keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Itsetehdyt joulukortit


Pysytellään tämäkin postaus joulutunnelmissa :) Aloitin tänään joulukorttien tekemisen ja parissa tunnissa sain kaksi tuollaista sydänpiparikorttia väserretyksi. Hiljaa hyvä tulee!

Ostin Anttilasta isoja sydämen muotoisia piparkakkumuotteja ja ajattelin niihin kehitellä jotenkin joulukortit ja tuollaisia niistä sitten tuli/tulee. Lopuksi olen sitten ohuella narulla kiinnitänyt kortin muottiin kiinni. Mielestäni hauska idea ja ihan kivan näköisiäkin niistä tulee :) Oli muuten hirveä etsiminen noissa piparkakkumuoteissa. Halusin isoja muotteja, mutta mistään ei tuntunut löytyvän sopivia. Onneksi Anttilasta löytyi ja varastostakin haettiin pari lisää minulle. Taisin tyhjentää Lahden Anttilan noista :D

Tänään koulussakin saatiin askarrella joulukortteja ja itse tein tuollaisen kauniin sinisen kortin, jossa on painatuskuvio. Tuon kortin kuvio ja nuo lumihiutaleet ovat siis tehty semmoisella jännällä koneella ja sillä pystyi tekemään vaikka mitä hienoja kuvioita. Tuosta kortista tuli todella kaunis ja harmittaa, että kerkesin tekemään vain yhden.
-Ellanoora

4 kommenttia :