sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Summer Up '13


Jälleen kerran aivan mahtava Summer up! Joka vuosi uskomaton tunnelma, paljon tuttuja, hyviä esiintyjiä ja vaikka mitä muuta mukavaa. Säätkin suosi ihan kivasti. Mitä nyt koko perjantain odotin sitä ukkosta ja vesisadetta, mutta olikin todella kuuma ja farkut olivat jälleen kerran aivan liikaa. Taisin kirota koko perjantain kuumuutta, mutta onneksi oli edes löyhyttelypaita, niin oli edes vähän viileä. Ei vain pitäisi uskoa sääennusteita tai meidän ikkunasta näkyvää maisemaa, koska ne on jo useamman kerran valehdellut meille.. Eilen taas satoi hieman, mutta eipä se menoa haitannut. Paitsi, että olin loppu illan melko kylmissäni ja olin pukeutuneena takkiin ja huiviin ja tuli entistä kylmempi, kun katosin muita ihmisiä shortseissa ja topeissa. Mutta kuten sanoin, ei kylmyys menoa haitannut, viimeistään Cheekin kohdalla meno oli jo niin korkealla, että kylmyys unohtui.

Vielä joku vuosi hyppään Benji-hypyn! Tänäkin vuonna sitä piti käydä ihastelemassa ja ikuistamassa, kun Sanna kävi hyppäämässä tuolta korkeuksista. Kyllä siinä itseäkin hieman jännitti, mutta on se vaan niin hienon näköistä, että se on pakko vielä joksus kokea. Ehkäpä ensi vuonna? ;) Yksin en sitä tahdo hypätä, vaan aion raahata Arton kanssani.

Voisin vielä hehkuttaa viikonloppua vaikka ja kuinka, mutta pari ensimmäistä lausetta tiivistää tämänkin vuoden. Ensi vuotta odotellessa, mahtavaa oli! 
-Ellanoora





16 kommenttia :

  1. Benji on mahtava kokemus! Itse hyppäsin viime vuonna. Olin aluksi menossa juurikin mieheni kanssa, mutta sitten siinä oli joku tyhmä painoraja, niin yhdessä ei päästy. Käytiin sitten erikseen. Aluksi olin ajatuksesta ihan kauhuissani, mutta wau!!! :) Mutta haluaisin myös kokea sen tandem-hypyn ja olenkin pitkin vuotta yrittänyt suostutella jotain kavereista mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mahtavalta! Pakko päästä hyppäämään ensi vuonna :D Voi kyllä olla, että itse en uskaltaisi yksin hypätä, vaikka se olisi varmasti ihan yhtä hienoa!

      Poista
  2. Ihana blogi ja oot tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
  3. miks piirrät noin tummat kulmat, lähes mustat? sun hiukset on niin vaaleet ni sulle sopis sellaset vaaleanruskeet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi olla totta, mietin tänään ihan samaa asiaa peiliin katsellessa :D Kai olen vaan alkanut tummentaa kulmia pikku hiljaa tajuamatta, koska ennnen piirsin kulmat paljon vaaleemmaksi. Pitääkin muistaa tämä huomenna meikatessa!

      Poista
  4. tosi kiva blogi ja niin sulonen toi kolmas kuva! <3
    http://abeautifuuuuullove-tuulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Oi sulla oli varmasti niin upeeta!:) Tuo reppu on ihana:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Facebookissa "pidit mun puolia" ollessasi samaa mieltä kanssani, niin päätin tulla katsomaan minkälaista blogia pidät! Ja olenhan mä täällä ennenkin käynyt, ja mun on pitänyt liittyä lukijaksikin mutta pistin välilehden kiinni ja "hukkasin" tän. Mutta nyt onneks löysin tänne uudestaa<:
    vinkkinä, koska sulla tossa postaus kohdassa tuota tilaa on, laita kuvat vielä vähän isompina! Ne ovat niin upeita että niitä kyllä katselee mielellään isompinakin <:!

    kurkkaathan myös? (:

    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, todella kiva kuulla! Ja juu se onkin ollut mietinnän alla, että pitäisikö kuvat olla suurempina ;)

      Poista
  7. Ihania kuvia :) Teil oli varmasti hauskaa! Ite oon ollu kerran Summer Upissa :)

    http://hugmetinkerhell.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sinne kannattaa tulla uudemmankin kerran!

      Poista
  8. Mäkin olisin halunnut mennä tänä vuonna tuonne mutta en päässyt! Ja se benjin hyppääminen olis kanssa mahtavaa, kun vaan löytyisi joku hyvä tilaisuus jostain! :--)

    VastaaPoista