keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Voi hiukset... Mitä tekisinkään teidän kanssa?

Hyvin usein tulee painittua sen samaisen ongelman kanssa, nimittäin mitä ihmettä sitä tekisi hiuksille. 18-vuotiaana repäisin kunnolla ja värjäsin hiukseni ruskeiksi ja vuoden verran viihdyin brunettena, jonka jälkeen palauduin takaisin oranssin kautta blondeihin kutreihin. Ruskeat hiukset olivat kivat, mutta se ainainen värjääminen ärsytti minua. Minulle blondit ja pitkät hiukset on aina ollut se turvallinen vaihtoehto, johon turvaudun lähes poikkeuksetta aina. Varsinkin nuorena leikkasin otsatukkaa usein, mutta nyt en ole muutamaan vuoteen siihenkään projektiin ryhtynyt, joten hiukseni on ollut vain pitkät blondit hiukset ilman mitään kivaa erikoisuutta.

Sain Artolta joululahjaksi lahjakortin kampaamoon ja siitä alkaen olen kovasti pohtinut, että mitä haluaisin tehdä hiuksilleni. Tahtoisin kovasti tehdä jotain erilaista enkä vain leikata paria senttiä latvoista ja laittaa hieman väriä niin ettei muut edes huomaa eroa, mutta tähän ratkaisuun on turhankin helppo kaatua. En tarkoita, että tahtoisin mitään radikaaleja leikkauksia tai shokkivärejä (vaikka oranssi ja punaisen eri sävyt houkuttaakin jollain oudolla tavalla), mutta jotain hieman erilaisempaa kaipaisin suuresti.

Muutamia ideoita olen pyöritellyt mielessäni ja tänään sukelsin internetin ihmeelliseen maailmaan tutkimaan erilaisia vaihtoehtoja ja nyt kaipailisinkin teidän mielipiteitä asiaan! Mielelläni kuulen myös uusia ideoita ja ajatuksia, että mitä ihmettä voisin tehdä näille hiuksille :) 


1 | 2 | 3

Olen aina rakastanut pitkiä hiuksia ja olenkin aina tähdännyt vain hiusten kasvattamiseen. Nyt kumminkin vähän lyhyemmät hiukset ovat alkaneet kiinnostaa. Ajattelin, että olkapäille ulottuvat tai ihan vähän lyhyemmät olisi kivat, mutta samalla pelottaa, että olisiko hiukset liian lyhkäiset ja tahtoisin samantien pitkät hiukset takaisin. Tykkään pitää hiuksiani ponnarilla sekä nutturalla, joten suuret nutturat pitäisi unohtaa hetkeksi. Jokin kumminkin näissä hieman lyhyemmissä hiuksissa kiehtoo! 

Toinen näissä kuvissa näkyvä asia, jota mahdollisesti toivoisin hiuksilleni on näkyvä raidoitus. Viimeksi käydessäni kampaajalla pyysin raitoja ja sellaisia sainkin, mutta ne häipyivät hyvin nopeasti pois. Tahtoisin, että hiukseni olisivat eläväiset ja raidat olisivat esillä luonnollisella tavalla. Ensimmäisen ja viimeisen kuvan raidoitus on juuri sitä mitä tahtoisin!


1 | 2 | 3

Edellisten vaihtoehtojen lisäksi olen pohtinut liukuvärjäystä. Tämä olisi siinä mielessä helppo vaihtoehto, että se ei kaipaa niin paljoa kampaamossa ramppaamista. Latvat olisi vaaleat ja juurikasvu saisi rauhassa kasvaa. Ehkä sekaan voisi myös lisätä vähän raitoja kuten keskimmäisessä kuvassa! Liukuvärjäys olisi tosiaankin helpoin ratkaisu, mutta olen jo pitkään miettinyt, että onko liukuvärjäys menossa pois muodista. Toki tärkeintähän olisi se, että itse viihdyn hiuksissani ja omasta mielestä näyttää hyvältä. Liukuvärjätyt hiukset olisi varmasti mieluinen ratkaisu.

