perjantai 23. lokakuuta 2015

Enchanted forest


Monet teistä saattavatkin tietää, että olen aivan koukussa aikuisten värityskirjoihin! Taidan omistaa yhteensä kolme kirjaa, mutta kaksi niistä ei oikein nappaa... Johanna Basfordin Enchanted forest taas on aivan uskomattoman upea kirja, joka on täynnä toinen toistaan ihanempia ja taianomaisempia kuvia ♥ Ostin tuon värityskirjan kesällä Lontoosta, mutta olen saanut väritettyä vasta viisi kuvaa, sillä yhteen kuvaan saa kulutettua monenmonta tuntia. Minulle esitettiin toive, että voisin jossain vaiheessa esitellä teille värittämäni kuvat ja koska tykkäsin idesta, niin tässä ne muutamat kuvat jotka olen kerennyt värittämään :)


Kaksi vuotta etsin itselleni täydellistä aikuisten värityskirjaa ja nyt olen aivan onnessani, kun ne on vihdoinkin rantautunut myös Suomeen! Ihanaa ♥ Kuvia väritellessä tosiaankin rentoutuu ja tunnit vaan vierivät eteenpäin nopealla vauhdilla. Yhtenä iltana esimerkiksi halusin ehdottomasti saada valmiiksi tuon viimeisen kuvan ja pääsin vasta yhdeltä nukkumaan, koska en vain voinut jättää kuvaa kesken. 

Oletteko te väritelleet aikuisten värityskirjoja? Mitä pidätte niistä? 
-Ellanoora 

19 kommenttia :

  1. Wauu! En oo koskaan omistanut tuollaista mutta varmasti rentoutuu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan, jos yhtään kiinnostuit! :)

      Poista
  2. Wau, hienoja! Itseni tekisi kyllä mieli ostaa tuollainen värityskirja:)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voin lämpimästi suositella! On niin mukavaa ja rentouttava hommaa!

      Poista
  3. Upeita kuvia, ihanat värit! :)) Mulla on kans itellä värityskirja, mut siinä on enemmänki mandaloita, välillä ois kiva väritellä jotain vähemmän abstraktia :D koukuttavaa puuhaa toi tosiaan on ja saa helposti ajan kulumaan! Ainut miinus on se että noi on aika hintavia.

    aavistusonnea.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Ite tykkään nimenomaan väritellä tällaisia kuvia, joissa on joku tarina taustalla. Multakin kyllä löytyy niitä mandala kuvioita, mutta ne ei ihan oo mun juttu.. Juu ei lasten värityskirjat ihan noin paljoa maksa :D

      Poista
  4. Upeesti oot värittänyt! :) löysin itseasiassa tällä viikolla saman värityskirjan paikallisesta kirjakaupasta ja on se vaan täydellinen! Tuon pöllön oon kans ehtinyt värittämään, tosin ei se yhtä upea ole kuin tuo sinun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti :) Tahtoisin kovasti muitakin tuon Johanna Basfordin värityskirjoja, koska ne on niin upeita!

      Poista
  5. vau miten upeesti osaat värittää ♥ mullakin on kolme noita kirjoja, ja niihin todellakin saa uppoomaan aikaa tuntikaupalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sini! Värittämisestä oon aina tykännyt ja se taito on harjaantunut siinä.. Ja ihan totta, jotenkin se aika vaan hujahtaa siinä niin nopeasti...

      Poista
  6. Olet todella taitava värien käsittelyssä ! Olet saanut kuviin hienot tunnelmat , vau !

    VastaaPoista
  7. Vau upeita teoksia :) oon katsellut näitä paljon ja harkitsen hankkimista :D

    Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Oi wautsi! Mulla on tuo sama värityskirja, mutta eipä liene mun väritykset yhtä upeita kuin sun! :D Mut jokaisella on tietty oma tyylinsä. :) Oon ajatellut kokeilla jossain vaiheessa myös akvarelli- ja vesivärejä, tuon värityskirjan sivut kun tuntuvat olevan ihan hyvän paksuiset myös hieman vetisempään väritykseen. Ootko sä sattunut vielä kokeilemaan?

    Kirjoitin omia kokemuksiani tästä kirjasta myös blogini puolelle: http://avekatriina.blogspot.fi/2015/05/stressinpoistoa-parhaimmillaan.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Ja ihan totta että jokaisella on se oma tyyli :) En ole kokeillut, mutta voisin kuvitella, että tuohon kirjaan voisi hyvinkin käyttää vaikkapa vesivärejä!

      Poista
  9. Sattumalta oon ostanu ton saman kirjan ja ihania kuvia on! Valitettavasti vaan mun kynät on jäätävän huonot ja ei saa yhtään väritettyä päällekkäin ja värit jää haaleiksi. :( pitää kattoo joskus uudet kynät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on aivan ihana kirja :) Itsekin ostin aluksi todella surkeat kynät, mutta nyt mulla on stabilon värikynät, jotka oon todennut hyviksi!

      Poista
  10. I've just ordered two of those coloring books to calm dowm my mind!
    Im really in love with your blog!
    I've recently moved from Brazil to Finland and I also have a blog, so Im looking for online friendship and you seems so nice person.
    Have a good day!

    Blog A Bela, não a Fera | Youtube A Bela, não a Fera | Fã Page no Facebook

    VastaaPoista