keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Pictures from Phone


Keväässä yksi parhaimmista asioista on pitenevät illat. On aivan ihanaa huomata kuinka koko ajan päivä pitenee ja aamulla herätessä on jo valoisaa ♥ En malta odottaa kesää! // Olen varmaan jotenkin outo ihminen, kun en pidä avokadosta :D Kaikki hehkuttaa sitä koko ajan niin kovasti, joten annoin sille vielä yhden mahdollisuuden ja kokeilin avokadoa vihersmoothiehen. Smoothien seasssa se on jopa hyvää! // Uusi ihastuttava hieman tummemman sävyinen huulipuna testissä, tykkään! // Kaivelin puhelimen kätköistä löytyviä vanhoja kuvia ja pari aarretta olin unohtanut muistikortin uumeniin! Mitäs me ysärilapset.


Uusia lasinalusia! Olivia sai hampaisiinsa jokunen aika sitten lemppareimman alustan, joten nyt oli hyvä tekosyy ostaa rikki menneen lisäksi pari muutakin hauskaa lasinalustaa. On ne vaan niin suloisia :D // Pääsykokeita edeltävänä iltana ajatukset ei enää pysyneet kasassa, joten oli hyvä lähteä kiertelemään kauppoja. // Äitienpäivänä olimme käymässä mummilassa Sysmässä ja siellä tuli katseltua vanhoja valokuvia. Tällainen aarre löytyi sieltä ♥ // Ja niin ihanat kesämuumit on kotiutettu! Tuo on todella nätti muki ja yksi lemppareimmista kausimukeista pitkiin aikoihin.


Ihana Oliviamme ♥ Ihan hassua, että neiti on ollut meillä kohta vuoden, vaikka tuntuu, että tuo pörrönaama olisi ollut jo pidemmänkin aikaa täydentämässä meidän elämää. // Irttarit on parhautta, nam! // No eipä nämäkään herkut kakkoseksi jää. Kahvia on tullut viime aikoina litkittyä paljon enemmän kuin yleensä, kun me Arton kanssa hommasimme Cupsolon. Nyt saa nopeasti ja helposti herkullista kahvia ja muita hyviä juomia! // Terassikausikin on jo keretty avaamaan. Odotan aurinkoisia kelejä kovasti, jotta pääsee nauttimaan terasseista enemmänkin.


Nuttura ja ihania kukkasia! Juuri eilen mietin, että pitäisi taas käydä ostamassa kukkia piristämään kotia. // Smoothie, kahvi ja cosmo piristää iltapäivää töiden jälkeen ♥ // "Hei eikö me voitaisi mennä jo sinne lenkille?" // Tuo vaaleansininen kynsilakka on yksi suosikeista! 


Äipän synttäri/äitienpäivälahja, jonka olisin mieluusti voinut laittaa myös omaan astiakaappiin! // Pidin tuon päivän asusta kovasti! Tuo "takki" on aivan ihana ja asun kruunasi hattu sekä kiharat. Harmi ettei tuo asu päässyt pahemmin tänne blogin puolelle, mutta eiköhän tuo jonkinlaisena versiona tänne joskus pääse :) // Olen aivan onnessani, kun Bik Bok löytyy nyt myös läheltä. Sieltä löytyy vaikka mitä kivaa aina! // Nyt keväällä on saanut ihailla upeita auringonlaskuja ♥ Pitäisi joku ilta ottaa kamera iltalenkille mukaan ja napsia kunnon kuvia noista hienoista väreistä.

Sellaisia puhelimesta löydettyjä kuvia tällä kertaa, toivottavasti nautitte! Huomenna saadaankin viettää vapaapäivää, josta olen todella onnellinen ♥
-Ellanoora

8 kommenttia :

  1. Hauska postaus! Hurjaa kun aika menee nopeesti, vuosi sitten oltiin aivan loppusuoralla Nuvaa! Suloinen tuo teidän Olivia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Tuire :) Ja niinpä, ihan samaa olen tässä miettinyt! Hassua kuinka nopeasti se aika menee..

      Poista
  2. Nää postaukset on aina niin kivoja sulla! Sulle sopii kyllä niin hyvin punainen huulipuna <3

    VastaaPoista
  3. Taaas niin paljon kivoja ja ihania kuvia. Sulta nää poustit aina tahtoo onnistua että huh huh<3 Tuon vikan kollaasin asu! SIIS IHANA MÄKIN TAHON! ihan täydellinen takki ja tuo hattu. Sai kymmenen pistettä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa kiitos ❤ Sun kommentit osaa aina olla niin ihastuttavia ja ne saa hymyn huulille :) Tuo asu oli omastakin mielestä todella onnistunut, tykkäsin kaikesta siinä niin kovasti!

      Poista