sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Sunnuntain touhotukset

Tänään oli hyvin touhukas sunnuntai, johon mahtui pari tuntia vauhtia ja vaarallisia tilanteita Arton ja kummipoikamme Joonaksen kanssa HopLopissa sekä äidin kanssa askartelua dc-fixillä, jotta saimme keittiötasoihin uutta ilmettä. Nyt on saatu koettua tuo Hoplopin ihmeellinen maailma ja hauskaahan siellä oli temmeltää hyvin energisen kolme veen kanssa. Itsellä vauhti alkoi loppumaan paljon aikaisemmin kuin meidän vauhtihirmulla, mutta hienosti jaksettiin Arton kanssa loppuun asti temmeltää. Kummipoika oli ainakin hyvin innoissaan koko paikasta ja olisi mieluusti jäänyt leikkimään pidemmäksikin aikaa, mutta luvattiin viedä pikkuherra tuonne uudemmankin kerran. Pari tuntia kerkesi rauhoittumaan ja mukavan päivälenkin jälkeen äiti tuli auttamaan minua keittiön tasojen kanssa. En oikein pitänyt tasoista, mutta onneksi olin kuullut tuosta ihmeellisestä dc-fixistä, joka toimii pinnalla tai huoneessa missä hyvänsä. Yksin en olisi tuota urakkaa uskaltanut alkaa tekemään, joten oli mukava saada äippä avuksi. Hyvää työtä teimme ja keittiön tasot ovat nyt todella upeat, kiitos äidille! Aluksi skeptinen Artokin myönsi lopulta, että keittiö näyttää paljon paremmalta. Uuden ilmeen saaneesta keittiöstä teen ihan omaa postausta myöhemmin, mutta instagramista voipi käydä hieman kurkkaamassa meidän uusia hienoja keittiötasoja! :)


Farkkupaita Kirppari (Gina Tricot) // Toppi Cubus // Farkut Gina Tricot // Kengät Pull & Bear

Aamulla koin pientä vaatekriisiä, kun tiesin päivään mahtuvan monenmoista ohjelmaa eikä mikään vaate tuntunut miellyttävän. Lopulta asuksi valikoitui valkoiset farkut (vaikka pelkäsinkin niiden olevan huono valinta Hoploppiin) ja sen kaveriksi kiva sininen kukkatoppi sekä farkkupaita, jonka pystyi helposti tempaisemaan vauhdissa pois. Tämä asu on kiva ja tähän päivään mukavan rento, mutta jossain kumminkin kiikastaa. Ideana hyvä asu ja värityskin on kovasti mieleeni, mutta jokin näissä kuvissa mättää. Asukuvia en kumminkaa saa liian usein otettua, joten halusin tulla kumminkin julkaisemaan nämä teille sekä höpöttelemään hieman kuulumisia. Tykkään muuten tämän uuden kodin ja asuinalueen monista kuvauspaikkamahdollisuuksista! 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Toivottavasti saamme nauttia kesäisistä ilmoista ensi viikolla :)
-Ellanoora 


8 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Oli hieman viileä kesäpäivä, mutta yritin silti saada asusta kesäisen ja raikkaan :)

      Poista
  2. No ainakaan mä en mitään vikaa huomaa kuvissa, päinvastoin! Ihanan erikoinen kuvauspaikka ja asukin on mun mieleeni niin värinsä kuin tyylinsä puolesta:) Hih mä en malta odottaa että Viljami kasvaa vielä hieman ja pääsee sitten sen kanssa HopLopiin:') ♥ Teidän keittiötasot näytti instan kautta ainakin mahtavalta, joten en malta odottaa poustia siitä, tuleeko ennen ja jälkeen kuvat;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon, ihana kuulla! ❤ Hoplop oli ihan mielenkiintoinen kokemus ja kun pari tuntia oli siellä touhunnut, niin oli kyllä kuuma ja tunsi tehneensä jotain :D Hauskaa kumminkin oli ja ihan varmasti tuo on jokaisen lapsen unelmapaikka! Tottakai tulee ennen ja jälkeen kuvat keittiöstä ;) Oon todella tyytyväinen muutokseen ja kiva kuulla, että sustakin näytti hyvältä :)

      Poista
  3. Tosi kivoja nää sun kuvat taas kerran! :) Ois kiva jos tekisit joskus kysymyspostauksen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Juu sellainen on pyörinyt mielessä jo pidemmän aikaa. Ehkä pitää vihdoinkin pistää toteutukseen :)

      Poista
  4. Tosi kivoja kuvia ja asusta tykkään myös! :) innolla odottelen postausta keittitasojen muutoksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! Mukavaa, että tykkäät ❤ Toivottavasti saisin loppuviikosta sitä postausta ulos :)

      Poista