lauantai 2. toukokuuta 2015

Pink Hair


Toivottavasti kaikilla on mennyt vappu mukavissa merkeissä! Vappuaatto meni itsellä lähinnä kotia siivotessa, mutta onneksi kaverilta tuli soitto, joten tuli myös lähdettyä extempore syömään ja vaihtamaaan kuulumisia itselle ihan uuteen Nepalilaiseen ravintolaan! Vappupäivänä lähdimme Arton kanssa kohti Vantaata ja menimme kavereiden kanssa rentoutumaan Flamingoon (suosittelen lämpimästi Wellness & Spa -puolta ♥) sekä vietimme iltaa kaveriporukalla pelaillen ja herkutellen. Kokonaisuudessaan vappu oli todella mukava, vaikkakin hyvin erilainen kuin yleensä viettämäni vaput.

Torstaina meillä oli tottakai töissä pientä vappuhulinaa, mutta itsellä ei oikein syntynyt mitään ideoita pukeutumisen suhteen. Olisi ollut oikein hauskaa panostaa ja pukeutua kunnolla, mutta jotenkin vappu tuli (taas) ihan yllättäen ja eri pukuvaihtoehtojen pohtiminen jäi ihan viime hetkille. Onneksi kumminkin bongasin Glitteristä edellisenä päivänä hiusliituja ja ajattelin vaaleanpunaisten hiusten olevan tarpeeksi erilaista koulun vapputohinoihin. Ja ai että, rakastuin hiuksiini! Tein aamulla aikaisin hiusliiduilla pään täyteen vaaleanpunaisia raitoja ja raidat pysyivät hiuksissa pitkälle iltaan asti.  Tykästyin vaaleanpunaisiin hiuksiin niin kovasti, että aloin pohtimaan värjäävän shampoon tai muun vastaavan tuotteen ostamista, jotta saisin itselle upean väriset ja erilaiset hiukset edes hetkeksi aikaa! En tosiaankaan kuvitellut ihastuvani näin kovasti itsellä pastellinvärisiin hiuksiin, mutta olen niin kyllästynyt omiin hiuksiini ja erityisesti hirveään juurikasvuun (en ole vieläkään edes yrittänyt varata aikaa allergiatesteihin, joihin toivon pääseväni hiusväreistä tulevien allergiaoireiden vuoksi), että jokin color mask voisi olla hyvinkin tähän hetkeen hauska ratkaisu!

Mitä ajatuksia vaaleanpunaiset hiukset herättää teissä? Kyllä vai ehdoton ei? Rentouttavaa viikonlopun jatkoa jokaiselle ♥
-Ellanoora

22 kommenttia :

  1. Ihanat hiukset, sopii siulle loistavasti :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Pidän itsekin noista niin kovasti!

      Poista
  2. Oi ihanat hiukset ja muutenki upea sinä! :-)

    VastaaPoista
  3. ooiii ♥__♥ ihanat!! suosittelen kyllä vaikka sitä Biozellin Raspberry-colormaskia, sitä kun sekottaa hoitoaineeseen ni saa aikaan vaaleenpunasta väriä, muuten se on aika pinkinpinkkiä :) se kestää jonkun aikaa, ettei ihan ekassa pesussa lähe kokonaan pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini ♥ Ja kiitos paljon vinkistä, niitä otankin mielelläni vastaan! :)

      Poista
    2. Mä suosittelen tota samaa :) Itse vedin suosiolla ilman hoitoainetta, kun se lähtee se rajuin väri jo heti ekassa pesussa ainakin itsellä pois. Jääpähän sitten muutamaksi viikoksi juuri tuollainen haalea lopputulos :)

      Poista
    3. Kiitos paljon kommentista! Pitää alkaa viemään tätä asiaa eteenpäin! :)

      Poista
  4. oiettäää näyttääpä todella hyvältä!!<3

    VastaaPoista
  5. Näyttää niiiiin hyvälle! Ihan hirmu nätti ilmestys oot tässä kyllä ;) Ja voihan ihana kuinka kauniisti sun silmät tulee esille nyt. Jotenkin tukka korostaa paljon :o ♥♥

    VastaaPoista
  6. Ehdoton kyllä! Sopii sulle niin hyvin söpömys <3

    VastaaPoista
  7. Tosi kivan näköset, hyvin sopii sulle!! :)

    VastaaPoista
  8. Todella nätit, ja sopii sulle mitä parhaimmiten! ♥

    t. Linnea
    http://linnealisa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Todella kivat!! Hei mites Vakava-koe meni? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Seuraavassa postauksessa olisi tarkoitus vähän kertoa asiasta, mutta tuntuu menneen aika heikosti :/ Aika meni tiukille ja kysymykset sai mut pyörittelemään silmiä, mutta saa nähdä!

      Poista