Tällaisia vaihtoehtoja olen pohtinut. Kertokaa toki, jos teillä on jotain ideoita! Itse ei niin osaa ajatella kaikkia erilaisia vaihtoehtoja, jotka voisi sopia itselle. Onko muuten muilla sama, että turvautuu vain siihen yhteen hiustyyliin kuten minä vai kokeiletteko rohkeasti uusia tyylejä?
-Ellanoora

14 kommenttia :

 1. Liukuvärjäys sopis sulle tosi hyvin <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaihtoehdoista ykkösenä! Kiitos sulle kovasti <3

   Poista
 2. Olen tässä vajaan vuoden verran viihtunyt punaisissa, mutta rasittavinta on maantienharmaa juurikasvu joka pukkaa koko ajan läpi! Muuten pidän hiusteni väristä paljon. Kasvatusprojekti on tääläkin meneillään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, punaiset olisi niin makeat! Tuo ainainen värjääminen on kyllä raivostuttavaa ja kaipaankin helppoja hiuksia, koska olen niin laiska ihminen hiusten suhteen :D

   Poista
 3. Mä voin kuvitella sut hyvin ekan kollaasin ekan kuvan hiuksissa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka kiva kuulla <3 Lyhyemmät hiukset kiehtoisi niin kovasti!

   Poista
 4. liukuvärjäys vois olla tosi kiva sun hiuksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, en yhtään osaa päättää! :D Liukuvärjätyt olisi kyllä monessa suhteessa todella hyvä ratkaisu ja varmasti näyttäisi kivalta. Kiitos mielipiteestä Sini! <3

   Poista
 5. Mä oon kyllä semmonen tuuliviiri hiusten kanssa, et väriä tulee vaihdettua varmaan kerran puolessa vuodessa :-D ei vaan osaa päättää... Mut hei, noi lyhyemmät hiukset vois käydä sulle ihan superhyvin! Ja niihinkin kyllä saa nutturaa sun muuta tehtyä, vaatii toki ehkä vähän reeniä jos on pitkään tukkaan tottunut... Mut onnistuu anyways! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun itsekin uskaltaisi olla noin rohkea hiusten suhteen :D Niin juu, varmasti voikin saada! Enpä edes ajatellut asiaa pahemmin! Äh, kun ei osaa päättää, kun kummatkin houkuttaa niin paljon. Varmaan pitää ensin kokeilla toista ja sitten toista ;) Kiitos sulle kommentista!

   Poista
 6. Luulempa, että jos leikkaat hiukset huomattavasti nykyistä tyyliä lyhyemmiksi, niin kadut sitä jo seuraavana päivänä ! Sulla on niiin ihanat hiukset, että suosittelisin vaan kerroksittain leikkausta ja joku super kiva värjäys ! Kun on koko ikä ollut pitkät hiukset, niin ne yht'äkkiset lyhyet olis aikamoinen shokkihoito....kun ne hiuksetkaan ei ihan heti kasva entiselleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se on kyllä on mahdollista :D Todennäköisesti pitäydyn ainakin vielä toistaiseksi pitkissä hiuksissa!

   Poista
 7. Hei tiiäkkö pohdin ihan samoja juttuja! Vaalea on todellakin se tuttu ja turvallinen ja oma vaihtoehto. Mutta toisaalta mulla menee hermot myös vaalean värjäämiseen kun tämä ei meinaa ikinä olla sen sävyinen vaalea kuin haluaisi, vaan keltainen puskee pintaan jatkuvasti. Jotain kivaa luonnollista sävyä tai jotain vaaleanruskeaan vivahtavaan olis kiva saada. Myös tuo liukuväri houkuttelee vaikka mun juurikasvu on sen verran harmaata, että sitäkin saisi olla värjäämässä jatkuvasti... Ja kyllä se kuvissa näyttää aivan loistavalta, mutta sitten kuin jollain livenä näkee niin ei olekaan niin upea ja luonnolisen näköinen. Voi kääks näitä hiuspulmia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kuulla, että jollain muullakin on täsmälleen samanlaisia hiusongelmia! :D Tuo keltaisuus on kyllä niin inhottavaa ja siksi yritänkin aina välillä käyttää hopeashampoota. Aina saa painia hiusongelmien kanssa, mutta toivottavasti kampaamoreissun jälkeen ei tartte hetkeen huolehtia :)

   Poista