maanantai 9. helmikuuta 2015

Kirpparirakkautta

Olen aivan hulluna kirppareihin ja niissä onkin aivan ihanaa kierrellä ja tehdä erilaisia edullisia löytöjä. Kirppareita on tullut kierreltyä jo monet vuodet välillä aktiivisemmin ja välillä vähän harvemmin. Nykyään en käy kirppareilla yhtä paljoa kuin ennen, mutta kovasti tahtoisin käydä useamminkin. Lahdessa on kaksi hyvää kirpparia, Cetori ja Lanttila, joissa mieluusti käyn, mutta Lanttila on hieman vaikeammassa paikassa Hennalassa, joten sinne on aina lähdettävä erikseen. Cetori taas on keskustassa, joten siellä on helpompi käydä ja sieltä olen parin viime vuoden aikana kirpparipöytää tarvittessa pöydän vuokrannut. Tottakai Lahden seudulla on omat fb-kirpparit, joita myös suosin ja niitä tulee selailtua päivittäin.


Nyt kun on oma kirpparipöytä pystyssä, niin Cetoria on tullut kierrettyä vähän ahkerammin ja kivoja löytöjä on tullut tehtyä. Tai no, yksi löytö on ihan HUIPPU ja muut on todella kivoja löytöjä, joista tykkään kovasti. Kirppareilta tulee usein ostettua paljon erilaisia paitoja ja nytkin kolme erilaista paitaa on viime aikoina tarttunut sieltä matkaan, jotka näkyvät toisessa kuvassa. Ihana vihreä pitsipaita on alunperin Lindexiltä, keskimmäinen kuvioitu paita Seppälästä ja oikean reunan kukkakuvioinen läpinäkyvä kauluspaita on Onlysta. Viimeisessä kuvassa on taas kaksi mekkoa, joista toinen kesämekko on H&M:stä ja toinen raidallinen trikoomekko Seppälästä. Kaikki nämä paidat ja mekot vaikuttavat ja tuntuvat lähes käyttämättömiltä ja hintaa niillä on ollut 2-7 euroa kappaleelta, eli ei paha! Suloinen pieni laukku oli taas neljän euron löytö ja innolla odotan, että pääsisin käyttämään tuota.

Jossain postauksessa mainitsinkin, että nyt minuun on iskenyt suuri himo astioita kohtaan. Muumeja olen kerännyt omaan kotiin muutosta lähtien, mutta nyt tahdon kovasti uudistaa muutkin astiat laadukkaisiin yksilöihin. Ruokalautaset on jo uusittu ja pikku hiljaa muu tehdään perässä. Fb-kirpparilta bongasin edullisesti muutamia Taika -astioita ja kotiutin valkoisen kulhon kaveriksi itselleni pari sinistä kulhoa, valkoisen pienen kulhon sekä yhden ison valkoisen lautasen ja ai että olen nyt onnellinen. Taian mukeja en niinkään himoitse, vaikka ne onkin todella kauniita, mutta nuo kipot ja lautaset on niin upeita tarjoiluissa!

Varmasti monet bongasivatkin jo ensimmäisistä kuvista muumimukin, joka on ehdottomasti paras kirpparilöytö hetkeen ♥ Rakastan muumeja, mutta hirveitä hintoja niistäkään en viitsi pulittaa, vaan aina odottelen, että löydän hyvään hintaan haluamani yksilön. Yhtään 90 -luvun mukia en ole omistanut, mutta tänään sain ensimmäisen ysärin itselleni!
Kävin siivoamassa meidän kirpparipöydän ja ajattelin kiertää koko kirpparin huvikseni. Olin jo menossa kassalle löytöjeni kanssa, kunnes bongasin vitriinistä tuon tummankeltaisen muumimukin. Ajattelin, että muki on varmasti hinnoissaan, mutta tottakai halusin kurkata mitä hintalapussa lukee. Silmäni meinasi pulpahtaa ulos kuopistaan, kun näin hintalappussa lukevan 60 euroa. Pyysin nähdä mukia ja olin jo samalla tarkistamassa netistä, että muistelenko mukin arvon väärin. Tuosta mukista nimittäin pyydetään vähintäänkin puolta enemmän ja iloitsin uskomattomasta löydöstäni jo kesken tarkistuspuuhien, sillä minusta tuo on yksi ihanimmista ysärimukeista. Rauha on ehdoton suosikki, jonka toivottavasti joskus saisin itselleni.  

