torstai 21. toukokuuta 2015

Summer Plans

Kesä tekee kovaa vauhtia tuloaan ja kokosin tähän postaukseen pientä listaa, että mitä kaikkea sitä voisikaan tulevana kesänä touhuta. Tässä on enää viikko nykyisellä työpaikalla jäljellä ja sitten alkaa työt vanhalla työpaikalla ja siellä viihdyn ainakin kesän. Syksy onkin vielä hieman avoin, mutta nautitaan ensin tämä kesä ennen suurempia stressejä tulevasta! Joitain suunnitelmia olen kesäksi tehnyt, mutta paljon on vielä auki ja monet suunnitelmat riippuvat työvuoroista. Uskon ja toivon, että tästä kesästä on kumminkin tulossa varsin mukava ♥


Summer up Kesä ei ole kesä ilman Summer Uppia, jossa on tultu ravattua vuodesta 2008! Se tunnelma Mukkulan rannassa on aivan uskomaton ja Summer up on ollut aina yksi kesän kohokohdista!

Lontoo Eilen varasimme Arton kanssa neljän päivän matkan Lontooseen. En malta odottaa heinäkuun loppua ♥ Kolme unelmakaupunkiani on Pariisi, Lontoo sekä New York ja kesän jälkeen kaksi näistä on koettu, mahtavaa!

Mökkeily Rakastan mökkeilyä! Joka kesä on pakko päästä uimaan, saunomaan, herkuttelemaan, rentoutumaan sekä nauttimaan mökkielämästä edes kerran.

Enonsaari Olimme eilen lasten kanssa luokkaretkellä Enonsaaressa ja päätin, että tuonne on suunnattava vaikka kaveriporukalla joku ihana kesäinen päivä.


Terassit, piknikit, rantsut Toivon, että tänä kesänä pääsisi mielin määrin nauttimaan piknikeistä, oleilemaan rantsulla sekä istuskelemaan terasseilla hyvässä seurassa.

Herkuttelu Jäätelö, mansikat, grilliruoka sekä tietenkin kaikki muut ihanat kesäiset herkut, odotan näitä kesäisiä ruokahetkiä ehkä enemmän kuin pitäisi.

Tallinna Viime kesän lopulla teimme reissun Tallinnaan ja toivon, että Tallinnaan suunnataan taas tänä kesänä. Ja tilaisin tälle reissulle myöskin hyvät ilmat!

Pitkät lenkit Viime kesänä ja tänä keväänä olen nauttinut suunnattoman paljon lenkeistä Olivian kanssa. Tottakai talvella oli kiva käydä kiprakassa pakkasessa lenkkiä, mutta kesällä se valoisuus ja lämpö tuo ihan toisenlaista fiilistä. Pitkät aamu- ja iltalenkit auringonpaisteessa on jotain mitä odotan kovasti!

Ystävät Kesällä on ihanaa nähdä kavereita vähän erilaisemmissa merkeissä kuin yleensä. Toivottavasti tänä kesänä tulisi myös nähtyä uusia ystäviä!

Juhliminen Muutama kesä sitten olimme Arton ja meidän kaveriporukan kanssa juhlimassa ja meillä oli todella hauska ilta. Olimme melkein pilkkuun asti baarissa ja muistan sen ihanan tunteen, kun käveltiin hiljaisia katuja pitkin kotia ja aurinko oli nousemassa ja ajattelin, että haluan muistaa tuon onnellisuuden tunteen joka minulla oli. En ole mikään suuri juhlija, mutta hyvät, mukavat ja onnelliset hetket ystävien kanssa on tottakai listalla ja aina välillä on hyvä tuulettua.


Valokuvaaminen Uuden ja pienemmän kameran myötä kamera on varmasti aktiivisemmin mukana kuin aikaisemmin ja toivottavasti saisin ikuistettua ihania hetkiä!

Muutto Olemme asuneet Arton kanssa nykyisessä asunnossamme reilut puolitoista vuotta ja nyt tuntuu, että olisi aika muuttaa uuteen kotiin. Tori, oikotie ja vuokraovi on ollut kovassa käytössä ja toivon, että uusi unelmienkoti tulisi pian vastaan.

Lukeminen Rakastan kirjoja ja mikäs sen parempaa, kun nauttia hyvästä kirjasta auringonpaisteessa. Joku päivä pitäisi mennä kirjastoon, koska enpäs ole pariin kuukauteen koskenut muuhun kuin pääsykoekirjaan.

Elämästä nauttiminen Kesä on vuoden parasta aikaa, josta pitää ehdottomasti nauttia täysin rinnoin. Toivon, että tästä kesästä tulee hyväja että saan tehtyä kaikkea mukavaa töiden ohella!


Onko teillä kuinka paljon suunnitelmia kesäksi? Entä odotatteko kesää yhtä kovasti kuin minä? Toivottavasti jokainen saa nauttia kesästä tarpeeksi, mutta toivon kovasti myös sitä, että mahdollisimman monelle nuorelle on riittänyt töitä! Mutta nyt ihanaa viikonloppua jokaiselle ♥
-Ellanoora

6 kommenttia :

  1. Oij ihana kesäinen postaus, hyvä fiilis tuli sen jälkeen kun tämän sain luettua! Lontoooo!!! ♥ Nauttikaa, kuvaa paljon ja sitä rataa, Lontoo on niin mahtava kaupunki että varmasti tulet viihtymään. Kesä on tosiaan vuoden parasta aikaa, toivottavasti saamme nauttia kunnon ilmoista ja täysin rinnoin siitä koko kesästä. Viime kesä tuntui mulla vaan niin työntäyteiseltä että tänä kesänä aion nauttia vapaista niin että muistan ne paremmin kuin viime kesän riennot:'D Tuntuu että en muista kun työnteon viime kesältä..
    Ainiin aivan ihania kuvia oot valinnut tähän<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ❤ Nyt on kovasti ennustettu hyvää kesää ja pidän kyllä tälle ennusteelle peukkuja! Et uskokaan kuinka paljon odotan Lontooseen pääsyä ja sun postauksia oli silloin todella kiva lukea, kun tiesi itsekin pääsevänsä nauttimaan tuosta kaupungista :) Voi että, vapaapäivät vaan kunniaan ja tekemään niistä ikimuistoisia! Varmasti ihana leski tulossa ❤

      Poista
  2. Kuulostaa ihanalta! Mun kesäperinteisiin kuuluu Korkeasaari, mökkeily ja huvipuisto! Tänä kesänä ollaan ensimmäistä kertaa tulossa Summer upiin <3 Lontoo on todella kaunis kaupunki vaikkakin mekään ei viidessä päivässä keretty paljoa siitä näkemään. Onpa ainakin hyvä syy joskus palata sinne :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja sun kesäperinteet kuulostaa todella hauskalta! :) Ja ihana kuulla, että olet tulossa Summer uppiin! Et tule pettymään ;) Luulen, että Lontooseen ei voi kyllästyä ja sinne palaa varmasti mielellään ❤

      Poista
  3. WAU! Todella ihana postaus ja paljon samoja juttuja mun kanssa! :-) Kesäfiilis vaan kasvaa... ♥ Varsinkin noista sun ihanista kuvista... :-) Itte oon lähdössä kesäkuussa kaliforniaan kuukaudeksi ja mun seikkailuja voi seurata mun blogin puolelta :')

    Ihanaa kesänodottelua!<3
    http://emmppu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos sulle kovasti ❤ Kiva että sulta löytyy samoja juttuja ja täytyy ehdottomasti tulla katsomaan sun blogia :)

      Poista