sunnuntai 14. elokuuta 2016

Ihana Porvoo

Huomenna olisi paluu takaisin arkeen, kun kahden viikon kesälomani on ohitse ja aamulla kello yhdeksän alkaa taas työt. Olo on sekä ihanan rentoutunut, mutta myöskin hieman ahdistunut. Kesä on ollut kokonaisuudessaan oikein onnistunut ja nämä viimeiset kaksi viikkoa on ollut juuri sellaiset mitä olen kaivannutkin, mutta ahdistus johtuu tulevasta syksystä ja suunnitelmistani (tai ehkä niiden puutteesta). Ajattelin kirjoittaa tästä aiheesta ihan omassa postauksessa, koska uskon, että monet voivat samaistua tilanteeseeni.
No mutta, kesä on kumminkin ollut aivan mahtava ja lomani huipentui tähän viikonloppuun, kun lähdimme serkkuni Eevin kanssa reissuun, jonka määränpäänä oli Porvoo sekä pikaisesti myöskin Helsinki. Nyt varautukaa pieneen kuvatulvaan!


Lauantaina suuntasimme kauniiseen Porvooseen. Vettä satoi runsaasti, mutta onneksi saimme illalla nauttia edes hieman aurinkoisesta säästä ja ihastella Porvoon vanhan kaupungin hiljaisia katuja. Reissumme sisälsi shoppailua, kuvailua sekä paljon hyvää ruokaa ja sanoisin, että nämä kolme asiaa kuvaa meitä kahta paremmin kuin hyvin. Lauantaina päivällä matkamme jatkui kohti Helsinkiä ja kaupunginmuseon Broken relationships -näyttelyä. Jos olet pyörimässä Helsingissä, niin käy ihmeessä kurkkaamassa tuo näyttely, joka sisältää mielenkiintoisia, hauskoja ja surullisiakin tarinoita eroista (täältä (klik!) löytyy lisäinfoa).

Tässä vielä muutama herkullinen suositus kaikille:
El Patio Lauantai-iltana menimme syömään hyvin tunnelmalliseen espanjalaiseen ravintolaan nimeltä El Patio, joka oli täyden kympin paikka. Itse söin pinaatti-vuohenjuustolasagnea ja Eevi sinihomejuustolla täytettyä sisäfilettä ja molemmat kehui annoksensa maasta taivaisiin. Herkulliset ruuat kruunasi vielä mutakakku jälkkärinä, nami!
Cafe Postres Päivä pitää aloittaa hyvällä kahvilla ja jäätelöllä, eikö vain? Päädyimme sattumalta Cafe Postres nimiseen kahvilaan, joka oli oikein viihtyisä paikka. Kahvi oli erityisen hyvää ja itsetehdyt Gelatot superherkkua. Yksi maku jäätelöä ei riitä, joten pitkän valikoinnin jälkeen päädyin suklaaseen ja pistaasin, jotka oli erittäin hyvä yhdistelmä.
Pieni Suklaatehdas Mmm... En ole varmaan ikinä syönyt niin hyvää suklaata! Niin hyvää, mutta niin kallista... No laadusta maksaa mielellään, sillä oli kyllä niin suussasulavia herkkuja. 


Rakastuin Porvooseen suuresti, joten uskon vierailevani siellä vielä monen monta kertaa uudestaankin! Toivottavasti ensi kerralla olen rikkaampi, koska kaikki ne ihastuttavat pikkukaupat syö kyllä rahat helposti.
Kävimme vielä tänään ennen lähtöä nappaamassa asukuvia, jotka julkaisen sitten ihan omassa postauksesa ettei tämä postaus nyt levähdä enää yhtään pidemmäksi. Mutta oletko sinä käynyt Porvoossa ja onko sinulla jotain suosituksia? Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!
-Ellanoora

5 kommenttia :

  1. Porvoo näyttää niin ihanalta ja mulla ois hirvee hinku päästä sinne!! Tosi kauniita kuvia oot räpsinyt ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti vierailemaan Porvoossa! Kiitos Viivi ❤

      Poista
  2. Kauniita kuvia! Porvoo on kuvauksellinen paikka.

    VastaaPoista