sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Summer Up 2015

Taas on tältä vuodelta Summer up ohitse ja innoissani odottelen jo ensi kesän festareita! Tänä vuonna fiilikset eivät olleet yhtä korkealla kuin edellisinä vuosina, mutta se voi johtua pienestä väsymyksestä sekä muutamien artistien puuttumisesta. Tottakai Summer upin tunnelma oli tänäkin vuonna kohdillaan, ilmat suosi ja seura oli mitä mahtavinta, joten takana oli erittäin onnistunut ja mukava viikonloppu. Summer up ei petä koskaan! 

 Mekko KappAhl // Pitsiliivi H&M // Kengät Pull & Bear // Reppu Glitter // Aurinkolasit Gina Tricot
Toppi Bik Bok // Hame Seppälä // Hattu Prisma // Kengät H&M // Aurinkolasit Gina Tricot

Sellaisia kuvia tämän vuoden Summer upista, toivottavasti näistä välittyy teille viikonlopun hyvä fiilis! Eniten odotin Uniikin, Nicki Minajin sekä Elastisen näkemistä ja onneksi nämä kaikki tuli nähtyä. Olihan se hienoa nähdä maailmanluokan tähti ja Elastinen veti tottakai hyväntuulisen kokonaisuuden. Tänäkään vuonna en benji-hyppyä hypännyt, mutta ehkä vielä joskus sekin tullaan kokemaan. Melko lähelle kumminkin päästiin serkkuni Eevin kanssa, kun Sonera järjesti maailman korkeimman selfietikun 40 metrin korkeuteen, jonne tottakai oli päästävä, vaikka jonottaminen vei tunnin verran. Harmitti, että Brädin näkeminen jäi jonottamisen takia välistä, mutta jonosta kuuli kaiken aivan loistavasti ja pääsi olemaan keikan fiiliksessä mukana. Jonottaminen 40 metrin korkeuteen oli kyllä odottamisen arvoista! Maisemat olivat huikeat ja niitä näköaloja olisi ollut hienoa jäädä pidemmäksikin aikaa katselemaan. Harmi vain, että mukaan ei saanut turvallisuussyistä ottaa omaa kameraa mukaan..

Asuista sen verran, että kärsin kuuman ilman takia suurista vaatekriiseistä, mutta yllättävän helposti nekin ongelmat ratkesi. Aikaisemmin ostamani hapsumekko oli selvä valinta ja sen kanssa yhdistyi ihana pitsiliivi sekä valkoinen reppu. Reppu oli molemmille päiville selkeä valinta, koska sitä on helppo kantaa mukana ja sinne mahtuu mukavasti kaikki tarpeellinen. Ensimmäisenä päivänä kriisi oli suurempi kuin toisena ja töiden ja festareiden välissä kävin pyörähtämässä kaupungilla. Matkaan lähti todella suloisen värinen hame, joka oli kiva pukea kuumana päivänä päälle. Alle tottakai minishortsit, jottei vahigossakaan mitään vilahda. Kuuman päivän vuoksi päätin edellisenä päivänä napata Prisman hyllyltä mustan lierihatun, joka osoittautui erittäin hyväksi valinnaksi. Tykkään molempien päivien asuista hurjan paljon ja molemmat olivat juuri hyviä festareille :) Kummassakin asussa on monia asioita, joista pidän kovasti, joten lempparia näistä on vaikea valita.

Onko muita, jotka olivat nauttimassa viikonloppuna festarielämästä? Löytyykö postauksia? Entä mitä pidätte festarilookistani? Ihanaa alkavaa viikkoa jokaiselle! ♥
-Ellanoora
 
Ps. Jos edellisten vuosien Summer up -postaukset kiinnostaa, niin festari -tunnisteen alta löytyy aikaisempien vuosien postaukset!

14 kommenttia :

  1. Huippu kivan näköstä, todellakin kunnon festarifiilis välittyy! Ja tosi kivat asut sulla molempina päivinä:) Itellä on tän kesän festarit vielä eessä, mutta kun on koko viikonlopun some tulvinu ruissin ja summer upin kuvia niin en millään malttais odottaa!

    http://canadaze.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla ja kiitos paljon sulle! ♥ Pidä hauskaa festareilla!

      Poista
  2. Varmasti oli hauska viikonloppu, super kivoja kuvia! Ja oij kuinka kauniina oot ollut jälleen <3

    VastaaPoista
  3. Kauniina olet ollut liikenteessä. Musta hapsumekko ja pitsiliivi sopii kivasti yhteen ja tuo kukkahame on todella upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Itsekin tykkään oikein paljon hapsumekon ja pitsiliivin yhdistelmästä :)

      Poista
  4. Ihan mieletön tuo ensimmäinen kuva, huikeat värit! Rakastuin myös tuohon kukkahameeseesi, olisikohan niitä täällä Helsinginkin Seppälöissä vielä, pitänee mennä vilkaisemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Eerika! Kannattaa käydä vilkaisemassa, toivottavasti löytyy! :)

      Poista
  5. Näyttääpä super kivalle, noille festareille kyllä haluaisin joskus itsekin!:) tosi kiva tuo hapsumekko♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ Suosittelen kyllä todella lämpimästi summer uppia, hyviä artisteja ja mahtava meno :)

      Poista
  6. Sulla näyttää olleen kivaa! Ja molemmat asut on oikein ihania! :) Mua harmittaa etten itse päässyt kun pojat lähti poikien reissuun ja mulle tuli töitäkin sitten..Ens vuonna uus yritys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle, kivaa tosiaankin oli :) Voi höh! Toivottavasti ensi vuonna pääset!

      Poista
  7. Tosi kiva tuo pitsiliivi!! Löytyisiköhän vielä h&m, täytyy käydä kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on ostettu jo muutama vuosi sitten, mutta eiköhän ainakin samantyylisiä löydy jostain!

      Poista