Iloisena kiikutin mukin ja muut ostokset kassalle ja pakkasin mukin kunnolla, ettei vahingossakaan käy samalla tavalla kuin kesällä, kun kirpparilta ostamani mariskooli meni melkein samantien rikki. Nyt olen onnellinen tummankeltaisen muumimukin omistaja ♥

Kuinka paljon te käytte kirppareilla? Teettekö hyviä löytöjä? Entä mitä mieltä olette näistä kirppariostoksista?
-Ellanoora

14 kommenttia :

  1. Mitä maksoit tuosta ihanasta muumimukista? :)

    VastaaPoista
  2. Oih ihana tuo valkoinen laukku! Tosi kivoja löytöjä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Kiitos :) Olen kyllä todella tyytyväinen <3

      Poista
  3. Mun opiskelukaverit on aina kertonu hienoista löydöistään, ja oon ollu ihan kateellinen niille siitä, kuinka ne on onnistunu löytää niin hienoja vaatteita niin halvalla. Pari kertaa kävin sit itekin kirppiksellä, mutta ne kamat oli ihan ihmeellisiä ja todella nuhjusia. Kerran sit viime vuoden puolel käytiin näiden samojen kavereiden kans kirppiksel, josta löyty vaikka mitä! Olin ihan onnessani kaikista niistä vaatteista, innostuin esim. ostaa kolme takkia :D Et selvästi pitää vähän tietää et minne menee, mut nyt kun oon keksiny niin ehdottomasti pitää päästä kirppisostoksille useemminkin :)

    Ps. Ihana tuo muumimuki!!! *kuolaa*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että hyvien kirpparilöytöjen tekeminen on välillä aikamoinen taitolaji. Heh, ainut asia missä onkin sitten hyvä :'D Mutta silloin, kun kirpparilta jotain löytyy, niin se kannattaa tosiaankin napata mukaan! Kannatan kirppareita <3

      Poista
  4. Vitsit mikä tuuri ton mukin kanssa! Minä en mukeja keräile, mutta tykkään muumikulhoista ja tietysti tuotannosta poistuneita yritän aina kytätä hyvällä hinnalla. Vuoden 2009 sesonkikulhon sain muutama kuukausi sitten ostettua samalla hinnalla, kuin mitä se on aikoinaan uutena maksanut kaupassa! Muuten nuo hinnat noissa menevät 30-50€ välillä, niin olin aika tyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumikulhot on toinen mitä myös yritän kärkkyä edullisesti, nekin on niin ihania <3 Ja osaa olla kalliita.. Mutta todella hyvän löydön säkin olet tehnyt! :)

      Poista
  5. Mä oon niin kade tuosta mukista...... Mein äitillä on saman 90 luvun sarjan sininen ja vihreä versio, ja kuolaan niitäkin aina! :D Oma lemppari se siesta, missä muumipappa on, oon sitä yrittänyt ettiä mutta eehei. Ei mistään. Paitsi sillä suolasella hinnalla. Ehkä mä joku kerta lahjon mein äitin antaan sen mulle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiänkin äitillä on pari ysäriä ja ne on nykyään tarkasti varjeltuja mukeja :D Oi että, siesta on suloinen muki! Mulla se jo onkin, mutta toivottavasti säkin löydät oman kappaleen hyvään hintaan :)

      Poista
  6. Vau, tosi ihania löytöjä! :)

    VastaaPoista
  7. Kiva löytö toi muumi! Pitäisköhän alkaa useammin kiertelemään kirppiksillä.. Mulla on lähemmäs 50 muumia, mutta ainoastaan yksi tuollainen "ysäriaarre" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja suosittelen! ;) Vau, sulla on jo tosi hyvä kokoelma! Mulla taitaa olla vähän reilu 30 mukia :D

      Poista