maanantai 2. tammikuuta 2017

Body Shopin joulukakalenterin luukut 17-25

Ihan ensimmäisenä haluan toivottaa jokaiselle ihanaa uutta vuotta! ♥ Täällä joulu ja uusi vuosi meni aivan mahtavasti ja vaikka vuosi 2016 ei ollut parhaimmasta päästä, niin vuoden viimeiset päivät ainakin sujui paremmin kuin hyvin. Jouluna tuli otettua rennosti, nähtyä sukulaisia ja syötyä hyvin. Välipäivät meni taas hyvinkin vahvasti töissä ja uusi vuosi vaihtui kotosalla herkullisen ruuan, lautapelien ja rakettien merkeissä. Jotenkin odotan suurella mielenkiinnolla, että mitä tämä vuosi 2017 tuo tullessaan, koska tällä vuodella on erittäin hyvät mahdollisuudet olla ihan huippuvuosi!


Nyt vihdoinkin päästään viimeisten joulukalenteriluukkujen ääreen! Pientä haastetta oli luukun 25 kanssa, kun se osoittautuikin tyhjäksi. Hetken aikaa piti miettiä, että olinko  jo sittenkin aukaissut epähuomiossa luukun, mutta googlettelun jälkeen selvisi, että minulta ei tosiaankaan löytynyt kyseisen luukun tuotteita. Onneksi homma selvisi ja sain liikkeestä haettua tuotteet, jotka sinne olisi kuulunut. Olisin toki selvinnyt, jos olisin jäänyt ilman yhden luukun yllätyksiä, mutta olihan se kiva saada kaikki ne tuotteet, joista oli maksanutkin. Aloin vain pohtimaan, että kuinkakohan monen muun kalenterista oli lähtenyt tuotteita jonkun muun matkaan, sillä joulukuun aikana huomasin, että joitain kalenterin luukkuja oli selvästi aukaistu, mutta onneksi tämä viimeinen luukku oli ainut, joka oli tyhjä...


17. Ripsiharja ei valitettavasti saanut minua hyppimään riemusta, sillä itselle tuo on hieman turha. Ehkä joku kaverini sen kumminkin itselleen huolii.
18. Seuraava luukku oli taas erittäin mukava yllätys, sillä sieltä löytyi silmämeikinpoistoaine. En ole aiemmin kokeillut Body Shopin meikinpoistoaineita, joten mieluusti otan tämän testiin.
19. Huulirasvariippuvaiselle herkullisen tuoksuinen Shea huulirasva oli iloinen yllätys, vaikka yksi huulirasva onkin jo ilmestynyt aikaisemmasta luukusta.
20. Taas yksi suihkugeeli, mutta se ei haittaa minua ollenkaan. Tämä tuoksuu todella ihanalta ja plussaa söpöstä purkista!
21. Kynsiviila oli ehkä kalenterin tylsin tuote. Olen todella huono viilaamaan kynsiä, joten kaikki kynsiviilani ovat jossain laatikoiden perällä käyttämättöminä.
22. Rakastan näitä Body Shopin käsirasvoja, joten tästä tuotteesta olin erittäin iloinen. Pink grapefruit on vieläpä oikein raikkaan ja hyvän tuoksuinen!
23. Mukavaa vaihtelua luukkujen sisältöön toi kynsilakka! Minulla ei ole kokemusta Body Shopin kynsilakoista ja tämmöisenä kynsilakkahamstraajana odotan innolla, että pääsen kokeilemaan tämän laatua. Väri on tuommoinen hauska oranssipunertava.
24. Oli hyvin arvattavissa, että jouluaattona luukusta paljastuu joku vartalovoi. Mansikka on varmasti kaikille mieleinen :)
25. Tämä luukku oli tosiaankin tyhjä ja sen sisällön kävin noutamassa liikkeestä. Yövoide oli mieluinen tuote ja sain myös ensimmäisen unimaskini. Näiden lisäksi sain ekstrana kahta erilaista kasvoöljyä, joista toinen soveltuu päiväkäyttöön ja toinen yölle. 


No voinko suositella Body Shopin joulukalenteria? Ehdottomasti voin! Vaikka hinta hieman kirpaisi (79 euroa), niin oli tämä kyllä hintansa arvoinen kalenteri. Itselle turhat tuotteet kelpaavat varmasti siskoilleni tai kavereilleni ja nämä kaikki rasvat, geelit ja öljyt kestävät pidemmän aikaa käytössä. On myös todella mukava päästä testaamaan sellaisia tuotteita, joita ei ole aiemmin käyttänyt :) Ainut tuote, jota jäin kaipaamaan oli vartalonkuorinta, mutta sitä ei kumminkaan ollut. Ehkä jonkun vartalovoiteista tai suihkugeeleistä olisi voinut korvata yhdellä kuorinta-aineella? 

Muutama postausidea on luonnoksissa odottelemassa, joten palailen blogin puolelle mahdollisimman pian! Mukavaa viikkoa teille kaikille ♥
-Ellanoora


4 kommenttia :

 1. Nyt mua ärsyttää vielä entistä enemmän, ettei mulla ollut joulukalenteria :D Mietin pitkään näitä kosmetiikkajuttuja, mut sit aattelin et emmää tartte. Nyt kuitenkin harmittaa, koska olishan tällainen ollut ihan superi, siihen jokavuotiseen suklaakalenteriin nähden, ja ihan muutenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna sitten oot viisaampana! :D Kyllä nämä tuotteet lämmittää mieltä pitkän aikaa :)

   Poista
 2. Ensi vuonna hankin tämän kalenterin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että itsekin päädyn tähän kalenteriin ensi vuonna :)

   Poista