lauantai 17. joulukuuta 2016

Body Shopin joulukalenterin luukut 9-16


Jouluaatto häämöttää jo ihan nurkan takana ja taas olisi aika kurkata mitä yllätyksiä joulukalenterista onkaan tullut. Pakko sanoa heti näin alkuun, että ensimmäiset kahdeksan luukkua oli paljon enemmän mieleeni kuin nämä seuraavat luukut, mutta onneksi niitä mieluisiakin juttuja oli joukossa. 


9. Yhdeksännestä luukusta ilmestyi pinsetit. Pieni pettymys, mutta nyt ainakin saan varapinsetit meikkipussiini.
10. Enpä ole ikuisuuksiin omistanut Body Shopin huulirasvaa, joten tämmöiselle huulirasvariippuvaiselle tuo herkullisen tuoksuinen huulirasva oli oikein kiva yllätys.
11. Oi että vanilla chai -voide on uskomattoman ihanan tuoksuista. Tykkään!
12. Musta kajalkynä on ihan kiva, mutta pidän enemmän nestemäisestä eyelinerista. Uskon kumminkin, että tälle tulee käyttöä.
13. Kaikista suurin pettymys oli luukussa numero 13, nimittäin ripsentaivuttimet... Pidennysten takia näille ei ole käyttöä, mutta ehkä joku huolii nämä itselleen.
15. Ja taas pienoinen pettymys, kun seuraavasta luukusta tuli sivellin. No oma vika, kun luomiväriä tulee käytettyä niin harvoin :D
16. Aivan ihana mangon tuoksuinen voide oli iloinen yllätys monen pettymyksen jälkeen.


Eiköhän noilla kaikilla ihastuttavilla suihkugeeleillä ja rasvoilla pärjää taas hetken :D Kuinka moni muu teistä rakastaa Body Shopin tuotteita ja voisi vaikka kerätä kaapit täyteen niitä? Kaikki "tarvikkeet" taas ovat tuntuneet ehkä hieman turhilta, mutta tuskinpa ne käyttämättömiksi jää. Jälleen kerran jään innolla odottelemaan, että mitä viimeiset luukut sisältävät!

Ihanaa joulun odotusta kaikille ♥
-Ellanoora

8 kommenttia :

  1. Hhaa nuo pinsetit ovat uusi juttu, olisi kelvannut mulle kun mulla on vaan yhdet ja nekin sattuu usein katoamaan:D Mä voisin tosiaan hamstrata näitä TBS:n tuotteita kaapit täyteen, tarvikkeetkin tulee käyttöön! Tosin sain viime vuonnakin ripsientaivuttimet joten nyt kun sain taas sellaiset niin ne kyllä oli vähän pettymys ja tuli fiilis että mitä mä tällä teen:D Mä en muutenkaan lähes ikinä taivuta ripsiä, kun ne katkoo ripset:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, juu nuokin pinsetit pääsi meikkipussiin kulkemaan! Onneksi kaikki ylimääräiset ja "turhat" jutut varmasti kelpaavat jollekin kaverille :)

      Poista
  2. Kauniita kuvia tuotteista!

    VastaaPoista
  3. Toi strawberry voide on tosi ihanan tuoksunen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kaikki nämä on kyllä aivan ihanan tuoksuisia ❤

      Poista
  4. Olen jo monena vuonna harkinnut TBS:n joulukalenterin ostoa, joten tämä postaussarja oli ihan huippu! Ehkä uskaltaudun ostamaan kalenterin ensi vuonna itsellenikin :) Mitä mieltä itse olet, oliko kalenteri hintansa arvoinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tästä on ollut hyötyä! Ja voin kyllä suositella tätä :) Tottakai seasssa on hieman turhiakin juttuja, mutta se oli ihan odotettavissa. Tästä saatavat rasvat ja suihkugeelit riittävät varmasti pitkälle tulevaa vuotta :)

      Poista