tiistai 13. lokakuuta 2015

Sporttinen mimmi


Takki H&M // Paita H&M // Huivi Only // Treenitrikoot Danskin (Prisma) // Tennarit Nike (Stadium) // Reppu Seppälä

Eilen kävin Tarun kanssa ennen salille menoa kaupoilla pyörähtämässä sekä puhelinostoksilla (Oi että, nyt mulla on uusi ihana puhelin. Oon super innoissani! Mutta siitä myöhemmin lisää :) ja ennen salille astumista kävimme nappaamassa kuvia upealla tiiliseinällä. Oli hauska ottaa hieman erilaisella asustuksella kuvia ja olenkin todella tyytyväinen näihin kuviin!

Tykkään hurjan paljon tuosta viime alkukeväänä ostetusta mustasta takista! Siinä on paljon ihania yksityiskohtia, mm. nahkapaikkoja sekä kultaisia vetoketjuja ja ne saavat tavallisesta mustasta takista kivan näyttävän aikaiseksi. Toinen asia mistä haluan hehkuttaa on nuo mun harmaat treenitrikoot. Bongasin jokunen aika sitten facebookista mainoksen Danskin -merkistä, joka oli rantautumassa Prismoihin. Kivannäköiset treenivaatteet sekä edulliset hinnat sai minut kiinnostumaan merkistä ja Prismasta onkin lähtenyt matkaan nuo harmaat sekä todella makeat sinikuviolliset treenitirkoot. On muuten superhyvät jalassa! Olisi valikoimissa ollut muitakin kivoja juttuja, mutta toistaiseksi nuo on vasta ostettu. Mutta voin kyllä lämpimästi suositella tuota merkkiä :)

Mitä pidätte näistä kuvista? Entä oliko tällainen sporttinentyyli mukavaa vaihtelua? Oletteko te tutustuneet tai kuullet tuosta Danskin -merkistä aikaisemmin?
-Ellanoora 

12 kommenttia :

  1. TYKKÄÄN! Ihan huikeenkiva sporttityyli kaunokainen <3

    VastaaPoista
  2. Toi takki ja reppu on niin siisti! Ottaisin itelleni heti :D

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihana Ellanoora ihana<3 Asu on ihana ja kuvauspaikka iskee myös:) Erilaiset seinät kiinnostaa mua nykyään.:'D Takki on tosiaan upea kaikkine yksityiskohtineen. Ei aina sitä perus mustaa, mukava vaihtelu;) Mä kuulin myös tuosta uudesta merkistä mikä Prismoihin tuli, mutten muista yhtään mistä, haha:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitos paljon ihana Kata <3 Ite oon aina tykännyt tiiliseinistä ja niitä vasten kun kuvaa niin saa todella kivan tunnelman kuviin :)

      Poista
  4. Tosi kiva ja ihana sporttityyli! ♥ pitää kyllä käydä tsekkaamassa Prismasta tuon merkkisiä treenivaatteita, hyvälle näyttää päällä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Kannattaa käydä kurkkaamassa! Sieltä voi löytyä vaikka mitä kivaa :)

      Poista
  5. vautsi mikä tyyli! :) Toi reppu on aivan ihana ♥

    VastaaPoista
  6. Minä tykkään sporttisesta tyylistä ja tämä asu sopii sinulle hyvin :)

    VastaaPoista