänikin, mutta tuntuu että takkeja on nyt jo ihan liikaa :D ihastuin myös noihin t-paidan hihoihin<3

    https://simplylovingstyles.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Heh, erilaisia takkeja kertyy yllättävän helposti :D

      Poista
  2. Kivat asukuvat ja tosi kiva takki! :-)

    VastaaPoista
  3. Ihana asu! Ja sulla on tosi suloinen hymy! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanaa pitkästä aikaa asupoustiaaa 8) Siis tikkitakki pidempänä, mä oon nähnyt vaan lyhykäisiä (sellainen on itse asiassa ollut pitkään ostoslistalla) ja hei tuohan näyttää tosi mageelta! Kuvat on muutenkin upeita, jotenkin sellanen "cool"-fiilis tässä. Muistahan välillä höllätä lukemisen suhteen, että jaksat;) Kuten varmasti huomasit niin se hölläys teki ihmeitä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Joo tykkään tuosta takista todella kovasti juurikin tuon pituuden takia! Ja kyllä, välillä pitää unohtaa pääsykoekirja hetkeksi :)

      Poista
  5. Tosi kiva asu, varsinkin just toi takki ja laukku ovat ihania! Tosi kivasti kans hiukset näissä kuvissa. Tsemppiä pääsykokeisiin lukemiseen!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ihana asukokonaisuus ja kaunis sinä, tuo takki on kyllä tosi tyylikäs! <3

    VastaaPoista
  7. Pidän kovasti ! Aurinkoista viikonloppua sinnekkin <3

    VastaaPoista
  8. Oot niin kauniina ja vitsi mikä asukokonaisuus ♥

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Ihana asukokonaisuus<3 Oot niin tyylikäs<3

    VastaaPoista