tiistai 15. toukokuuta 2012

Höpinää yo-juhlista

Näihin maagisiin yo-juhliin on enää vähän päälle pari viikkoa ja mulla on tunne, että olen hiukka jäljessä kaikissa valmisteluissa. Tänään olen kumminki saanut paljon tehtyä, nimittäin äidin kanssa käytiin ostamassa yo-lakki ja kutsukorttitarvikkeet. Äsken sain kortit väsättyä valmiiksi ja pakko sanoa, että hienothan niistä tuli! Mulle järjestetään kahdet eri juhlat (vanhemmat eronnut....), mutta silti tulee todella pienet juhlat kumpaankin paikkaa. 
Tämmöisiä kortteja sain tehtyä. Hermot meinasi mennä muutamaan otteeseen, kun hieman sähläsin näiden kanssa, mutta vain yksi kortti meni käyttökelvottomaksi! Olen aika ylpeä noista :)
En olekaan esitellyt mekkoani vielä! Tässä se ei ihan pääse oikeuksiinsa, mutta tältä se suurinpiirtein näyttää :) Itse olen aivan ihastunut tähän, sillä se on malliltaan upea ja väri on ihanan sininen! Toiselta puolelta mekko ulottuu suurinpiirtein polviin ja toiselta puolelta melkein laahaa maata. Mitäs te tykkäätte mekosta?

Olen ajatellut koruiksi jotain kultaista, koska lakin lyyrakin on kultainen. Miltä kuulostaisi iso kultainen kaulakoru ja joku sievä kultainen rannekoru? Tuon mekon kaula-aukko on aika näyttävä (vai paljastava?), joten mielestäni se kaipaa jonkun ison korun kaulaan. Vaai? Koruehdotuksia otan mielelläni vastaan!

En oikein osaa selittää mimmoista kampausta olen ajatellut, mutta yritetään kumminkin. Eli hiukset toiselle puolelle pinnillä takaa kiinni ja loput hiukset kiharretaan laineille. Takaa kiertää semmoinen letti matalalta. Yritin nyt kumminkin piirtää havainnolistavan kuva, joten yrittäkää ottaa selvää:
Ei musta taiteilijaa ainenkaan tule :D

Mutta kertokaa mielipiteitä kampauksesta/ mekosta/ koruista! Entäs mitenkäs muilla ylioppilailla sujuu juhlien valmistelu? :)
-Ellanoora 

Ps. Huomena saa tietää kevään yo-tulokset. Jännittää! 

8 kommenttia :

 1. HUOMENNAKO NE SAA TIETÄÄ ?!? :D en ees tienny. kiva. mut hei aivan ihana mekko! :) ite suosin kuitenkin varmaan vaaleaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JUU HUOMENA!! :D Ihanaa ku kerranki mä tiedän jotain ja voin infota muita! Ja kiitoksia paljon ;)

   Poista
 2. ei tuska, upee mekko! btw, noi sun kutsut on ihan törkeen hienoja, jotenki alkaa mun kutsukortti ideat tuntuu tyhmiltä :----D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Oikeestaa noi kortit on tehty suoraa mallista :D Sinellistä kävin hakee kaikki nuo tarvikkeet noihin. Siel oli muitaki tosi makeita kortteja, eli sieltä vaa kattelee!

   Poista
 3. Tajuttoman ihana mekko, mistä toi on?! Ja kortitkin on tosi upeita ja ihanan persoonallisen näköisiä :)

  http://chiquine.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. tosi nätti mekko! haha tuttu tunne, mullakin meinas niin hermo mennä kun tein noita yokutsuja:D mietin koko ajan MIKS en vaan kutsunut kaikkia vieraita jollakin tekstarilla.... :D no mut onneks ne on nyt tehty ja lähetetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Juu uskon ja samaa mietin mäki :D Mut ehkä vieraat arvostaa enemmän ite väsättyjä hienoja kutsukortteja!

   Poista