keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Oversize jacket


Takki & Laukku Seppälä // Neule Bik Bok // Mekko Gina Tricot // Kengät House

Mulla on ollut koko talven (ja viime talven) hirveä takkikriisi. Viime viikolla tähän kriisiin löytyi hieman helpotusta, kun Seppälästä löytyi tämä aivan ihana harmaa villakangastakki punaisella alelapulla varustettuna. Mielelläni uhrasin muutaman kympin tuohon takkiin, vaikka takin suuri koko hieman epäilyttikin. Olen nyt kumminkin aivan rakastunut tuohon takkiin, koska sen kanssa on niin helppo käyttää  mekkoja ilman, että kintut jäätyvät. Lisäksi alle mahtuu vaikka kuinka paksu neule eikä enää tarvitse myöskään pohtia, että näyttääkö pidemmän mallinen neule hölmöltä takin kanssa.

Oli todella mukavaa päästä pitkästä aikaa kameran eteen edes pikaisesti. Viime aikoina töitä on riittänyt sen verran paljon, että ihan kaikkeen haluamaani ei ole riittänyt aika. Olen kumminkin yrittänyt nähdä kavereita, pitää huushollista jonkinlaista huolta ja lukea vihdoinkin jouluna saamani kirjan. Innolla odotan huomista iltavuoroa, sillä tuon vuoron jälkeen kahdeksan päivän työputki päättyy (tätä ennen oli seitsemän päivän putki) ja luvassa on kahden päivän vapaat. Jotenkin työnteko on viime aikoina tuntunut hieman raskaalta ja melkein lasken jo päiviä tulevaan talvilomaani, joka on maaliskuun lopulla. No hetkihän siihenkin vielä on, mutta nopeasti tämä aika tästä rientää!

Huh, nyt on jo muuten helmikuu! Ihan mahtavaa :) On todella ihanaa huomata, että päivät pidentyvät ja kevät lähestyy hiljalleen! Oletteko samaa mieltä?
-Ellanoora

10 kommenttia :

 1. Vau todella upea takkia, käy sinulle hyvin ja varmasti helppo yhdistellä vähän kaikkea tuon harmaan ihanuuden kanssa:) täälläkin on iloittu tulevasta keväästä ja valon määrästä mitä alkaa olla! Ihanaa! Tsemppiä työhön, vapaat olet kyllä ansainnut 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja juurikin niin! :) Pitenevät päivät piristävät mieltä kovasti ♥

   Poista
 2. Tuo takki näyttää tosi hyvälle sun päällä! <3 ja plussaa tosiaan on pituus ettei tarvitse kintut paljaana mennä :D nautihan vapaistasi, oot ne kyllä ansainut :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo takki! ♥
  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Wow mikä takki! Näyttää hyvälle:)

  VastaaPoista
 5. Upee toi takki <3 näytät hyvältä!

  VastaaPoista